Bunun bir taktiği var mı? Hiç auram, çekiciliğim olduğunu düşünmüyorum. Nasil olunur?😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇekici olmak, sadece fiziksel görünüşle ilgili değildir. Çekici olmak, kendinizi iyi hissetmeniz ve kendinize güvenmenizle de ilgilidir.
İşte çekici olmak için yapabileceğiniz bazı şeyler:
Kendiniz olun. Başka biri olmaya çalışmayın, çünkü bu asla başarılı olmayacaktır.
Kendinizle ilgilenin. Sağlıklı bir diyet yapın, düzenli egzersiz yapın ve iyi görünmenizi sağlayacak kıyafetler giyin.
Kendinize güvenin. Kendinize güveniyorsanız, bu kendinize olan güveninizi yansıtır ve sizi daha çekici kılar.
İyi bir dinleyici olun. İnsanlar, kendilerini dinlediğinizi ve anladığınızı hissettiklerinde, size daha çok çekilirler.
Positif olun. Pozitif bir tavır sergilemek, insanları sizinle daha fazla zaman geçirmek istemelerini sağlar.
Gülümseyin. Gülümseme, en güçlü silahlardan biridir.
İşte çekiciliğinizi artırmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:Giyim tarzınızı güncelleyin. Kendinizi iyi hissettiren ve size yakışan kıyafetler giyin.
Saçınızı ve makyajınızı düzenli olarak yapın.
Kokuya özen gösterin. Doğru parfüm veya deodorant, size çekici bir hava katabilir.
Duruşunuza dikkat edin. Dik bir duruş, özgüvenli bir imaj yaratır.
Göz teması kurun. Göz teması, ilgi ve güvenin bir işaretidir.
Samimi olun. İnsanlar, samimi olan insanlara daha çok çekilir.
Tabii ki, çekicilik tamamen öznel bir kavramdır. Bazı insanlar, diğerlerine göre daha çekici görünebilir. Ancak, yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, çekiciliğinizi artırabilir ve kendinize olan güveninizi geliştirebilirsiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla makyajına giyimine dikkat et tarz değiştir dicem ama, ciddi olacağın birisi için ise, senin ev hallerini kabullenmeyecek biris evine girince her türlü garipseyebilir. Öyle ise seni olduğun gibi sevecek biri lazım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
47Cevap
İnanmak ile olur, bende kendime hep beni tipsizim diye istemiyorlar derdim şimdi ise iyi bir vücuda ve yüze sahibim ama yine de kabul etmiyorlar ♿ bu haldeyim diye
Çekici olmak değilde özgüvenin düşük sadece bunu kendinde atabilmek için sana önerim YouTube da aramaya "Yeşim Bayraktar korkudan arınma meditasyonu 10 dakikalık" yaz ve dinle kendi içinde yaşadığın şeyleri kendinden atman gerekiyor emin ol kendine inan115 Yorumla- +1 yıl
Bendede isitme ve boy kisaligi var. Peki sevgilin ildu mu hic
- +1 yıl
Hmm benimde bedenimizden dolayi sanirim
- +1 yıl
1.37
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun. Senin gibi sandalyede biriyle evlenirsin belki
- +1 yıl
Nprmal de olur aslında. sevince engel. gormez insan. Doğutan mi felcsin
- +1 yıl
Hmm sonradan kaza gecirip ney mi ildu dedim bende
+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum. Ama çevremdekiler hep, auran ve çekiciliğin var kızlar pervane oluyordur senin için diyor.
Bence yakışıklı ve güzel insanlar genelde dış görünüşlerini sevmezler. d
Sen de tatlı ve güzel birisin. Böyle düşünme. Kısmetin bazı farklı nedenlerden olabilir. Umarım istediğin olur. Mutluluklar dilerim şimdiden :)12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Espri, gülüş, giyiniş, diksiyon, merakın olduğun konularda bilgi birikimi, espri yeteneği. Bunlardan birisi olursa halledersin.
16 Yorumla
+1 yılÇekicilik dış görünümden ziyade insanın tavrıyla, konuşmasıyla alakalı bir durum. Yerine göre davranmayı bilmeli mesela insan. Örneğin kadınlarda çekicikte en önemli iki etken var biri pozitif olmak diğeri ise cilveli olma. Bu ikisiyle çekiciliğin %80'ini tamamlamış olursun
20 Yorumla
+1 yılYa bunu ben daha önce birisine söyledim ve coook işe yaradı belki yardımcı olur
Ona dedimki """"biraz bakımlı ve fazla şatafatlı şeylerden uzak dur yerine göre, özgüvenini toplayıp kimseyi takmadan hayattan zevk alarak yaşamaya başladığında ne bileyim ben müzikten zevk aldığı de yemek yemek ten zevk aldığında etrafına bakıp doğayı dinlemeye başladığında kendi auran oluşmuş oluyor çünkü kendin olmuş olursun. Egerki birisiyle çıkmak mı istiyorsun git konuş bu benim diye al redmi yedin dert etme ki büyük ihtimalle olur """"gibisine şeyler söyledim ve ise yaramış ama pek kafanı karıştırmak istemem
10 YorumlaGizlice erkeklerin arkalarından yaklaşıp "naber lan kerata" diyerek enselerine şaplak atarsan çekici olabilirsin
27 Yorumla
+1 yılDaha önce profiline bakıp ne kadar güzel bir kız demiştim biliyor musun
11 Yorumla
+1 yılBence potansiyelin var gülüşünü ve bakışını değiştirirsen olacak gibi:)
12 Yorumla- +1 yıl
Onuda sen bil :)
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici bulduğun, kendine en yakın hissettiğin karakter tiplemesini bir kenara yaz. Bu özelliklere sahip olmak için neler yapabileceğine bak ama kendin olmak üzerine olsun, yani bir başkası gibi davranmaktansa geliştirebileceğin özellikler olsun.
10 Yorumla
+1 yılBende kendimi güzel bulmuyorum erkekler de bulmuyor. Doğru ruhlarız ama yanlış beden de doğmuşuz güzellik herkesi köpeği yapabiliyor bu devir de.
20 Yorumla
+1 yılKendine güvenin olursa, ağzın laf yaparsa ortamda insanları kendine çekersin zaten. Gayet güzelsin bence ama önemli olan tipin değil. Sıcakkanlı ve samimiyetimle kendini gösterebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevrendekiler çekici ise pek bir şansın olmayabilir. Öncelikle Çevrendekileri güzel olmayan kişilerden seç 😊
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok şey söylerim ama etik şeyler değil. Sen durumu kabullen zaten bir önemi de yok istediğin şeyin
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Özgüven eksikliği yaşıyorsun başkalarına değil Kendine değer ver onemseyecegin umursayacagin tek kişi kendin olmalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTaktiği yok frekansın tutan kişi sana gelir zaten 🤔
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olmanın tek kuralı iyi görünmektir. İyi görünüyorsan çekicisindir bu kadar basit.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızsın daha ne olsun özgüvenli ol gerisi gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılProfile baktım da çok garip bir çarsın, inanılmaz güzel olacakken Allah tarafından nerf yemişsin, kafa şeklin garip ondan olabilir.
09 Yorumla- +1 yıl
Neden ağlama gereksinimi duydun ki? Ben fikrimi belirttim, kendimi çirkin bulmuyorum pandemi zamanı çektiğim bir resimdi hoşuma gitti koydum, en azından kafam yamuk değil.
- +1 yıl
Armut gibi kafan var, atarız bi ara
- +1 yıl
Ne yazık ki çirkin değilim, gömecek başka yer bulabilirsin mm mesela kilom tüh tiroitlerim hızlı çalışıyor bu yüzden kilo alamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAura ya vardır ya yoktur. Kimilerinin güzelliği ortalama olsa da aurası her ortamda çekicilik katıyor. Sonradan kazanılabilecek bir özellik değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHafif meşrepli olmak aura, çekicilik gibi lanse ediliyor. Böyle bi durum yok. Göğüs dekoltesine abanan aurama bakın diyor. Aynen aura hıhı 🍕
01 Yorumla Asi ve bakışların seksi olmalı aşahnsd onun dışındaa belirli yerlere hafif kas fena olmaz. Ses tonu da önemli hatta saçının modeli vesaire yani jshsld
10 Yorumla
+1 yılBu herkese göre değişen bir şey ki siz nasıl böyle bir şeyin olup olmadığına net olarak karar verebiliyorsunuz mesela o da enteresan.
00 Yorumla
+1 yılYüzün çizgi film karakteri gibi. En fazla tatlı şeker olursun kikdkdk
010 Yorumla- +1 yıl
Çekicilik doğal bir etkendir olmaya çalışmakla olunmaz. O yüzden takılma.
- +1 yıl
Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım o zaman. d
- +1 yıl
Yani diyorum umut vadediyorsun da özgüven eksikliğin var. Sürekli bir olumsuz içindesin 11 dakika da içimi kararttın mesela 😂
- +1 yıl
O zaman lipito kendine güven inan. Bir şeyler olmaya çalışma kendin ol. Bırak olduğun gibi seven sevsin, sevmeyen de işine baksın. İnsanları önemseme bu kadar 👍
- +1 yıl
Ricalar lipito. Eferin işte böyle güçlü ol 😂. Dikkat et kendine 🖐️
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan ekleme olmuyor ya. Anca estetikle. O da bir yere kadar.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Bence var, çıtır hatun çekiciliği var sende, tam işkence paket
00 YorumlaBu enerjiyle ilgili, sen bunu kendin anlayamazsın zaten başkaları anlar.
00 YorumlaSinir edici hareketler yerine karşıdakinin hoşuna giden davranışlar sergile. Davranış çok önemli çirkini bile sevdirir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında güzelsin de bence bakışlarını daha anlam yüklemelisin
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapılıyor bilmiyorum ama ben yapabiliyorum😎😂
Cevap sahibi+1 yılYa napıyorum biliyor musun o dakika dünyanın en güzel kadını benim diyorum. En iyisi benim diyorum bakışlarıma yoğunluk katıyorum ansj
Sürekli ne kadar çekici olduğunu herkesin ilgisini çektiğini düşün ve buna inan gerçekten öyle olur
10 Yorumla
+1 yılTakdik makdik yok zaten guzelsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ppdeki sensen yüzünün görünmesi yeterli bence
10 Yorumla
+1 yılGayet güzelsin burdaki siğirlara bakma
111 Yorumla- +1 yıl
Ee varkii zaten
- +1 yıl
Nasip işi buu ki olmasi şartmi 😄
- +1 yıl
Biliyomusun çok isteyincede olmuyor maymun gibi kizlar göruyorum bi hava bir trip umursamiycaksin galiba ozaman oluyor
- +1 yıl
Valla bana itici geliyolar aurasi olsa çeker büyübence 😄
- +1 yıl
Tüyo bulursan banada haber et 😆
Davranışlarınla çekici ola bilirsin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılKendiliğinden olacak bir şey bu
01 Yorumla
+1 yılTuzlu su tavsıye ederim faydasını göreceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğini düzelt. Spor ile
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlma bence sıkılırsın
00 Yorumla
+1 yılbir kaç üst baş ile yaparsın bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen öyle sanıyorsundur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbu sonradan olacak bişey değil ki canım ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılQuantum enerji konusunu araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfildeki sen isen auran olmadığını düşünmemelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiyim tarzın mimikler vs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoksa yoktur sonradan olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTaktık maktık yok 😜
00 Yorumla Bence çekicisin
10 Yorumla
+1 yılBende de ayni dert var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar ki
10 Yorumla özgüvenle alakalı
10 Yorumla
+1 yılÇekicisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAura kendine güvenle olur
00 Yorumla
+1 yılÇekicilik satın al
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılşişko musun
03 Yorumla- +1 yıl
özgüven sıkıntın var o zaman
Sana göre öyle ama
012 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğini güzelleştirerek.
00 Yorumla
+1 yılSenin mi yoookk yuhh
00 YorumlaBaşkaları karar versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bana gel
00 Yorumla
+1 yılSpor yap
00 Yorumla
+1 yılVar ya iste
00 Yorumlabence harikasın
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)