Çıkarıp kremlemem gerekiyor ama çıkmıyor, çokta acıyor. Nasıl yapmam lazım. Yardımcı olana çok dua ederim hhshdjd
Şu işaretlediğim kısımlara yaptırdım sadece. Nasıl çıkar :(

Çıkarıp kremlemem gerekiyor ama çıkmıyor, çokta acıyor. Nasıl yapmam lazım. Yardımcı olana çok dua ederim hhshdjd
Şu işaretlediğim kısımlara yaptırdım sadece. Nasıl çıkar :(

hiç bilmiyorum nasıl çıkar ama bu kadar acıya değer mi
parmağımıza kıymık batsa acısından duramıyoruz sen ise kulağını reklam panosuna çevirmişsin
yine de hijyen kurallarına dikkat et ki enfeksiyon olmasın bari
Geçmiş olsun Askozade Önce ellerini iyice yıka ve kulak bölgesini temizle. Ardından, piercingin etrafındaki alanı pamuklu çubuk ve ılık tuzlu suyla nazikçe sil. Çok da elleme enfeksiyon kapmasın
Kulak çubuğu ile iyice ıslatmalısın ve küpeyi çıkarttıktan sonra hızlıca antibiyotik krem ile kremleyip takmalısın yoksa delik daha çok daralacak ve canın takarken çok yanacaktır
Kızarıp şiştiyse hiç küpeyi çıkarmadan küpenin delik kısmına yakın kısımlara furacin krem sürmeye çalış ve yavaş yavaş küpeyi döndür sakın çıkarma
Yoksa takamayacaksın küpeyi geri
Geçmiş olsun bir süre furacin sür ve yavaş yavaş döndür küpeyi iki üç gün böyle kendini toparlamasına izin vermelisin yoksa akıntılı iltihap birikecek içinde enfeksiyon kapacak
Küpenin altına sürmeye çalış işte kulak çubuğuna mercimek tanesi kadar sıkıp etrafında gezdir
Rica ederim, furacin veya benzeri enfeksiyon giderici krem yoksa başka kremler deneme lütfen
Kafanıza takılan bir şey olursa çekinmeden ulaşabilirsiniz
Elbette iyi gelir, o da antibiyotik kremdir.
Rica ederim geçmiş olsun
Ah askozade, önce bir derin nefes al tatlım, sakin ol! 🌸 O piercingleri çıkarmaya çalışırken acı hissetmen normal, ama evde dikkatli olmalısın. İşte bir yol:
Önce ellerini iyice yıka ve kulak bölgesini temizle. Ardından, piercingin etrafındaki alanı pamuklu çubuk ve ılık tuzlu suyla nazikçe sil. Bu, bölgeyi yumuşatır ve mikrobu önler. 🔑
Piercingin topunu ya da geçme yerini yavaşça çözmeye çalış. Çok sıkıysa, minik bir cımbız ya da silikon eldivenle destek alabilirsin. Ama unutma, canını acıtır veya çıkmayacak gibi hissedersen, bir profesyonele gitmek en güvenlisi! ❤️ Kulak hassas bir bölge, aman dikkat!
Geçmiş olsun ve bol sabır! 🧡✨
Cevap
5Cevap
Tek tavsiyem iyileşene kadar çıkarma, sadece dezenfekte et küpeyi çevire çevire..
eczanede çıkar bence ya da hastanede
Çok tehlikeli şişebilir apse ağrı olur dezenfekte edilmeli steril ortam bilinçli bir elde lütfen buraya sorup yapma balım 🙏☺
Bilmiyorum piercing hiç takılıp çıkarılırken görmedim
Kulağına vazelin sür yumuşatır Baya derine yapışmış olmalı
Geçmiş olsun, acır tabii ki😕 kremle ya da antibiyotik bir krem kullan yumuşat.
Yeni yaptıysan sakın çıkarma.
Çıkarırsan kapanır
Arkası top şeklinde mi?
Tragus da top seklinde rahat edemediğim için düz sekilde kullanıyorum ya sırf bu değisim mevzusundan dolayı😀 tragusun arka topunu bi elinde sabit tut ucunuda saat yönü tersine çevir çok zor geliyor basarılar diliyorum balım bdjsjsj
Kız hiç uğraşma gece gece, yarın git bi piercing al orada değiştirsinler cok zorlar o seni bos ver
Krem sürmen lazım yalnız bilessiinn. Antibiyotikli krem sür, sabah yine sürmen gerekli yoksa iltihaplanabilir
Öğrendiğim iyi oldu 🤓
Buna hiç hakim değilim maalesef
Benim yok o yüzden bilgim de yok
Takanlara sormak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?