Herkes saçma sapan yorumlar yapmış. Soruna cevap vermekten ziyade olunmaz vs diyip saçmalamışlar. Oysa ki ikigün önce yüzüne bakmadıkları kız bir saç boyatıp kilo verince peşinden ayrılmayıp çok güzelleşmiş çekiciolmuş derler. Değiştirebilirsin tabii ki de. Spor yapabilirsin vücudunu daha iyi bir forma sokabilirsin, dar veya dekolteli (abartmayacak ve yerine göre) giyebilirsin, makyaj yapabilirsin, saçlarına değişik renkler ve kesimler deneyebilirsin. Düşünce olarak da olumlama yapmanı öneririm. Sakin ol ve güzelim çekiciyim kendime değer veriyorum de ve her sabah bunu kendine hatırlat. Ortamlarda soğuk, yapmacık ve suratsız moralsiz durmamaya çalış enerjik davran konu aç ve erkeksi olma.
Sana kendini keşfetmeyi önerebilirim. Örneğin, dışarda giymesen bile seksi giyinmeyi deneyip aynada kendine bak uzun uzun alıcı gözüyle. Bazı çekici hareketleri aynanın önünde prova yapar gibi kendine oyna mesela (göz kırpma, vs.) Aynı şey makyaj için de geçerli. Kırmızı ruj ile eyeliner dene. Yani sütyen de bile bukadar şeçenek varken, en çekici halini bulmakta zorlanmazsın diye düşünüyorum. Denemekten korkma.
Kılık kıyafetle ve güzel bir makyajla hallolacak şey. Ha bir de nazik, kadınsı davranışların olmalı. Erkek gibi yürümek bir kadını çekici göstermez mesela.
Niye kendini düşük modda tutuyorsun mesela sana çekici gelenler senden çokmu güzeller çokmu havalılar herşeyden önce özgüven gerekir mesela sana yakışmayan kıyafetler sana yakışmayan saç modelleri sana yakışmayan makyaj renkleri sana gitmeyen saç renkleri gibi bunları deneme absürt giyinme dikkat çekici de giyinme doğal ol kendin ol unutma her kör satıcının bir alıcısı vardır aslında seni beğenenler vardır da sen görmemişsindir Merak etme yaratan güzel yaratılan da güzeldir
Çekicilik her kadında olmaz aura yüksekolması lazım bşr de şeytan tüyü olması lazım kimisi bacak boyu makyaj kıyafet demiş zerre alakası yok onlar sadece bir parçadır çekicilik dişilikle bütündür kütük gibiysen erilleşmişsin.
Çekicilik sonradan gelmez doğuştan gelir hayatım mesela bana göre kadında çekicilik kavramı uzun sütün gibi bacakları açık renkli teni makyajlı gözleri seksi bakışları duruşudur ve bunlar asla sonradan olmaz özünde vardır ooo
O içten gelen bir duygu, his, davranış biçimi. Zorlayarak olmaz ki, içten gelmeli.. Doğal olması lazım, yapmacık durur yoksa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence kendini hiç kasma sana türk erkeğin özelliğini söylüyorum bunu bil istediğini tavlarsin erkekler sadece bir delik uğruna savaşır yani biraz açık giyinirsen her erkeği pesine takarsın lakin bende deymez açık giyinmeye
taktikler bizde takip atabilirsiniz. atmazsan da ilk olarak tanga gibi seksi iç giyim ürünleri ile başlaya bilirsin. önce kendini seksi hissetmen lazım ki bu hissi karşındakine veresin.
O bende de oluyor ama kendine odaklanma zamanin gelmemistir ondan zayuf veya kilolu isen demiyorum spora basla güzel suslen puslen mekanlara kiz kiza gidince hissedeceksin emin ol😄 bir de guzel foto cekebilen arkadasin oldu mu tamamdir
Öyle düşünme bence sen fazla cok kendine aynadan baktigin icin olabilrmi acaba bi böyle etrafina bak cevrene bak derim belki başka kisilerden daha sexsisin derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendine moral motivasyon enerji pompacısı bul bi'tane