Her zaman ciddi ilişki insanı olmuşumdur tek hayalim evlenip anne olmak sevdiğim adamla ömür geçirmek ama hevesini alan gidiyor 2 yıl 3 yıl birlikte zaman geçiriyoruz evlenmeye yöneliyoruz sonuç ayrılık ben sevilecek insan mı değilim ciddi adam nasıl bulucam neresinde yazıyor artık delircem ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanla karşına ciddi düşünen birisi çıkacaktır. Her zaman mesafeli ol zaten sana karşı tavirlarindan anlarsın
Ben seçemiyorum gerçekten anlayamıyorum seviyorum bağlanıyorum yani peşimden koşuyor uğraşıyor sonra yarı yolda bırakıyor ben napıyorum bu insanlara bilmiyorum 🥹
Çok mu sıkıyorsun bunaltiyor musun vardır illa ki bir sebebi. Kendi kendini sorguladın mı hiç ya da bana bunu yapıyorsun diyen oldu mu
Bu adamın kahvehane alışkanlığı çok fazla gece yatmaya eve giriyor sadece alkol çok içiyor sigarası çok birde güvercin besliyor geceleri hep dışarda evlenmeye geleceğe dair hiç birikim yapmıyor ne varsa harcıyor bende kısıtlamaya çalışıyorum bu sefer kötü ben oldum
Tamam ben seni hatırladım. Kolay gelsin inşallah bulursun gönlüne göre birisini
Emin misin ben ilk defa buraya bunu yazıyorum ben seni hatırlamadım
Özelden yazmıştın aynılarını ben hatırladım seni. Dünü bi düşün istersen
Tanıdıkça anlicaksin, göreceksin ona göre tavrını koycaksin. Sence neden olmuyor peki? neden bitiyor iliskilerin
Bilmiyorum çok sadık evcimen kendi halinde insanımdır çalışmayı ayaklarım üzerinde durmayıda severim sosyal hayatım sadece gezmekten ibaret insanlarla gereksiz samimiyet kurmayı sevmem neden olmuyor anlamadım fiziğim elim yüzüm düzgün talipler geliyor ama ben ciddi aklı başında insan arıyorum yok olmuyor
Bu özellikler evlenilecek kadının özellikleri ama karşı taraftan hayatına giren insanların 2 3 yıl sonra gitme sebebi ne olabilir, sıkılma mi, başka bı şey mi? Sen o süreç içerisinde ciddi olup olmadigini göremiyor musun? Hızlı bağlanıp, sahiplenen birisin acaba
Beni boğuyorsun kısıtlıyorsun diyor gidiyor yani rahat ve serbest yaşayan erkekle bende gelecek düşünemiyorum kısıtlamam gerektiğini düşünüyorum ama en başından seçimim yanlış tabi
Zaten hayatına aldığın kişi sen onu kisitlamadan bogmadan sana o güvene verebilecek birisi olması lazım. Burada sınırları iyi çizmek gerek. Hayatının merkezinde sen olabilirsin ama sen dışında da hayat var iki taraf içinde ihtiyaç var buna. Yoksa dışarı çıkarken bı yere giderken haber vermek zor bir şey değil, ama disardsyken haberi olduğu halde surekli arayan bırisi olsaydı hayatımda ben de bogulurdum açıkçası.
O güveni alamadığım kişiyle bu kadar uzun süre yol gitmektr yanlış insanlar çok nadir degisiyorlar, tanı, anla ve yoluna bak, düzelir diye bekleme
Bu adamın kahvehane alışkanlığı çok fazla gece yatmaya eve giriyor sadece alkol çok içiyor sigarası çok birde güvercin besliyor evlenmeye geleceğe dair hiç birikim yapmıyor ne varsa harcıyor
Ben ona nefes alıcağı zamanları çok tanıdım ama o istiyor ki hep özgür yaşamak hiç ben yokmuşum gibi sadece hayatında onu seven biri olsun maddi manevi destek olsun yeter
Bütün bunları ne kadar zamanda gördün işte problem bu, erken gorduysen neden başka bir yol cizmedin, geç gorduysen insanlari tsnimayla ilgili problemin var, alkol var sigara var savurgan , sen yokmuş gibi davranıyor ama sen diretiyorsan o da acayip bir durum zaten
Diretmiyorum ama nişandan sonra çok saçmalamaya başladı böyle biri değildi sanki evlenmeden önce bana gözdağı veriyordu gibi buda bende kavgalara yol açtı
Evlendikten sonra görmekte de evlenmeden önce bu yüzünü görmüş olman daha iyi olmuş, onur boyu mutsuz da olabilirdin, dersini al ve ona göre ilerle sonraki ilişkilerinde, böyle bir insanı da hayatından çıkar vok üzülürsün yoksa
Hala onu seviyor olmam alışkanlık mı geçer mi peki mantığım onu asla kabul etmiyor kalbim bir tek onu düşünüyor ne zaman geçer
Alışkanlık ve hayatının merkezinde onun olmasından kaynaklı, insan bir ilskinin icindeyken o yanlışları göremiyor, sonrasında diyor ki ben böyle bı insanla mıydım , nasıl görmedim , nelere üzülmüşum diyosun
Gerçeklerin farkındasın ama görmek istemiyorum sağlıklı bir ilski de değil muyluluk zaten yok dolayısıyla gelecekte yok bu gözle bak
Bir an önce unutup hayatıma bakmak istiyorum 1,5 ay oldu geçecek inanıyorum
Neler var ne acılar var aşk acısı nedir ki, gelip geçer , hayat mutsuz olmak için kısa hayatina bak ve yoluna devam et, hayatına alacağın insanlara da sınırlarını bastsn çiz olmucsksa da zorlama
Çok haklısın bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemem lazım da yine de kimseye güvenim kalmadı düzelirim umarım
Duzelirsin duzelirsin merak etme, dertleşmek istersen yazabilirsin arada. Her şey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim dinleyen yardımcı olan insanlar iyi ki varsınız 🫶🏻
Ne demek umarım hakettigin mutluluğa ulaşırsın🙂
Evlenilecek kadın değilsin demekki
Doğrudur bişey diyemem
Açık misin
Evet
Normal açık misin yoksa baya açık giyinen marjinal bir tip misin
Normal açığım bi marjinalliğim yok ama şık bakımlı olmayı severim bana süslü sosyete derler ama alakam yok bence
Yani o zaman yırtık kızlardan da değilsin üstünde nazar olabilir
Ne yapmam lazım peki
Yas kac nerede yasıyorsun?
30 İzmir neden ki
Merak ettim samimi geldi yazdıkların da acaba İstanbul'da mısın diye bi sorayım dedim
Hmm anladım
Tanısmak istersen mesaj atabilirsin
Senin yaşın kaç?