Çok kıllı bir insanım. Erkekler kıla tüye fazla takılır mı?

Bende polikistik over var o yüzden çok kıllı bir insanım tabi ki bacak koltukaltı genital bölgelerindeki kıllara ağda yapıyorum ama göbeğimde ve belimde gayet görünür kötü duran siyah kıllar var lazere gideceğim bu yaz diğer bölgeler tamam ama göbek ve bel bölgesinde lazer işe yarar mı yoksa jilet vurduğum için daha mı artar çok endişeliyim. Ben temiz olmaya dikkat ediyorum ama şu an evli olmadığım için göbek ve bel kalça bölgesindeki kılları almıyorum evlenince alacağım ağda ile fakat bunların uzaması var her an her zaman diğer kadınlar gibi pürüzsüz olamam umarım lazer azaltır ama daha da arttırır diye korkuyorum jilet vurunca, sizce ileride eşim iğrenir mi benden istemez mi beni normalde yüzü ve fiziği güzel sayılabilen biriiyim bu durum beni çok üzüyor kimse sevmeyecek gibi kadın değilmişim gibi hissettiriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Jilet deyince bazıları jiletle alıyorum sanmış hayır ağda kullanıyorum benim sorunum lazere gitmeden önce göbek ve beli jilet ile almam gerekecek ve yanlarda az ince olan yerleri de alıcam jilet sürdüğüm için buralar artar mı diye endişeleniyorum demek istemiştim
Çok kıllı bir insanım. Erkekler kıla tüye fazla takılır mı?