merhaba 25 yaşındayım bugüne kadar y hiç evliliğe giden bir ilişki yaşamadım istiyorlar ki takılalım eğlenelim bunu istemediğim için genelde ilişkilerim hep flört evresinde kalıyor güleç eğlenceli bir insanım etrafimdakiler güzel bir kız olduğumu söylüyorlar acaba boyum 150 olduğu için mi kimse beni kendine layık olmuyor çalışıyorum da iş hayatımda iyi niye yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılMerhaba, bu konunun ben boyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum yani genel olarak insanlar bence art niyetli ve maymun iştahlı. Hal böyle olunca da aşk, sevgi, sadakat gibi kavramlar da önemini yitirmiş durumda. O yüzden sorun sizde değil yani kesinlikle kendinizi suçlamayın. Burada sorun çevrenizdeki insanlarda ve bu kavramları zihinlerinde yitirmiş olmalarından kaynaklanıyor yoksa dediğim gibi boyla doğrudan bir ilgisi yok kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
62 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kime elimizi atsak ben takılıyorum vs diyor
- +1 yıl
Rica ederim. Muhakkak günün birinde kalbinize göre biri çıkacaktır.
En İyi Cevaplar
+1 yılbence bu konunun boyla alakası yok yani karşına çıkan insanlar ya da senin hoşlandığın insanların boy takıntısı olabilir lakin bu birazda kısmet mevzusu
Arkadaşımın eşinin boyu 1.52 kendisinin boyu 1.90 yani çokta mutlular hatta kız başta çekinmiş evlenmek için arkadaşım çok dil döktü.. sonra artık aştılar ben yenge hanımın özel günler dışında topuklu bile giymediğine şahidim :)
Velhasıl kelam insan hoşlandıktan sonra gerçekten birisinden boyuna pek takılmaz sizden henüz gerçekten hoşlanan birisi karşınıza çıkmadığı için böyle düşünüyorsunuz ama umudu kaybetmeyin derim..00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Bunun boyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Günümüz ilişkilerinin bir çoğu flört aşamasında kalıyor.
Evliliğe giden bir beraberlik yok denecek kadar az.
Demek ki nasibiniz daha karşınıza çıkmamış.
Mesala ben 27 yaşımda nişanlandın ve o zamana kadar ciddi bir beraberliğim olmadı.
Daha doğrusu doğru düzgün biriside olmadı.
Bir yerde tıkandı kaldı ve sonunda hep bitti.
Bir gün öyle biri karşına çıkacak ki işte bu diyeceksin.
Daha zamanı var belki de.
O yüzden doğru zamanı bekle ve boyunu hiç kafana takma.01 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Boy ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Bir çok kişide benimle aynı fikirdeİlişki yaşadığın kişilerin isteği senden farklıFlört aşamasına gelmeden boyunu zaten görüyorlar onların niyeti daha başka Kendinde eksik aramak yerine çevrendeki insalara bir bak seçimlerini gözden geçirHer nasip vaktine esirdir. Biz istediğimizde değil zamanı geldiğinde olur.. umarım mutlu evliliğe doğru giden bir ilişkiniz olur🌸🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven boya bakmas emin ol
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bulmak öyle zor ki
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evlilik ile boyun bir ilgisi yoktur
00 Yorumla
+1 yılBu evlilik konusuna fazla takılmayın evlenip mutsuz olmaktansa bekar kalın mutlu olun, şimdiki nesil evlenmeye takmış bırakın siz takılmayın yaşayın hayattan keyif alın dolu dolu hayatı yaşamaya bakın, üstelikte çalışan bir insansınız yani maddi sıkıntıda yok gibi her yıl tatile çıkmaya bakın kışın kış tatili yazın yaz tatili yapın, neymiş efendim benle çıkanlar flört aşamasında kalıyor bırakın onlar dizin gibi keyifli hayat dolu bir insanı kaçırdıklarına yansınlar siz onlara aldırış etmeyin hatta illaki evlenmek istiyorum derseniz ajanda ben varım, bu son cümle espriydi dediğim gibi hayatı dolu dolu yaşayın her anın tadını çıkarın daha da fazla kendinizi üzmeyin.
10 Yorumla
+1 yılCiddi düşünen erkeğe rastlamak pek kolay değil. Çoğu takılmalık ilişki istiyor. Her çiçekten bal sevdası..
Erkekler minyon kadınları daha çok seviyor. Hatayı kendinizde aramayın. Tek hata niyeti ciddi olmayan kişilere denk gelmeniz.. bu da sizin hatanız değil, onların hatası.00 Yorumla
+1 yılArtık bu devirde ciddi bir ilişki düşünen, isteyen kişiyi yok ki neredeyse. Evlenmek istememe sebepleri boyundan dolayı değildir. Şunu bilmelisin, çoğu erkek zaten 150.155 boylarındaki minyon kızlardan hoşlanıyor. Yani boyunu kafana takmamalısın. Dediğim gibi, bu devirde ciddi ilişki düşünen insanı zor bulursun. Şimdikiler genelde sadece eğlenmek için sevgili arıyorlar. Karşına elbet zamanı gelince düzgün ve ciddi bir ilişki düşünen birisi çıkar.
14 Yorumla- +1 yıl
peki eğlenmekten kasıt ne?
- +1 yıl
kullanmak falan
- +1 yıl
peki nasıl korunulur bu tiplerden?
Soran+1 yılAmin inşallah ben düzgün bir beraberlik istiyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılYok be boyla da alakası yok. Bu zamanda kimse sorumluluk almak istemiyor. Ciddiyet düşünmeyen hiç kimseyle ilişki yaşama. Sonra yaş ilerler, o rahatlığa alışmış olunca, insan daha çok seçici oluyor. Evlenmek daha da zorlaşıyor. Lay lay lom isteyenleride sal gitsin. Boş işler bunlar. Zaman kaybı hep.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu yüzden yol veriyorum adam sadece eğlence peşinde e ben de düzgün bir ilişki istiyorum bitiyor
+1 yılSeven insan boya bakmaz yaa olur mu öyle şey evleneceği kadını boyuna bakarak seçen gitsin mağarada yaşasın.
Acaba sen fazla mı trip falan atıyorsun öyle kızlar oluyor çok güzelsin diyorsun mesela dün çirkinmiydim diyip 3 gün konuşmuyor falan hayattan bezdiriyor.
ya da fazla mı maddiyat konuşuyorsun hakkında bu paragöz diye düşünüp mü kaçıyorlar.
Başka ne olabilir aklıma gelmiyor açıkçası, kimse layık görmüyor diyince merak ettim bak şimdi seni neyinden kaçıyorlar acaba.00 YorumlaFiziği düzgün kısa boylular uzun boylu bayanlardan her zaman daha çekici ve seksi olmuştur benim için ozguvensiz olma bunun yüzünden bile ayrılabilir insanlar senden yanlarında tedirgin olma kendine güven ve neşeli ol kafanda şöyle bir soru olsun olmazsa ne kaybederim?
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi gezip tozman lazım ki birbirinizi daha iyi tanıyın zevklerinizi görün. Git yat demiyorum ama ilişki belli bir düzeye gelene kadar böyle vakit geçirmeler olacak ki birbirinize uyumunuzu göreceksiniz. Belki bu süreçte kumarbaz olduğunu öğreneceksin. Neler neler. Öyle gördük flört ettik 3 gün sonra evlenelim düşüncesi hata olur daha pişman olacağın durumlar yaşayabilirsin. Belki mutlu olursun bu belirsiz bi durum. Fakat uzun süre mutlu olmuşsa zaten evlenince de mutluluğun devam eder
00 YorumlaBir erkeğin evlenmeyi isteyebilmesi icin ev geçindirme sorumluluğunu üstlenmesi gerekir.. Şu dönemde bu gerçekten cok zor.. Tahmince karşına çıkan erkeklerin yüzde 90ı bu sebepten dolayı sadece takılmayı düşünüp evlilikten uzak duruyor... Boyunla alakalı bi durum olmaması gerekir.. Çünkü sevgi evlilik boya kiloya bakmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sen olduğun için değer vermeyen birisinin zaten hayatında olmasına gerek yok. O yüzden boyle dusunme. Naziğindeki kişi çıkmamış karşına. Doğru insanı bi kerede bulabilmek biraz şans işi. Hayırlısını dilemek gerek. Ben de uzun zamandır bu şekilde bi beklentideyim ama karşıma o doğru insan çıkmıyor. O yuzden akışına bıraktım. Nasibinse o kişi elbet olavaktir. Ararken degil de aradigin zamanda bulunuyor genellikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan evlilik niyeti ile konuşması sizle
Mesale ben bu yaşa kadar hiç bir kızla hiç bir şey yaşamadım hiç bir kız arkadaşım olmadı bilerek öyle sevgili işlere girmedim birgün ne zaman evlenirsem önemli olan evlilik niyeti ile konuşması layık olarak düşünme lütfen00 Yorumla"İstiyorlar ki takılalım eğlenelim."
İşte bu yüzden ciddi ilişkin olmuyor. Hayatına giren insanlar evlilik düşünmeyen, iki günlük ilişki yaşamak isteyen kişiler. Boyunla falan ilgisi olduğunu zannetmiyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olayin boyunla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Sen vermeden, almak istiyorsun. Yani zorluk çıkaran sensin. Kusura bakma ama devir degiseli çok oldu. Kimse test sürüşü yapmadan araba bile almıyor ki evlilik çok daha ciddi bir karar.
010 YorumlaBöyle bir soru sorulmuştu aynı kişi misiniz?
Bu devirde artık evlilik öncesi her haltı yedikleri için evliliğin zerre değeri kalmadı o tarz insanlarda sorumluluk alma ev gecindirme vs. kimse girmek istemiyor çoğunlukla bu yükün altına00 YorumlaBunun boy ile Alakası yok. Olsaydı 10 kere evlenirdim bu zamana kadar 😏
Seni olduğun gibi seven biri bugün değilse yarın mutlaka çıkar hayırlısını iste allahtan.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yıl1.75 boyundayım kapımda kuyruk değil kimse, boyla alakası yok
22 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim acaba kusur bende mi var diyorum
- +1 yıl
Doğru insan denk gelmedi henüz demek ki
Senin ile bir ömür var ise tamam ama takılmalık eğlenmelik hiç uygun değil benim boyumda 1.65 bende o durumdan muzdaribim kısa süreli ilişkiler tercihim değildir.
00 YorumlaYa arkadaş burada soru soran bayanlara bakıyorum ciddiyet, sevgi, aşk istiyorlar, birini bulamamaktan yakınıyorlar. Bu soru soranlar niye bizim karşımıza çıkmıyorsunuz? Bizden mi saklanıyorsunuz? Yetti be. Hanımefendi hangi ildesiniz? Bu durumda olan erkek, kadın farketmez. İli de yazın Lütfen.
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil kilon veya boyunla alakası yok evlilik bu dönemde çok zor aylık maaşı 10 bin veya üzeri olmayan biri için asgari maaş ile bir ev geçindirmek çok zor hele ki ev de kira ise yani bu sorumluluğu almaya korkuyorlar şahsen bende korkarım.
00 YorumlaKisaysan diye istemiyorlarsa uzun olupta sevginin dış görünüşten ibaret olup olmadigini düşünecek ama kıt olan çok insan var.. Kitliklarina laf etme toz konduramazlar alışmış kudurmustan beterdir.. Gercekren net ailesi kendisi karakteri düşünceleri özlü insanla birlikte ol.. Asik olurmuyum olmazmiyim değil karakteri temiz olana git kalp aldatır aldatabilir ama beyin haklılık noktasında hukumdardir
00 Yorumla
+1 yılTamamen şans olduğunu düşünüyorum. Böyle durumlarda boy ile alakalı ayrılıklar olmuyor. Ki erkekler minyon tip seviyorlar zaten.
10 Yorumla
+1 yılBunun boyla ne alakası var buradaki çoğu engelli arkadaşlar boya takmış hiç alakası yok :D az biraz güvenin kendinize yeter.
10 YorumlaAlakası yok, saçmalama. Sen güzelsin, onlar kötü. 😈
20 Yorumla
+1 yıl1.80 boyum var. Durumumuz aynı dostum. Geçin şu boy durumunu. 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah Allah nazardan korusun
- +1 yıl
Amin tatlım. Hepimizi korusun.
+1 yılİnsanlar evlenecek birini bulunca boya bakmazlar.
Aşırı uçurum yok ise
öyle olunca da olmaması gayet normal00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoy kompleksiniz var sizin bu kesin. Bulunduğunuz ortam pek ciddi insanları barındırmıyorlar. Sizinde düşünce yapınızı bilen birisi sizden gelecek görmediği zaman takılmalı konuşmaya gider. Alacağını alabilirse alır, sonra gider.
00 YorumlaNicelik değil nitelik önemli.. Seni fiziğin için beğenen birisi, sadece bunun için evlenmek isterse sonun hüsran olur.
00 Yorumla
+1 yılDaha 25 yaşındasın bence erken yani illa karşına çıkar biri kader bu
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımdaki arkadaşlarım falan evli ilişkileri var ya biraz imreniyorum galiba
+1 yılKısa boylu olmakla evlilik alakası olmaz kısmetinde kim varsa bir gün çıkar karşına.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk boyla alakasi yoktur bu isler nasip kismet isleri hayirlisini iste elbet zamani gelince olur sahsen ben akisina birakmis durumdayim dogru zamanda zaten olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız insan düşünüyor yine de
Evlilik kader kısmet bende seninle aynı yastayım boyum da uzun ama kader diyip bekliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı diyelim napalım
Hayır ne alaka boya takıntılı olan zaten evlenmese daha iyi önemli olan iç güzelliğin
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimse böyle düşünmüyor ki
Kısmet bu işler. Umarım gönlünce olur her şey en kısa zamanda 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Erkeklerin çoğu takılmak eğlenmek istiyor boyla alakası yok dişil enerjini yüksek tut kendini sev.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama erkekler kısa boylu kızlardan hoşlanırlar
00 Yorumla Boyla alakası yok canım devir bunu gerektiriyor ben 1.90 benle eğlenmek için konuşan kızlar var ☺️
00 YorumlaSanmıyorum. Eğer kilon da boyuna denkse sorun o değildir. Ayrıca minnak kızlar çok tatlı bana göre
00 YorumlaBöyle hicbirseyin alakası yok bence seni sevene denk gelince mutlu bir evliliğin illaki olur
00 Yorumla
+1 yılBoyla ilgisi olduğunu sanmam yürümemiş birçok nedeni olablir
00 YorumlaBence alakası yoktur her şey kısmet takma bende uzunum yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence seni kusurlarınla sevebilecek birini bulmalısın
00 Yorumla Benimle de kimse yuva kurmak istemiyor, aynı kaderi paylaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılAh ah cahiller, oysa bilseler ;
Lastik alacaksan Pirelli' den,
Kadın alacaksan birelli' den.00 YorumlaBoyum 1.82 bu güne hiç bir dönem boy takıntım olmadı seven boya bakmaz kalbe bakar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir sebebi vardır,
*ya kabullenmek
*ya da görmek istemiyorsundur o sebep ne ise00 Yorumla
+1 yılBende aynı dertten muzdaribim, ama bunun böyle falan bir ilgisi yok, umarım iyi birini bulursun
00 Yorumlabununla ne ilgisi var gözünü seveyim yapma evlilik böyle bir şey değil
00 YorumlaBen karaktere ve mesleğe bakıyorum işin iyiyse seni tanımak isterim
02 Yorumla
+1 yılSanki 170 180 arasi 20 yas olmadan evleniyorlar sanıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBoyu yere yakın olandan korkacaksın demişler. Boyla alakası yok bence problem sende. Biraz kafanı çalıştırsan istediğin adamı elde edersin.
00 Yorumla
+1 yılYani boydan dolayı olmaz bence ya.
Devede de boy var eşeğin arkasından yürüyor sonuçta03 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu karı kategorize etmek istemiyorum aslında ama demek ki olmayınca olmuyor işte
- +1 yıl
Bence alakasız bir durum kaldı ki topuklu giyince en az 10cm uzuyorsun bu tarz şeylere takılmamak lazım Allah iyisine denk getirsin önemli olan bu
Soran+1 yılAmin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılBoydan değil huydan demekki karşına çıkanların huyları karakterleri seninle uyuşmadığı için ki bu sen yanlış kişisin anlamında değil onlar yanlış kişi oldugi için söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence boyla alakası yok şu an evlilik çok pahalıya patlar diye kimse yanaşmıyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOfff ne bilim
Cevap sahibi+1 yılyüzün ve fiziğin nasıl?
Soran+1 yılUfak minyon yüzüm Dr küçük gösteriyor güzel olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasibin zamanında gelecek. Sen biraz dua et
+1 yılAlakası yok bence miyon kızlar daha çok ilgi çekiyor bence benim bile en büyük zaafım miyok kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha bugün kocasını öldüren kadın serbest kaldı ölmek için mi evlenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu daha önce de gördüm işim İyi demişsin merak ettim işin nedir senin
00 Yorumla
+1 yılYa bence 1 50 hatunlar tabi kilosu da boyuna göre olmalı dha hoş geliyor bana. Hatta zaman zaman keşke bende öyle olsaydım diyorum. Minnoş daha tatlılar bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyunla neden alakalı olsun ki sanmıyorum ben mesela sevsem boyunu ölçmem yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakılmalık görmeleri için o tarz bar vs gibi yerlere gitmen açık seçik giyinmen lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem