yine söylüyorum cooook güzel bir kiz degilim ortayim, cirkin de degilimmm
ama cekiciligim herkesin dikkatini cekiyor,
çekicilik derken sanırım sexy olmayı kastediyorsun. valla ne yalan söyliym birçok arkadaşım öyle kız gördüğünde ''güzel değil ama gideri var'' gibi yorumlar gelir. sıcak bir gülümseme ile kalp erimezse bırak başka türlü erimesin kalbi karşı tarafın. aslında güzellik iç güzellikle de çok ilgili. bir arkadaş ortamın var diyelim gerçekten temiz biri olup, saf düşüncelere sahip olup müthiş dikkat çekebilirsiniz. senin sorun hangisinin daha önemli olduğu üzerine sorulmuş. o zaman şöyle diyeyim: güzellik hep kazanan olur çünkü zaman çabuk geçer. zaman geçer ve güzelliğiniz en derin etkiyi bırakır hep. şahsen hafif toplu bir kızın sadece sıcak gülüşünden ve gözlerinin de gülümsemesinden etkilenmiştim uzun süre. bakışlar öyle inanılmazdı ki kalbi istemsiz hızlandırıyordu. samimi bakışları tüm kötü fiziğini gölgeliyordu. güven duymak, yaslanmak istiyordu insan ve sarılmak sadece.
Sağlam ve kuvvetli bir duruşa sahip olmak daha önemli. Bir kadının özgüvenli ve kararlı olduğunu hissedebilmem gerekli. Onaylanma ihtiyacı içinde olan, kendini geliştirmeyen, insan kullanan ve doğru zamanlarda dürüst davranmayan kadına pozitif duygu besleyeceğimi sanmıyorum. Bir kadın duygusal yakınlık hissettiği karakter sahibi kişileri taşıyabilmeli ki ancak böyle bir kadın ayakları yere basan bir birey olur ve sorumluluk alabilir. Zeki olan ve asalettten gelen bir zarafete sahip olan kadın onurlandırılmayı hak eder.
Oysaki güzel, seksi ve baştan çıkarıcı kadınlar her yerde, seni onlardan farklı kılan nedir peki?
ben çoook güzelim ama seksi değil daha çok masum duruyorum ..ve bence seksi bir kız olmakta güzeldir ama ben allahıma bana bu güzelliği ve diğer insanlardan ayırdığı için şükrediyorum.
hele görünür olda bizde bilelim bu çirkin ama sexi bayan kimmiş:))) anlamıyorum güzel olmayan nasıl sexi oluyr mutlak güzel bi taraflarn vardır sexileştiren demi ama:)
cirkin degilim diyorumm ortaaaa,
Cevap
27Cevap
Özelliklerinin ne için yeterli olup olmadıgına baglı bence.
Adam olana çok bile,Allah bereket versin demeyi bilmeli:D
Bu bakış açısına göre değişir, bana göre bir kızda en çok yüz güzelliği önemli. seksilik ve çekicilikte elbet önemlidir ama masumluk bence daha ön planda olmalı.
ne için kim için yeterli mi ? herkesin bir alıcısı elbet vardır sen kendine hedef olarak neyi seçtin :)
her güzel kadın sexy olamaz ,çünkü çekici ve sexy olamak için libidonun yüksek olması gerekir ama güzel olduğu halde ölü gibi olan birinin hiç gideri olmaz...bence duruşunu koru ve devam...:)))
valla bu kadar övdün merak ettim , hele bir göster yüzcezini :))))
yüzcez dimi kasımpaşalı
görmeden yorum yapmıyoruz..jürinin prosedürü böyle...
bence yeter...
çekicilik ve seksilik beyinde başlar...
kişinin beceriside o dur zaten...
güzellik Allah vergisidir,birşey yapmaya gerek yoktur...
Nefes alsa yeter düşüncesini benimsemiş bir toplumuz biz. Rahat ol.
benim fotodaki kadar güzelsen sorun yok erkekler peşinden koşar
yok yeterlı degıl.mutsuz olman içın bırazda güzel olman gereklı.
Nasil cekicisin mesela?
Insanlara nelerin cekici geliyor olabilir?
Her şey güzellik ya da çekicilik değil bunlar bir yere kadar cezbeder. İnsan olman kafi
çekici ve güzel olmak en önemlisi bence tabi bunların içinden de çekicilik.
kimileri için yeterli ama tabi bu şekilde düşünenin amacı bellidir zaten
Guzellik goreceli tabi, seksiyim diyosun o zaman sorun yok:) yeter merak etme
giyim tarzın vucudun bakışların ve konuşman ilgi çekiciye gerisi önemli değil
170lik sarışın daş gibi kaya gibi hatun bana hasta ben ona. O çok güzel, ben çekiciyim. Bir araya gelince voltran oluşturuyoruz. Ehehe.
Ahahaha. Deme buradan :D.
@hotdog: O hatunla ilgili inanılmaz planlarım var da yazamıyorum insan içinde. Fena yani :D.
Çok çekiciysen çekim alanıma gelsene. Töbe yarabbi.
Hakediyo bunlar sonra farketmez gunah keçisi bıraksınlar bu ayakları :D
a be guzelim kafaya taktıgın seye bak seni istemeyeni sende istememadem seksilik sende cevrene bak
Zeka çok daha önemli .
nabız atıyo mu nabız?
hee nefes alıyosa sorun yok
Caps yok mu caps?!1BİR
Sonucta insansın boşver ya :)
makyaj yap güzelde olursun.
makyaj degilde hafif bir pudra sürdümdede cok güzel oluyorumm
yoklukta iş görürsün :ı
kim söylüyor bunları sana aynalarmı?
herkes büyükten kücüge ve kendimde farkindayim
vay beee
Güzel bakıyorsan yeter de artar.
Çekici derken bakımlıysan yeterlidir erkek için
görmeden ne desek boş...hikaye..öykü..fabl:DDDDDD
Kime göre neye göre seksi
bi göseydik iyiydi
fazlasıyla :)
4 çekiyor mu :))
ne için yeterlimi?
neye göre kime göre? çok göreceli bunlar çoook.
görmem lazim
Boşver bence ya :D
o nasıl oluyo:d
no ss no güven
nabız atıyo mu dedim, kız öldü la heralde :/
benim için yeterli
Evet yeterli
yatakta evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar