Arkadaşlar erkek adam kıl alır mı demeyin ben kıldan rahatsız oluyorum kolumu bacağımı falan jiletle alıyorum aslın da normal mesafeden bakınca 0 gibi gözüküyor ama mesela çok yakından bakınca böyle diplerin de minik minik siyah kıl kökleri gözüküyor ve acaba diyorum insanlar benden iğreniyor mudur ya da kızlar bakıp bak arkadaşım işte jiletle kol almış diyor mudur sizce görüntü kötü mü?
Yani eğer ağda yapmak için imkanın yoksa jilet kullanabilirsin. Bence kıllı kıllı dolaşmaktan iyidir. En azından bakımlı derler. 🥺😅
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben cidden kıl sevmiyorum bi halta yaradığı yok ama burdakiler bayağı bi gömdüler de yani cidden yakından belli oluyor yan yanayken ve zaten üniversite yurdun da nasıl ağda yapayım ya tüy dökücü ya da jilet kullanıyorum ama bilmiyorum.
Bilmiyorum ya, ben erkekte de tüy sevmiyorum. Kimse süper pürüzsüz değil sonuçta. Jilet üstten kestiği için tabiki kıl kökü görünecek. “Erkeklerin tüy almasına gerek yok” ne kadar saçma bir düşünce 🙄
Soran
+1 yıl
Ya ben o kafa da değilim zaten kıl sevmiyorum bende öyle orman gibi de çıkmıyodu aldığım için belki çok çıkıyor sanmış olabilirsin ben sadece sevmiyorum kıl kökü evet belli ama cidden böyle yan yana durursak ve koluma dikkatli bakarsan belli oluyo ama ben gene de rahat edemiyorum acaba kızlar bakıp gülüyor mudur falan diye kafaya takmaya başladım onun için sordum.
Epilatör makinesi ile alıyorum. Bütün yöntemleri denedim ağda en pürüzsüzü ama yazın hele mantıksız buluyorum vücudum için sebebi uzamasını beklemek. Jilette kıl kökleri rahatsız ediyor görüntü ile ayrıca kalınlaşıyor. eldiven bile denedim çok zahmetli sürekli o şekilde devam etmek oldukça vakit alır... En iyisi lazere başlayalım
Ben zaten okudğum bölüm gereği kısa kolluyla dolaşcam full gerçi uzun kolluyla da dolaşabilirim de neyse işte jilet evet iz bırakıyor ama cidden yakından bakmak lazım ama ben gene de utanıyorum yani bakıp "bu gey mi" falan diyolardır diye düşünüyorum.
Kılsız pürüzsüz bir vücut her iki cinsiyet için de kıllı olana göre daha iyi bence. Sende kendi vüdudun için böyle düşünüyorsan başkası ne der diye düşünüp kendini üzme. İnsanlar kılından da utanmamalı kılsızlığından da. Dediğim gibi sen bi venüsü dene belki iyi gelir...
Ya tabi ki kıl almak zorunlu bir şey değil ama ben de çok yok ama niye alıyorum çünkü tenim çok beyaz benim ve çok beyaz olduğu için tam siyah olmayan kıllar bile kötü görüntü yapıyomuş gibi geliyodu bana onun için alıyorum. Onu alıcam kesinlikle denerim bakarım işe yararsa şimdilik ondan devam ederim
Umarım işe yarar. Birde jiletten önce alacağın bölgeye duş jeli sürüp kıllarını alirsan da pürüzsüz bi görüntü olabilirmiş. Birde kaş usturasını bacağında kullanan biri bacağındaki batıkların gittiğini ve usturanın ölü deriyi aldığını söylemişti.