Güzellik & Bakım Bacaklarının her açısında böyle çatlaklar var, nasıl geçer bunlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Şu lat bacağın arkasinda dizimin kenarlarinda hatta gotumdeee Güncellemeler+1 yıl Bacağımda hafif killar var artık kusura bakmicaniz insanlik hali hauegsuwh Bacaklarının her açısında böyle çatlaklar var, nasıl geçer bunlar? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşkım böyle bacaklarım olmadı hem jiletten özendim vallahi popomda derken o da mı böyle pürüzsüz 🤦♀️🤦♀️ 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım ben de jiletle aliyorum yaa ama cok fazla batigiim yok jilete göre popom da pürüssüz ama çatlak var kenarlarinda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana özendim aşko 🤦♀️🤦♀️ Yorumla Soran +1 yıl Hahdhshs kanka jilet isimi görüyo valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende niye böyle bok jilet 🤦♀️😂 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çatlak seansları var %80e kadar geçiyor. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben pek rastlamadim böyle bir şeye lazer epilasyon yapan yerler de var dimi Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Vitamin eksikliğinden olur biraz ot ye ve merak ettiğim totonda olanları nasıl biliyorsun 😂 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Mikroskobik çekim yapılmadığı sürece teninde sırıtmıyor bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ani kilo alıp vermede olur böyleBen erkeğim ona rağmen benimde bacagimda gotumde falan var yapcak bisey yok😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilo alıp vermekten oluyormuş galiba. boş ver salla. Bende de var 😂😂😂 0 10 Yorumla enesatli +1 yıl Sevgili mde de var. Olmasa daha iyi. Yorumla Soran +1 yıl Olmasa daha iyi derken mal misin sen hshsheshehe Yorumla enesatli +1 yıl Neden güzel durmuyor izler pürüzsüz daha hoş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E olmuş. İnsanlık hali kusursuz olamıyoruz. Sende de vardır kusurlar. Seven sevdiğini kusuruyla kabul etmeli Yorumla Soran +1 yıl Pürüssüz vücut imkansız kaylie jenner dr bile var düşün nr kadar aptalsiniz siz erkekler. Cidden anlam veremiyorim Yorumla Soran +1 yıl Hatta cahilcim erkeklere de mahsus bu durum şu çatlaklar sevgilin umarım 3n kisa suredi tekmeyi vurur popona Yorumla enesatli +1 yıl Beyaz tenli olunca fazla belli olmuyor hem göbek bölgesi olduğu için o bölge fazla sevişme alanı değil göğüste varsa sorun olur Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim ve belli oluyor. Asiri beyazlar da belli oluyor. Yorumla enesatli +1 yıl Vurmaz sevişiyor uz onunla bırakmaz beni Yorumla enesatli +1 yıl Beyaz tenli kızla sevişmek çok güzel Yorumla
saqızlıcorek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl bende de var... çok ani kilo kaybından dolayı. Ama geçirmek için bir şey yapmadım kendimi böyle seviyorum 3 5 Yorumla röberrr +1 yıl esmer tende belli olmuyor Yorumla saqızlıcorek +1 yıl @röberrr aynen Yorumla röberrr +1 yıl esmermisin sen Yorumla saqızlıcorek +1 yıl @röberrr evet Yorumla röberrr +1 yıl kılon kc boyun Yorumla
Egeroprak Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Benimde bir sürü varr kalsa nolur ki rahatsız mı oluyorsun 1 0 Yorumla
referans034 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl hastaneye gidin bir gorunun giderici kremler felan vardir belki. 0 0 Yorumla
Furkanndemirr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ani kilo alma veya vermeden olur düzelir sabit kalırsan 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. O geçmez sen batıklarını tedavi et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Batık yok kii iki uc tane kil kökü o Yorumla Soran +1 yıl Sadece onlar var Yorumla
FeroniaY Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Herkeste vardır boş ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende de var mı Yorumla FeroniaY +1 yıl Var be her yerimde göbek, bacak hatta kol Yorumla
İnstsarisin450 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kilo alıp verince bende de oldu böyle bi ara 1 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Boy ve kilo değişince olur 0 0 Yorumla
_n0thing_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Sabit bi kiloda kalınca düzelir zamanla 0 0 Yorumla
yasindkkaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kanka çok sırıtmıyor bende çok takma 0 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Çatlak giderici kremle geçer bence... 0 2 Yorumla mxmdmkdks +1 yıl Hikaye onlar yok öyle bir krem hiçbiri bir işe yaramaz Yorumla Johnrocco43 +1 yıl @mxmdmkdks reklamlarında söylüyorlar gerçekmi bilmem... Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. geçmez kat yeri onlar. ütü izi gibi düşün. 0 0 Yorumla
röberrr Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl o kadar olur kafana takma 0 1 Yorumla röberrr +1 yıl sevgılımdede vardi Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. gotunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aşkım böyle bacaklarım olmadı hem jiletten özendim vallahi popomda derken o da mı böyle pürüzsüz 🤦♀️🤦♀️
Aşkım ben de jiletle aliyorum yaa ama cok fazla batigiim yok jilete göre popom da pürüssüz ama çatlak var kenarlarinda
Sana özendim aşko 🤦♀️🤦♀️
Hahdhshs kanka jilet isimi görüyo valla
Bende niye böyle bok jilet 🤦♀️😂
Çatlak seansları var %80e kadar geçiyor.
Ben pek rastlamadim böyle bir şeye lazer epilasyon yapan yerler de var dimi
Vitamin eksikliğinden olur biraz ot ye ve merak ettiğim totonda olanları nasıl biliyorsun 😂
Mikroskobik çekim yapılmadığı sürece teninde sırıtmıyor bence.
Ani kilo alıp vermede olur böyle
Ben erkeğim ona rağmen benimde bacagimda gotumde falan var yapcak bisey yok😅😅
Kilo alıp vermekten oluyormuş galiba. boş ver salla. Bende de var 😂😂😂
Sevgili mde de var. Olmasa daha iyi.
Olmasa daha iyi derken mal misin sen hshsheshehe
Neden güzel durmuyor izler pürüzsüz daha hoş
E olmuş. İnsanlık hali kusursuz olamıyoruz. Sende de vardır kusurlar. Seven sevdiğini kusuruyla kabul etmeli
Pürüssüz vücut imkansız kaylie jenner dr bile var düşün nr kadar aptalsiniz siz erkekler. Cidden anlam veremiyorim
Hatta cahilcim erkeklere de mahsus bu durum şu çatlaklar sevgilin umarım 3n kisa suredi tekmeyi vurur popona
Beyaz tenli olunca fazla belli olmuyor hem göbek bölgesi olduğu için o bölge fazla sevişme alanı değil göğüste varsa sorun olur
Beyaz tenliyim ve belli oluyor. Asiri beyazlar da belli oluyor.
Vurmaz sevişiyor uz onunla bırakmaz beni
Beyaz tenli kızla sevişmek çok güzel
bende de var... çok ani kilo kaybından dolayı. Ama geçirmek için bir şey yapmadım kendimi böyle seviyorum
esmer tende belli olmuyor
@röberrr aynen
esmermisin sen
@röberrr evet
kılon kc boyun
Benimde bir sürü varr kalsa nolur ki rahatsız mı oluyorsun
hastaneye gidin bir gorunun giderici kremler felan vardir belki.
Ani kilo alma veya vermeden olur düzelir sabit kalırsan
O geçmez sen batıklarını tedavi et
Batık yok kii iki uc tane kil kökü o
Sadece onlar var
Herkeste vardır boş ver
Sende de var mı
Var be her yerimde göbek, bacak hatta kol
Kilo alıp verince bende de oldu böyle bi ara
Kilo aldınmı son zamanlarda
Boy ve kilo değişince olur
Tenin rengi çok hoş.. salla çatlağı
Sabit bi kiloda kalınca düzelir zamanla
Kanka çok sırıtmıyor bende çok takma
Çatlak giderici kremle geçer bence...
Hikaye onlar yok öyle bir krem hiçbiri bir işe yaramaz
@mxmdmkdks reklamlarında söylüyorlar gerçekmi bilmem...
olur öyle şeyler takma çok
geçmez kat yeri onlar. ütü izi gibi düşün.
kiloyla alakalı. bence cok hos duruyor ya
Ya neyi takiyonuz boyle allah askina 🤣
geçmiyor ama kötüde değil takma kafana
Kilo değişiminde oluyor
Kakao yağı sür
sporla düzelir sıkılaşman lazım kas kg mın düşük
Kötü durmuyor bence
Bunlar bende de var
o kadar olur kafana takma
sevgılımdede vardi
kilo alıp vermişsin
Geçmiyo bendede fzla ani boy uzamasından kaynaklı