+1 yılya üfff böyle diyenler en çok kuyruk sallayanlar oluyor. çok ilgi görüyormuş. sen kuyruk sallamıyorsun yani durduk yere sana ilgi besliyorlar. 3lü arkadaş grubumuz vardı ordaki bir arkadaşımı anımsattı bu. aramızda en çirkini ve şişkosu oydu, ben ortalamanın bir tık üstü bir güzelliğe sahibim tüm çevrem tarafından tasdiklenen bir durum bu övündüğüm bişey asla değil. o arkadaş duldu bir de. ne hikmetse hep erkekler ona yürürdü. hep ona ilgi duyardı. halbuki yeşil ışık yakan kendisiydi. gelip bir kez bile biri beni rahatsız etmedi. illaki oluyordu arada ama böyle aşşşırı aşşırı üstüme düşme durumu olmazdı olamazdı çünkü izin vermezdim o yeşil ışığı hiç yakmazdım. bu sizinle alakalı bi durum. sen yüzük takınca da ayyyy bu sefer daha çok ilgi gösteriyolar yhaaaa diyip ağlarsın. aşağıda bir kadın yazmış yüzük takınca daha çok yürüyolar diye:D abi güldürmeyin beni ya. bende de yüzük var şu an evliyim. ve abazaların bol olduğu bir ilçede yaşıyorum. tesettürlü birine bile bön bön taciz edercesine bakılan bir yerdeyim. ona rağmen kimse gelipte yüzüğüm var diye ekstra ilgi göstermiyor. çünkü ciddi duruyorum kimse de o popiş yok. siz hem mavi boncuk dağıtıyorsunuz bide ayyy hep bana aşıklaaar moduna geçiyorsunuz çok komiksiniz. he bayılıyor erkekler size:D bir et parçası için peşinizdeler haberiniz yok:D
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
______ Dert ettiğin şey buysa cevap = EVET
ama bu sadece etik düzgün ahlaklı dine inanan namuslu erkekleri senden uzak tutar :-) Fakat çoğunluüun dinle imanla ahlakla ALAKALARI YOK !
hatta kendileri akıl hastası psikolojik arızalı ilişki uzmanı kılıklılar bunun tam tersi erkeklere gaz verir gibi = "Cesur erkek kadının üstüne saldıran erkektir , korkak olmayın" diyorlar etrafa + kadınlara ise : " cesur erkekleri sevin utanan sıkılın erkek ezik erkekleri boşverin" GazZııı veriliyor.. Bu propagandalar uzun zamandır yapılıyor etrafta..
hatta kendilerini ilişki uzamnı ilaneden arızalı kadınların kitaplarına, genc kızlar kadınlar kutsal kitap gibi tapıp o YANLIŞ yöne yönleniyorlar ve erkekleride o yöne çekmeye çalışıyorlar !Normal şartlarda (!) bir erkek önce uzaktan bakar ! karşısındaki kadından 1 yeşil ışık bir olumlu tepki bir cevap hareket beklerler? neden mi? çünkü o erkek senin kim olduğunu bilmez? düşünür = "acaba bu kadın nişanlı/sözlü mü? sevgilisi var mı? ya da evli mi? yoksa yalnız mı?"eğer bakmıyorsan ilgilenmiyorsan ya da ona kötü küfreder gibi bakıyorsan ozaman uzuk dururlar istenmediklerini anlarlar! .. bu nedenle bakıp bir cevap karşılık bekler (%80-90 böyledir %10-20 yeni Z-kuşağı amerikan çocuğu gençlik ise utanmaz ahlaksız namussuz dinsiz sapııktır hiç düşünmeden bakmadan her kadına saldırır durup dururken, düşünmez o kadın evli mi kocası var mı? sevgilisi var mı nişanlı sözlümü?) Ayrıca sen giyim kuşamına dikkat etmiyorsan düzgün giyiniyorsan açık saçık amerikan evladı gibi giyiniyorsan ozaman zaten otomatikman = bu kadın etik değerleri takmayan özgür-kız FREE takılan gençlik tarzı X-LARGE yaşıyor diye düşünür %95 erkekler ! bunu unutma bunu ASLA değiştremezsin hayatın akışı budur. Düzgün giyinmeyip açık saçıp oranı buranı göstererek kedin saappık gibi ETİ gösterek giyinip sokaklarda çıplak gibi gezerken erkeklerden etik olmalarını bekleyemezsin! Kadınlara butür çıplak gezme davranışı normalmış modernlik medeniyetmiş gibi gazzlanıyor ve propaganda yapılıyor çoooook uzun zamandır. He rülkenni kendi örf adet gelenek görenek din ahlak ve kuralları vardır ve olmalıdır. Örneğin Japon kadınlar geleneksel olarak "Kimono" giyiyorlar ve kimse onlara neden Amerikalılar gibi mini etek , sütyen gibi tshirt , tamamen kıçını kabak gibi gösteren dar pantolon neden giymiyorsun diye hesap sormuyor? ama Türkiyede Amerikalı gibi giyinip orasını burası ETİNİ gösterip sonrada erkekler bakıyorlar sapıık gibi diyen kendi saaapık gibi takılan insanlar var..
Sen kedini önünde ciğeri sallayıp kedi yemek için gelince bu kedi SAPIIK diyormusun?Neyse sen bu örneklere uymuyor olabilirsin normalsindir ozamanda durup dururken erkekler bakıyorsa ozaman ALLAH vergisi doğal güzelsin demektir bu.(Şükret) ilgi çekmek istemiyorsan sönük sade hatta kötü elbiseler giy ve göze batma dikkat çekmemeye çalış ozaman ! bu en kolayı.. İnsanlar yüzükten önce genel olarak uzaktan san ave giyimine bakıyorlar bunu unutma, kims eyüzüğünü görecek kadar dibine girmiyor normalde. bunu bi düşün.
51 Yorumla
+1 yılKadınları gerçek mana da bir çiçeğe benzetiyorum ben kadın ruhundan genetiğinden ve doğasından anlayan bir adam asla aptal aşık olmaz.
Çünkü kadınlar nasıl çiçeğe çok su verirsen ölür az su verirsen kurur tıpkı böyleler siz bulduğunuz ve kolay eriştiğiniz herşeyden sıkılıp soğuyorsunuz ama nerede olmaz ve zor olan varsa ona bağlanıyorsunuz.
Bu yüzden ilişkilerimde hep o ilgiyi aratan adam oluyorum ilgi için peşinden koşulan adam oluyorum çünkü kadın ruhunu biliyorum.00 Yorumla
Ben de aynı şeyi yapacak gibi görünüyorum yakında ya😂 ama ben karşı cinsten dert yanmıyorum mesafeni ayarladığın sürece problem olmaz. Korkutucu olan taraf evermeye hazır beklettiği bir erkek çocuğuna sahip olan teyzelerin istilası sıkıntı bak onun için yüzük takcam ben de 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu konuyla alakalı çok enteresan gelir bana yaşadığım aynı senin düşüncenle yüzük taktım bir ara. Zaten ciddi biriyim. Üni dönemi taktım ikiye katladı ilgi. Kadınlarda çok saçma bir şekilde daha çok ilgi çekiyor. Sonra bir bir kadın söylemişti genel olarak bu konuda : kadınlar seni beğenir enerjini yakışıklılışınk ilk izlenimi olumludur ama yüzük olunca o iyi izlenimin onun tasdik mührüdür diye 😀😅 ağzım açık kalmıştı. Ama bir doğruluk payı var bence.
bir erkek ama farklı olabilir. ben şahsen uzak dururdum gerçi yüzükten bağımsız mesafeli olurdum.
113 Yorumla- +1 yıl
Yav he he
Cevap sahibi+1 yıl@sinemislal ben uzak dursunlar istemiştim bekarım bide. Ama daha çok çekti. Bunlar anladığım konular değil kadın konuları.
Siz anlatacaksınız
Cevap sahibi+1 yılAhlaklı insanlara da kasıntı deniyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ama ahlaklıların da kıymeti olsun yaaa
İyilerde kazansın numaralı kız
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi gerçekten. Benim profilde bir masal var.
Cevap sahibi+1 yılWow çok güzel cevap öyle mi dersin gizemli kız. Prensesin masalı ama sence ümit var mu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendi kismetini kapatirsin bence yapma derim :)
dusunsene bir yere gittin ve orada hoslanacagin biri cikiyormus oda parmaginda yuzuk gorurse neolacak?
o kiside diyecek hic sansim yok bu kizda :(
sen kendi mesafeni koru gerisini boş ver. ayni seyi bende yasiyorum okadar cok gorucu geldiki mesela biktimm :( ama yinede yuzuk takmiyorum.
sadece boyle tatilel felan gidince takiyorum (yani sevmedigim akrabalari felan gorunce orada) cunku bazilerin dusunceleri pis buyuzden
00 Yorumla
+1 yılEli yuzu duzgun dedigimiz her kadin ilgi goruyor bu ulkede zaten 😀Onemli olan mesafesini ayarlamak. Herkese yesil isik yakarsa ilgi seviyesi de artar bundan da rahatsizlik duymak sacma olur. Mesafeni koy zaten bi yerde duracaklardir haliyle. Bu devirde yuzuk muzuk bos yani (genel soyluyorum) cogu kisi zaten umursamiyor. Karakterli insan kalmadi denecek kadar az.
10 Yorumla
+1 yılBazılarını uzak tutar. Bazıları ise evli kadınla yatma kafasına girer daha çok baskı yapar.
Fakat şu istisna durumda vardır eğer hayatına biri girecekse eğer yüzük takılıyken seni görürse tanımadığı için seni ister istemez senin hayatında birisi var sanıp vazgeçebilir adım atmaktan.
Böyle derdin yoksa yüzük takmak ilgilenenleri azaltır. İlgi gösterenlere ise abi diyerek soğutabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğsünün yarısı dışarıda olupta yüzük takarsan saçma olur. Türkiyede erkekler normal giyinen birine ilgi göstermez muhtemelen fazla aciksin biraz kapatırsan ilgi gider tüzükte takmazsin ama açıp gösteren biri rahatsız olmaz bana göre istemem yan cebime koy hesabı
342 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen tesettürlülerin etrafında erkek görmüyorum. Çoğu erkekte açık kızlara olduğu gibi yaklaşmıyor tesettürlü kızlara. Çünkü dekolte veren kız davetiye verir. Ülkede kız mı kalmadı da çok ilgi görüyormuş. Türkiye gibi cinsellik açlığın afrikası olan bir ulkedd öyle yüz fizik bahane. Dekolten varsa çok ilgi görürsün. Soruyu soran ilgi görüyorum demiyor çok ilgi görüyorum diyor.
@berivann6 İsteyen istediğini giymesin mi dedim ben? Dekolte giyiyorsa çok ilgi görüyorum diye sızlanamaz sonuçta dekoltenin amacı bana gel demek.
Cevap sahibi+1 yılÜlkede güzel kız bitti sanırsın öyle yazdığın gibi yok 150 80 90 kilo yok fiziği güzel fasa fiso. Basbaya frikik veriyordur bana ilgi verin ama uzak durun hesabı yapıyor ben istemiyorum ama bütün erkekler peşimde diyor 😂 hiçbir erkek bir kızın kaşına gözüne uzun süre sabretmez hele ki kız istemiyorsa memesini açıyor ki erkeklerde bunu davetiye olarak görüyor
Cevap sahibi+1 yılGöğüsümün yarısı dışarıda değil diye kapalı mı oluyorum 😂😂 açıklık demek, kendini pazarlayip teşhir etmek erkeklerin dikkatini çekmek demek değildir. Ben kendi vücudumu sergilemiyorum ve öyle bütün erkeklerde peşimden koşmuyor. Bu kadar çok erkek sadece görünen et vucud için kadının peşinden koşar. Şu zamanda erkekler aşka yanaşmıyorken neyin ne olduğunu biliyoruz 😏 sende dekolte veriyorsun herhalde
Cevap sahibi+1 yılÖnce yazmayı öğren de sen. Ben tesettürlüyüm demedim ama sen her kapalı giyineni tesettürlü ve muhafazakar sanıyorsun demek ki dekoltelisin ki görüşüm sana batmış. Yarası olan gocunur 😏
Cevap sahibi+1 yılErkeksin dimi
Cevap sahibi+1 yılYa sabır ya kıt mısın sen zaten açığım niye giyemiyeyim kin kustuğum yok kuduran sensin ki sürekli birilerinin dekolte giymesini önlüyormuşum gibi konuşuyorsun. Şunu alsın bir kalın kafan ben kimseye dokelte giymesin demiyorum ama eğer ki dekolte veriyorsa bakışlardan da rahatsız olmayacak dekoltenin amacı budur. Davet etmektir gel demektir. Açıklarla dekolte verenleri karıştırmayın. Açık var edebiyle açık olan açık var vücudunun yarısı dışarıda olan okey.
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 kıt beyinli arkadaşım ben tesettürlü değilim alsın bunu kalın kafan
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 dekolte veren göğüsünü yarısı dışarıda olanda çirkin düşüncededir bana göre. Sen giyiyorsan kimse bana bakmasın ilgiden bunaliyorum demen saçma. Dekolte cinsel amaçla açılır erkeklere bir davetiyedir. Ben cirkin düşüncede olsaydım açar dekolte verirdim senin gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 ya ne saçma dekolte vermiyorum diye eril mi oluyormusum 😂😂 sen benim dişil hissedip hissetmediğimi bilemezsin. Dişil enerjiyi öyle çıplak gezerek hissedemezsin bu seks objesi olmaktır aklında devamlı erkekler ve yatak odası vardır. Ben iyi ve kaliteli giyinerek dişil hissediyorum dert etme. Gömleğinin yarısını açıp gösteren erkeklerde dişil hissediyor o halde git söyle bakalım gömleğinin önünü açan birine dişil mi hissediyor eril mi😂 ne kuruntulu tipler var ya. Kendi kafasında yok kin kusuyor yok giyemiyor.
Şunu bir kafanız alsın önce. Ben istesem giyerim ancak ilgiden rahatsız oluyorum ve obje olarak gorulmek istemiyorum. Bu sebeple daha uygun kaliteli giyiniyorum ve giyimlede istediğim kalitede insanlarla muhattap oluyorum. Ama bir kadının çok ilgi görmesinin sebebi açmasıdır başka açıklamasıda yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 hala kendi kendine sayikliyorsun giy sana giyme diyen mi var istersen hicbirşey giyme çıplak gez bana ne. Soruyu soran kişi fazla ilgiden rahatsız da dekoltesini kapatır sorunda çözülür ki açan kişinin sanmıyorum ilgiden sıkılsın. Benim ruhum kaliteli bedenim değerli neden özel bolgelerimi istemediğim ilgi duymadığım adamların gözüne sokayım. Seni inandiracak değilim o kadar sığ dusuncelisin ki frikik vermeyen insanların soyunmak istediğini sanıyorsun sana bu aciz dusuncenle mutluluklar
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 ucube yazdıklarımdan memesini adamın gözüne sokmayanin tesettürlü olduğunu mu anladın. Her memesini açmayan tesettürlü mü beyin yoksunu arkadaşım benim laflarımı da kullanma kitap oku kültürlen kelime darcığın genişler
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 kopyalama başkasının kelimerini
Cevap sahibi+1 yılKuş beyinli tesettürlü video atmışsın maI "Sen kapalısın dimi" yazmışsın yazdığını da inkar ediyir as@Iak
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 memesini acanda namusluyum demesin ya:dd
Cevap sahibi+1 yıl@48382727 yazdıklarımı iyi okumuyorsun anlama özürlüsüysen ben ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılNamaz ne alaka beyin yoksunu
Cevap sahibi+1 yılSen memeni açıyorsun ya kılıyorum dersin şimdi ahhahah tarikatada uyesindir şimdi sen tam imanlı namuslusunuz ya sjshhshs
- +1 yıl
Valla öbür tarafta insanın anası babası insanın günahını üstlenemez bugün ben ve diğer arkadaş hakkında öyle canlar yaptın ki kızmak istesem kızamam çünkü olmayan şeyler söyledin okey ama başka günahlarımızı temizledin belki de sayende terazide ki günahlarımız eksildi yanımda olsaydın seni bir güzel öperdim 😂
Cevap sahibi+1 yılO kadar slksın be:D gidip gelip yok kapalı misin yok namaz kılıyor musun diyorsunsjdjhdhd bu meme acanların ben çok imanliyim şovu yok mu sjshhssh din istismarcıları kiliyorsan bana ne şov yapma
Cevap sahibi+1 yılHala zan zan diyip duruyor iman girl 😂
Cevap sahibi+1 yılAçmıyorsan açanları boş boş savunma burada laf kalabalığı yapma
+1 yılyüzük sadece şerefli yaşayan insanların dikkat ettiği ben bir kıza bakarken bile önce yüzüğü var mı diye bakıyorum yapan evliykende yapıyor :'''
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Bu ülkede her dişi zaten ilgi görüyor. Önemli olan mesafe korumayı bilmektir. Yapan parmağındaki yüzükle de evlilik cüzdanıyla da yapıyor. :)
50 Yorumla
+1 yılBir yüzük onlara engel olmaz.. çuvalla dolaşsan yine sulanırlar.
50 YorumlaYüzük takmak çözüm olsaydı hiçbir evli aldatamaxdııı..
Sen istemediğini net şekilde belli edersen kimse rahatsız edemez ve hatta ilgi alanlarına dâhi yaklaşamaz ama yok istemiyorum ama yan cebime yaparsan o başkaaaa10 YorumlaSana ilgi göstermeleri yüzük takmanı gerektirmiyor Sen kendi sınırını bilirsen kendi mesafeni koruyabilirsen böyle şeylere gerek kalmaz ilgi görmek ve görmemek de senin elinde.
20 Yorumla
+1 yılYüzük takınca ilgi çoğalıyor desem? Eskiden takıyordum daha fazla yürüyen oldu. Artık takmıyorum gerçekten kafam rahat.. Bence sadece gerçekten evlenince isteyen parmağına veya boynuna taksın.. Çok ta vazgeçilmez değil ama güzel tabi ki..
00 Yorumla
+1 yılilgi görmediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişisine bağlı kimisi yüzük var mı diye bakar ona göre mesafesini korur. Kimisi de üzümün de sapı var yememe engel mi der sırnaşır.
20 Yorumla
+1 yılBir yüzük çare olmaz sana...
Ya çok güzel birisin fiziğin yüzün vücut hatların ilgi çekiyodur ya da giyim kuşamdan dolayı ilgi çekiyo olabilirsin.
00 YorumlaBunu bir ara bende düşünmüştüm gümüşçüye gitmiştim yuh demiştim içimden geri çıkmıştım bundan 4 yıl kadar önceydi herhalde 200 demişti. Beğendiğim modele
00 Yorumla
+1 yılSadece yüzük bir işe yaramaz, duruşunu ve tavrını değiştirmen gerekiyor naçizane düşüncem. keskin ve resmi görün böylece belirli bir kısmı yakınlaşmak istemez çekinir.
00 Yorumlaİlgisiz davranırsan zamanla uzaklaşırlar, kalkıp peşinden gelmezler. Ergenlerle berabersen, nefes alışverişin bile o yıllarda tahrik edici gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kuzenim aynı gerekçe ile üniversiteye geçtiğinde kendine yüzük alıp takmıstı o yüzük sihirli erkek savar degıl yüzük olsa da her sekılde geliir abazalar hatta bazıları sahipli seviyor bilerek ckflglf
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen fırsat verdiğin için ilgi görüyorsun. Mesafe koymayı öğrenin fazla muhatap olma. Yüzük takmak bir saçma olur.
10 Yorumla
+1 yılSen insanlara mesafe koymayı beceremiyorsan yüzükle falan bu işler olmaz.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Aslanın boyu 10 metre vardı. Çıkardım çakıyı, tak tak tak aslanı öldürdüm.
20 YorumlaGerçekten dikkat çekmek istemezsen çok kolay. Yuzukten önce gelen şeyler.. Görünmez olmak çok kolay.
00 Yorumla
+1 yılNeyin ilgi çekiyor? Çok merak ettim de.
Ayrıca yüzük değil başka ne taksan yapan yine yapmaya devam eder.
00 Yorumla
+1 yılKıçını başını açtığın için mi ilgi görüyorsun diye sorayım evvela. Tabi cevap vermeye tenezzül edersen...
00 Yorumla
+1 yılyüzük bu malları tutar mı hiç emin değilim tutsa herhalde evli kadınlara da yaklaşmazlardı ama tam tersi daha çok ilgi var
00 YorumlaEvlenmeye bak. Başka çözümün yok. Evliysen yanında kocan olsun. Kocan olmadan sokağa bile çıkma. Evli değilsen evden dışarı bile çıkma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiğer insanlardan daha çok ilgi görüyorsan muhtemelen çok konuşkan ve girişken birisindir ve bazı erkekler bu durumu yüz vermek olarak algılıyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gull2622 evet, hem güzel hem soğuk biriyse ulaşılması zor birisi gibi görünüyor.
+1 yılBunun neresi kötü.. aynısı banada oluyor tüzükte çare değil tatlim
10 Yorumlaİlgisi bile yok yüzük takarkende bakan bakıyor malum sapık çok denedim işe yaramıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle
- Aile & Toplum konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılOnunda müptelası olanlar var. Maalesef güzel çiçekler pek çok varlığı çeker. Kuş ta konar böcekte
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara mavi boncuk dagitmasan her gören yanaşmaz sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundan niye rahatsız oluyorsun ki sapık gibi davranmadiklari sürece bir problem yok bence zaten sapık biriyse elindeki yüzüğü de çok umursamaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen insanlara mesafe koyamıyorsan dikenli tel bağlasan boş
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tak hayatında birisi yoksa bile varmış izlenimi oluştur bir tık uzak tutar...✍🏻
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel biriysen
Her erkek için geçerli değildir
Bazıları seni hala isteyebilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatim bence bu cok guzel bisey yadin Şu an cok genc oldugu icin talep cok ama duyduguma gore 25 ten sonra talepler azaliyormus. O yuzden tadini cikar
00 YorumlaSen parmağına değil yüzük boynuna tasma da taksan bişey değişmez..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yarıya indirebilir. İkinci bir seçenek olarak tesettüre girebilirsin:D
015 Yorumla- +1 yıl
Yürüyorlar canım da sapık sayısı azalıyor. Bedenine kolay erişebileceğini düşünmrdikleri için açıklara yöneliyorlar
- +1 yıl
Canım köy yerindeki abaza cahilden bahsetmiyorum ben orada herkes herkesi tanı ufak yerdir ıq 3 insanlar vardır genelde.
Şehirde akli melekeleri yerinde, işi gücü karı t/avlamak, düşürmek, yatağa atmak, elde etmek olan sırtlanlardan bahsediyorum. Mesele tecavüzcü ise direğe de tecavüz eder mq sen normal bi insanın aklı melekleri ve psikolojisiyle ile onu bir mi tutuyorsun?
NORMAL insanlar için konuşacak olursak evet açana daha çok bakarlar, bir şey yaşama ihtimallerinin daha YÜKSEK olduğunu düşünürler. Ciddi ilişki istemeyen, takılıp geçmeyim kafasındaki adam kapalıya değil sana gelir. Kapiş - +1 yıl
:) yani profil resmi bile koyamayan birinin gelip bana burada bana kimsenij bakmayacağını iddia etmesi ve bu yüzden bu fikre sahip olduğumu düşünmesi şaşırtmadı zaten. İş görüşmesine gittiğim yerde bile tanışmak isteyen insanlar oldu. Ne çirkinlere yürüyorlar ki tipim ortalamanın fazlasıyla üstünde diye düşünüyorum türkiye sınırları içerisinde. Ama mevzu bu değil yazdıklarımdan bi şey anlamadığın ortada. Yani tutup o kadar şeye karşılık argüman olarak ürettiğin şeyin bir mantığı yok ahhaja ama sen sanırım kapalılıktan biraz rahatsızsın çünkü olayın mantığını pek kavrayamamışsın. Sosyal ortamlarda da fazla bulunmadığını düşünüyorum sosyolojik bir gözlem yeteneğine sahip değilsin. Bir gün bacağını aç sokağa çık bakalım nelerle karşılacaksın.
Ayrıca uzun uzun açıkladım bi bok anlamadın yukarda ama tekrar söylüyorum Sapık olmayan insanları baza alarak konuşacaksın. Etrafında pervane olanlar onlar. Sapık çocuğa da saldırır, ölüye de. Ayırt etmez. Tecavğz eden birinin kafa yapısıyla seni normal şekilde arzulayan birini bir tutuyorsan beynimi doktora bir göster. Mantıksal olarak ciddi problemlerin var demektir - +1 yıl
Baştan anlatmaya çalıştığım şeyi söylüyorsun bence sen beni anlamadın bak sana da yürüyorlarmıs yani kapalılıkla alakası yok sen sapık sayısı azalıyor diyince ben senin gece o saatte orada ne işi vardıcılardan sandım ayrıca güzellik tartışması yapmıyorum tamam en özgüvenli olan sensin 🏆benim sosyal hayatımla ilgili hiç bir şey bilemezsin sırf senle aynı fikirde değilim diye asosyal olmuyorum insanlar konuşarak anlaşır bende görünce cevap vereyim dedim ama unuttuğum bir şey varmış
- +1 yıl
İşte bahsettiğim şey bana yürüyecek olan yatağa atarım kafası ile değil genelde güzel ciddi ilişki kurma amacı ile geliyor. Ortalıkta çok fazla kız kovalayan olduğunu ve ciddiyetsiz insan olduğunu düşünürsek sen bu sayıyı azaltmış olursun okey?
- +1 yıl
Evet özelim💅🏻
- +1 yıl
Kızın yollu olması farklı bi durum. burada bu konudan rahatsız olmuş bi bayan var. Ben de kendisini tesettüre davet ettim. Bu yüzükten daha etkili olacaktır.
- +1 yıl
Ablacım tamam sen kapanma kapalıysan da açıl bi sal beni ya
+1 yılsanmiyorum.. mesafeyi durusunla koruyabilirsin ancak.. anlamayanada haddini bildirmek gerekiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüğün müşterisi baskaymis öyle diyor ünlü capkinlar 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Ne yuzukluler tanıyorum 😀 sorsan hepsinde kaleci var ama hatrik 😇
00 Yorumla
+1 yılOhhh iyi oluyor size. Türk kızlarına acımayın erkekler. 😂
00 Yorumla
+1 yılYüzük takma ama rahatsız olduğunu da dile getir içinte tutma... Evlen diyenlere de uyma
00 Yorumla
+1 yılKarşına biri çıktığında da nasıl açıklamayı düşünüyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
nüfus cüzdanını gösterir mesela hani
- +1 yıl
Kimse o kadar yaklaşmaz. Ayrıca bunu ilk tanıştığın kişiye nasıl açıklamayı düşünüyorsun? Zamanında çok ilgi gördüm kimse beğenmesin diye yüzük taktım demek tuhaf ama gerçel
- +1 yıl
hoşlandığı biri olursa söyler herhalde herkese değil
- +1 yıl
Umarım anlayışlı insana denk gelir
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıltutar mi cok sanmiyorum oyle basit detaylara bakmiyoruz
00 Yorumla
+1 yılYüzük tek başına ilgiyi kesmez. İşareti alıyorsam yüzüklü bir kadın daha çok ilgimi çeker😉
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim, ama mesafe koyar az ve öz konuşur saygımı korur sınırımı koyarım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler ilgiyi, ilgi görmek isteyene gösterirler yüzük değil davranış biçimini değiştirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVay be millet ilgi görüyor da istemiyor ben de bir köşede oturuyorum öyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biraz öteliyor. Ama bakan yine bakiyor. Ozellikle olgun adamlar maalesef..
00 Yorumla
+1 yılGevşek olma ilgi görmez sin tatlım ağır başlı olursan kimse cesaret edemez.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutmuyo nişanlım varken biri sırnaştı parmağımda yüzük varken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ilgi qrqspusu daha aynen knk çok ilgi görüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman da "niye ilgi görmüyorum" diyeceksin belki de.
00 Yorumla
+1 yılkız bende bir ara sevgilim varmış gibi harfli kolye falan takıyordum da nafile ilgi göstermek isteyen gösterir rahatsız edecek derecede değilse hoşuna da gider zaten
00 Yorumla
+1 yılHasiyeti şerefi namusu varsa yüzük gördüğü an uzak tutması lazım ha durmadıysa kaç ondan çünkü şeref hassiyet yok her şey yapabilir.
10 Yorumla
+1 yılAçık giyiniyosun büyük ihtimalle ve bu ilgi 5 dk z*vk için haberin olsun yani kimse askindan ölmüyor yüzük takmak yerine biraz kapalı giyim yeterli
10 YorumlaBıyık bırak. Daha kestirme olur.
61 Yorumla- +1 yıl
Puahahahajaj
+1 yılPek fayda etmez, erkekleri uzak tutmaya yeterli gelmeyebiliyor
10 YorumlaEvet. Ama istedigin birisi senden uzak kalirsa ozaman?
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat