Önemli olan kişinin estetik yaptırması ya da yaptırmaması değil önemli olan kişi güzel mi değil mi başka bir şey kremi diyor yani estetikle yapmış olabilir kendisi doğal olabilir sonuçta estetik bir nimet ve bundan yararlanmak gerekiyor açıkçası bunu ben de yaptırıcam açık ve net söylüyorum elime para geçerse en kısa zamanda yaptıracağım
Bir kadın olarak doğal güzelliği önem veriyorum abartılmadığı müddetce sorun olmayacağını düşünüyorum benim en sevmediğim şey botox neden çünkü insanı ifadesizleştiriyor yüzdeki mimikler kaybolunca insanın samimiyetide kalmıyor birşeyler abatılmadığı müddetce güzeldir kararınca yapılıyorsa bence sorun yok
Güzel güzeldir benim için, estetikli olup olmamasına dikkat etmem. Hatta estetiğe karşı değilim, insanlar beğenmediği yerlerinin daha güzel olması için tercih edebilir, gayet normal geliyor bana. Aman bu estetik güzeli diye ayırmam kimseyi. Aksine güzel buluyorum bunu.
Benim dikkati mi çeker sonuçta bir şeyleri değiştirmiş ve öyle olmuş çok yakışan insanlar gördüm. Aşağıda bir çok kadın laf etmiş ama bence parası olduğunda çoğu yaptırır
Yapılan bir şey güzel olmuşsa güzeldir doğalmış ya da değilmiş umursamam. Ama dudaklarını maymun poposuna benzeten, gözlerini çektire çektire anlına çıkaran tiplerin kendilerini güzel sanması komik geliyor bana.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel veya orta tipli insanların estetik yaptıranı eleştirmesi akıl karı değil. Sen o çirkinin yerinde olsaydın sen de olacaktın. IQ'su düşük insanlar doluşmuş yorumlara Ulan sen zaten orta tiplisin ama çok çirkinler ne yapsın ellerinde değil
Tek bir yere yaptırdiysa sıkıntı olmaz mesela sadece burnunu yaptırdıysa estetik güzeli demem ama birden fazla yere estetik yaptırdiysa o kişiye güzel demem ben
Kendine güveni yok demek ki ki estetikle güzel olmuş dogalliktan yana değil asıl doğalken cesur olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapmalı ve tabiki önemli estetikli veya estetiksiz önemli değil sonuçta estetikli haliyle çirkin olanlar da var estetik yakışmışsa önemli tabi