beslenme şekli dediler ama beslenme şeklimi de değiştirdim geçmiyor yine sebebi nedir?
foto pp de var hemşire ya da doktor olanlar yazarsa sevinirim
foto pp de var hemşire ya da doktor olanlar yazarsa sevinirim
O da bir şey mi benim bacaklarda çıkar arada yüzde var belde var kolda var ama umrumda değil çünkü hepsini koparıyorum 😀😂😬😀🙂 sende kopar 😀
😀 O kadar da müthiş değildi ama 🙂 yüz için de peeling ve yüz temizleme jeli yap haftada iki maske ya da peeling yap, yazın güneş kremi sür, kendine ait vücut losyonun olsun vücudun yağlı ise 🙂 çünkü koku da yapabiliyor, saç bakım kremin olsun ben bunları yapıyorum ve mutluyum geleni gideni kopardım hep 😬🙂
Vayy teşekkür ederim gerçek sanmamıştım 🙂
giydiğimi dar pantolonların kıl ya da tuylerı koparması sonucu olusuyor ve kontrol etmez ısen kıl donmesı daha yapabılıyor
bacak bölgelerındekıler dedıgımden kaynaklanıyor fakat sutyen hızası ve sırt bölgelerı beslenmeden ve karacıgerden kaynaklı
Cevap
7Cevap
kalcada benim de var ama her zaman degil arada cikiyo
Cildiyeye görün burda kimsenin faydasi olmaz sana
Verdiği kremler birşeye yaraoıyor
Tahlil yapılması gerekli.
Kalçada mı çok?
bazı losyonlar var onlardan kullanabilirsin. Kıl alınan bölgelerde oluyor mu sivilce?
çinko eksikliğin filan olabilir ona bakılmamıştır.
çinko var mı bakar mısın?
Vücudun yağlı olmasından olabilir
Peki yağlı mi yiyorsun canım benim sırtda var öyle
Benim popo da sırtda var canım geçmiyor aynı benzer sana
Bende ceviz fıstık vs yiyordum bıraktım öyle ama geçmiyor
kilolu musun
eğer çok dar giyinen biriysen bide bacak kıllarını temizlerken ters alırsan böyle şeyler olabilir.. daha çok kıl dönmesinden iltihap kapmış gibidir.. sana tavsiyem bir süre geniş giy bide bepanten sür oraya zamanla geçer
fikir... olmadı cildiyeye git..
onlar ne dedi?
Bana bir dnr misin bir şey sormak istiyordum
Yazamiyorum dm den takp etmen gerek..
Vucudunla ilgileniyorsun
alerji gibi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar