Olabilir, senin de o dikkatini çekiyordur, gayet normal.
Ayrıca bir erkeğin küpe takması da normal, burada ki mağara kaçkınlarının yazdıklarına aldırma sen.
Ama şeyi anlamadım, "Bir de parfüm sıkıyorsa" kısmını, nerede yaşıyorsun? Çevrende ki erkekler parfüm ya da deodorant kullanmıyor mu? Bu zaten olması gereken bir şey bence.
Yani sadece parfüm ya da deodorant değil, temiz olmak gerekli, bunu ekstra bir özellikmiş gibi yazman garip geldi, çevrende ki insanları merak ettim doğrusu :D :D :D :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikten bu yana takarım, birileri düşsün diye değil de Türk töresi olduğu için takarım, Oğuz boylarından bu yana, evin tek erkek çocuğuna tek bir küpe takılırmış, Türklerin savaşçı bir millet olmasından ötürü, soyunun tek varisi olduğu belli olsun diye, gömüldüklerinde mezar taşlarındaki heykellerinde de küpeli bir heykel yapılırmış. Ben bu niyetle taktım uzun yıllarca ama yakışana yakışıyor doğrudur.
00 Yorumla
+1 yılSenin hoşuna giden sana mutluluk veren bir konuyu normal mi diye sorman çok saçma sen seviyorsan olay bizim için tamamdır normal ne ki sor bakim bilen var mı?
😂😂😂00 Yorumla
+1 yılYani küpe takan erkekten etkilenmesi don giyen erkekten etkilenilmesi gibi basit bir olay bence parfüm sıkıyorsa diye yazmışsın o da don örneği ile eş değer. Nasıl bir habitatta yaşıyorsun bilmiyorum ama bunlar kriter ya da ayrıcalık değil günümüz toplumunda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz. Bunu bize onaylatmak zorunda da değilsin. Sen beğeniyor isen kimseyi ilgilendirmez bu konu. Olabilir, beğenebilirsin, gayet normal bir şey. Çünkü zevkin bu ve sana hoş gelen durum böyle. Soru sorarak burdakilerin fikirlerini öğrenmeye çalışmana gerek yok.
34 Yorumla
Soran+1 yılöylesine sorulmuş bir soruydu zevkin anormal olduğunu düşünmüyorum ama sadece sevdiğimi söylesem soru biçimi olmamasından kaynaklı olarak kaldırılırdı ve 128 görüş aldı bu soru bu kalıbı kullanmasaydım bu kadar görüş gelir miydi meçhul
- +1 yıl
Hımm peki. Amaç burada sadece soru sorman o zaman 🤝
Soran+1 yılEvet soru tutmasaydı silecektim hatta :)
- +1 yıl
♥️
Ben hiç sevmiyorum. Özellikle de parfüm kullananları... İster kadın, ister erkek olsun resmen beni öldürmeye gelmiş gibi hissediyorum. Çünkü astımın var ve parfümün olduğu yerde çok zor nefes alıyorum.
Küpe de kadınlara has bir takı. Erkeklere yakıştırmıyorum bu tarz aksesuarları. İlla değişiklik katmak istiyorlarsa karakterleriyle fark atsınlar, takılarıyla ya da üsluplarıyla değil ☾21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım :D
+1 yıl
62 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılEvet yine bir manipülasyon. Erkeklerin erkeksiliğini düşürmek için, erkeklerin karı gibi küpe takmalarını sağlamaya çalışıyor. Zavallı erkekler de buna manipüle oluyor. Bir ara az daha ben de o küpe takma hatasına girecektim. İyi ki girmemişim.
40 YorumlaGayet normal tabi. Çünkü bazıları çok çekici oluyor
10 YorumlaSeni geç, yerine göre ben bile etkilenebiliyorum erkek halimle😅😅 tabi yanlış anlaşılmasın, çünkü yerine göre bir erkeği en tamamlayıcı ögelerden biri olabiliyor bu (ben takmıyorum ama)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Normal, sen etkilen diye yapıyorlar zaten. Hayatta kalma ve evrim konu başlıkları altında küpenin insana bir yararı yoktur aksine zararı vardır.
17 Yorumla
Soran+1 yılOf vault boy spammer avla benimle dalga geçme
Soran+1 yılküpe bir aksesuar yoksa sen de mi etiketi aksesuar olarak taşıyorsun 🤣🤣
Soran+1 yılÖyle olmalı zaten modluk karın doyurmuyor. Küpe takan erkekler de karın doyurmuyor zaten neyse.
Soran+1 yılGençlik zamanlarında olur öyle şeyler. İnsanlar değişebiliyor olgunlaşabiliyor. Ayrıca küpe takmak öyle uçuk bir şey değil alt tarafı aksesuar.40 yaşındaki bir adam da takabilir hatta çok iyi baba olabilir. O yüzden insanları tarzlarından dolayı yargılamam şahsen ama görüşüne saygı duyuyorum.
+1 yılGenelde tipleri normal kısa saçlı yuvarlak dolgun suratlı göbekli herifler tarz olayım bari de kurtaralım işi diyerek takar bunların bi de başka huyları renkli spor ayakkabı giymeleri
00 Yorumla
+1 yılTamam işte ondan sonra en kral ilişkide olsa topu topu 3 ay sürüyor erkeklerde küpe takmak ne anlama geliyor önce onu bi araştır parfüme eyvallah parfüm bende kullanıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Parfüm zaten herkesin kullanması gereken bir şey bence
- +1 yıl
Parfum zaten normal ve olması gereken bişey ben çantamda sürekli taşırım ama küpe yok efendim zincir yok efendim at nalı yok efendim ilginç ilginç hayvan dişleri koleksiyonu falan gerek yok abi. Boşluk bu gibi şeyler küpe kadına yakışıyor çünkü onun doğasına ve anatomisine hakkaten renk katıyor yani kadına aksesuar yakışıyor ama erkeğe yakışan aksesuar gidecek efendi gibi bir meslek sahibi olacak kadınını mutlu yaşatmak için potansiyel bir gelir elde edecek iş aksesuarıdır
- +1 yıl
Senle aynı fikirdeyim :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende seninle aynı fikirdeyim ortada manuplasyon yok tamamen doğal olan gerçekler
- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
m +1 yılYakışıklı birini görünce küpe takıyorsa düştüğüm yerden bir anda kalkıyorum bende 😀😀😀 neyse oda bana düşmüyor zaten sıkıntı yok 😂😂😂
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tarz meselesi bu.. Yakışan kişide bence hoş duruyor.. Zevkler ve renkler meselesi.. Keyifli günler..
10 Yorumla Küpe takan erkeklerden etkilenmenin anormal bir tarafı yok ki. Erkeklere küpe takmayı yakıştırıyorsun ve de zaafın var belli ki. Olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDüşme guzum diggatli ol dizin bacaaan ganar sonra 😁
20 YorumlaBende tam bunu arıyordum. Yarın hemen küpe takacagim. Sabahta yeni parfüm ☺️Lokasyon paylaşırsan sevinirim.😅😅😅
00 YorumlaNormaldir, zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben de gözlüklü erkeklere bir tık düşüyorum jsjsk ama tabii ki temel kriterim değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüpeli erkekler iyidir iyi ghjk Haşmetli haşmet çultanlar da öyle.
10 YorumlaKüpe takma dışında parfüm sıkması zaten çok doğal bir şey değil mi?
10 Yorumla
+1 yılSenin gibiler sayesinde sözde erkekler etekde giyer...
12 Yorumla- +1 yıl
benim için de senin gibi zorbaların var olması sorun mesela erkek bey.
- +1 yıl
Sözümü iyi okuyup iyi anlamaya davet ediyorum sizi kücük hanım...
Aynen bende. Küpeli, dövmeli birde o erkek parfümü mis🤌
10 Yorumla
+1 yılAnormal bir durum yok zevkiniz tercihiniz öyle demekki neden normal olmuyor anlamadım 😅
10 Yorumla
+1 yılKüpe Takan erkeği hiç
sevmem , birde saçı uzun erkeği sevmem.10 YorumlaBir insanın ne giyindiği onun kişiliğini gösterir. Şahsen benim hoşuma gitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar çabuk düşmeyin yaa onların bize ihtiyacı var asıl
13 Yorumla- +1 yıl
Her iki cinsiyetin birbirine ihtiyacı vardır
- +1 yıl
@apolloreis benim yok 💁🏼♀️
- +1 yıl
Bir gün olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi erkeğin kadına benzemesi tuhaf değilde bir kadının kadına benzeyen bir erkekten hoşlanması mi tuhaf olacak olabilir yani 💁🏼♀️
24 Yorumla- +1 yıl
sen erkeğe mi benziyorsun yoksaa? erkek nasıl olunur anlatsanaaa. erkek olmanın kuralları nelerdir erkek bey?
Cevap sahibi+1 yılBişey anlatmaya gerek yok Bayan konuyu saptırmanın da bi manası yok kabak gibi anladınız işte fiziksel benzerlikten bahsettiğimizi illa boş edebiyat yapacaksınız 😒
- +1 yıl
"erkekliğin kuralları nelerdir?" bu konuda seminer falan ver bence.
Cevap sahibi+1 yıl😌💁🏼♀️
Herkesin görüşüne saygı duyarım tabi ama ben bir erkeğe küpeyi yakışık bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılKizmayin ama sonradan uydurulan bisi bizim yoremize uymuyo
00 YorumlaYani bu insanın kişisel ön görüsu fakat şunu demek istiyorum erkek takınca ne fark oluyor?
00 Yorumla
+1 yılDelimisin ya küpe takıntılı birisin küpenin neresi çekiyor sa artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim gibi çirkin erkekler senin gibi kızlar sayesinde daha çok umutlanıyoruz, ben çirkinim senin gibi küpe takan erkeklerde hoşlanan kızla sevgili olsam küpe takardım hep
00 YorumlaKüpe ve dövme bana da etkileyici geliyor. Tabi herkese yakışmaz.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama her küpeli olan erkeğe küpenin yakıştığını söyleyemem :D
00 Yorumla
+1 yılYani her şeyden etkilenebilirsin neden anormal olsun ki normal kriterini belirleyen kim?
00 Yorumla
+1 yılBen de takıyorum ama birileri hoşlansın diye değil. Kendimi öyle daha çok beğeniyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi görüşün tabii ki normal.
+1 yılHerkesin tercihi başka. Ben hiç sevmiyorum takmam da. Saat bile takmıyorum
00 YorumlaKozmetik şirketim var küpe ilk takanlardanim kemer guruhunda
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir normaldir herkesin karşı cinste etkilendiği şeyler vardır.
00 Yorumla
+1 yılLol agzina tukurmedikleri surece boyle devam et sen lslslsl
00 Yorumla
+1 yılNormal. Seviyorsunuz kendinize benzeyen siz gibi tipleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılflörtleştiğim kimse yok, can sıkıntımı giderecek bir hobim yok, eee biraz da kezoyum... Ne yapsam? Gireyim saçma sapan sorularla xper kasayım.
05 Yorumla- +1 yıl
sus amca yaşından başından utan
Cevap sahibi+1 yılAnnen güzel mi?
- +1 yıl
sus amcacım
Cevap sahibi+1 yıl@theumbrellaacedemy Yaa deme öyle utanıyorum. Gel kucağıma bişii anlatcam sana.
- +1 yıl
hayır reddedildiniz.
+1 yılnormal, herkesin hoslandigi cekici buldugu bi ozellik var
09 Yorumla- +1 yıl
Yüzüğü çıkart kısmetini kapatır 🙃
- +1 yıl
nisanliyim
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm.
- +1 yıl
hahah o niye😂
- +1 yıl
Dünya evine gireceksin herkesin içinde yaşadığı o küçük dünya evi 😂
- +1 yıl
aynen cok sukur sevdigimle✨
- +1 yıl
O yüzük sauron un yüzüğü onu elde ettiğini sanırsın ama yüzük seni ele geçirir frodo 🙃
- +1 yıl
ben hazirim ozaman
- +1 yıl
Peki hadi bakalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz da kafaya bakmak lazım, konuşmadan anlaşabiliyor musun?
00 Yorumla
+1 yılTakanı var valla makuaj tapanıda var kolyede takanı var uzun peruk da takanı var, erkekğin ne işi olur küpeyle takıyla valla şu yeni nesil iyice delirdi küpe takane yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen küpeli görünce hemen ona bacaklarımı ayırasım geliyor (yani seks için)
01 Yorumla- +1 yıl
Valla miii
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal ama bana itici geliyorlar ama herkesin kendi zevki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüpe takan erkek daha erkeksi, çünkü küpe takmak erkeklik ister 😂
00 Yorumlabenimde en itici bulduğum tiptir. kızlarda dilini kaşını deldirip saçını anlamsız renge boyayan. erkeklerde de dar giyinip küpe takan değişik şeyler giyen. yav tabi kişisel görüş
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende piercing takan kızlardan dudağa ve göbeğe olanlar etkileyici
00 Yorumla normal kanka bende öyleyim hoşlandığım cocuk küpe takiyomus sonradan farkettim artık daha cok etkileniyorum ahdaldbakdjaldlad
00 YorumlaNefes alsın yetere yakın bir kriter küpe taksın yeter
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılemir görüşüne saniyesinde like geldi :D stalklerların var herhalde
- +1 yıl
Hahah stalklerim yok ben onun görüşünü beğendim oda benim. 😃
Herkese yakışmıyor küpe ama sporcularda müq duruyor hele fresh bir parfüm offff 🥴🤭
10 Yorumla
+1 yıl5 yıldır küpe takıyorum. Hiç küpem var diye etkileneni görmedi. İlginçmiş 😂
10 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki farklı, soruma yorum yapabilir misin?😢
10 Yorumla
+1 yılBende etkileniyorum kulandan cekip alasim geluyor 🤫
10 YorumlaKüpe takan erkek değil gay dır
45 YorumlaTercih meselesi tabi benim hiç hoşuma gitmiyor mesela
00 YorumlaHerkesin bir beğeni kriteri vardır. Sana göre etkileyici olabilir yorumsuz bir konu bence
00 YorumlaKesinlikle çok tatlı oluyor ayrı bir etkileyiciliği var
00 Yorumla
+1 yılKüpe takan erkek mi? Mümkünse kendine erkek demesin😂
07 Yorumla- +1 yıl
Kadına niye özeniyorlar ki ?
- +1 yıl
Benim düşüncem bu 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Kaşını fazla değil ama alsın ya o da takıntım olduğu için gerisine bende katılıyorum
+1 yılEvet bende çok hoşlanıyorum küpe takan erkekler çok hoş karizmatik cool geliyorlar gözüme
00 Yorumla- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne