Bencillik olup olmadığı iki tarafın karakter yapısına, birbirleriyle samimiyetine göre değişir. Mesela erkek sana burnunu yaptır derse bu itici mi olur? İşte bunun cevabı sende neyse senin sorunun cevabı da erkek de odur. Kadınların kendi bedenleriyle ilgili hiçbir eleştiriyi kabul etmeyip erkekleri her konuda eleştirmelerini de adil, eşit bulmuyorum.
Sevgiliyi, sevgili olsun diye yanında tutuyorsan böyle bir şey istemek gayet normal bencillik değil çünkü gerçekten seven bir insanın bunları sorun yapacağını düşünmüyorum. O yüzden ektir demez ama eğer ektirmesini istiyorsa bunu bilinçaltı mesajları ile psikolojik olarak empozite etmek çok kolay ve erkeğin kendi fikriymiş gibi ektirmeye karar vermesini sağlamak kolay bir yöntem bu yüzden ektir diyerek kalp kırmaya gerek olacağını sanmıyorum.
zorlayamazsın hoş olmaz ama teklif edebilirsin. o da buna gönüllüyse ektirir zaten. sonuçta onun saçı. ama biz de sevgililerimiz için saçlarımızı kesip uzatıp ya da renklendirebiliyoruz dış görünüşü için uğraşmak yanındakine güzel görünmeye çabalamak sadece kadınlara özgü olmamalı
Aslında bencillik bir nevi. Yani resmen kendi göz zevki ve beğenisi için istiyor sonuçta. Sevgilisi bu durumdan rahatsız olmuyorsa ve kendisi saç ektirmeyi düşünmüyorsa kesinlikle onun bencil olduğu kanısına varıyorum ben de.
Ama sevgilisi de rahatsız oluyorsa kendi saçlarının dökülmesinden, "saç ektirsem mi" falan diyorsa tabi ki ona destek olabilir, "evet ektir sen istersen" vs diyebilir. Bunda bir sakınca olmaz zaten. Ama diğer türlü karar vermede tek başına etkili olmaya çalışması bencil olduğunu ve dış görünüşüne çok kafayı taktığını gösterir.
Benim sevgilimin saçları dökülüyor. Ortası değil de yan kısımları. Ama ona gidip de "ya saçlarını ektir" demem. Ben onun kelini de öperimm ama eğer ben ektirmek istiyorum derse de ona destek olmaya çalışırım.
Ama bunu sevgiline söylemek istiyorsan belki haberi olmamıştır diyorsan bunu " canım saçlarına ne oldu iyisin hasta değilsin değil mi? " gibisinden sorarım. Belki farkında da olmayabilir onun isteği ne olursa olsun kendi vücudu kendi kararıdır. Belki de hastadır sana söylemek istemiyordur belli olmaz. Bence her hali ile sev.
Neden bencillik olsun ki, ayrıca kendine bakan biriyse bunu kendi düşünür zaten. Devir değişti artık kel erkek kalmadı piyasada, çözümü var çünkü. Ya ilaçlarla saçlarını geri çıkartıyorlar ya da ektiriyorlar eskisi gibi oluyor. Ben geçen gün arkadaşımda gördüm bunu şok oldum hatta
Aslinda bencillikde degil , sonucta daha his gorulmesini isteyenilirsin. Sevginde vs azalma olmadikca, ya da yanima yakismiuor dusuncesi yoksa gayet normal. Bu aralar benimde cok dokuldu aynaya bakinca ben bile diyorum daha guzel gorulmek adina kendi mutlulugin icin olabiletisi olan birsey.
Bencillik değil asıl erkeğin bunu reddetmesi bencillik erkek eşi nasıl onu görmeyi dilerse arzu talep dahilinde erkek o olmalıdır. Aşkla bakan bir yüz herkesin hakkıdır. Bunun bencillikle hiç alakası yok..
Yoo isterim. Böyle daha güzel yakışıklı göründüğünü ve kendi fikrimce saçlarını ektirmesi ve bakim yapmasını söyleyebilirim ne var bunda oda benle ilgili fikirlerini söyleyebilir birbirimizde beğendimiz ya da beğenmediğimiz şeyleri söylemekte özgürüz
Ben bu düşünceyi kötü bulmuyorum daha çekici gelmesi icin isteyebilirsin fakat onu her hali ile sevecek isen bunuda ona belirt çünkü yanlış anlasilabilir bencillikle alakalı değil onu begenmediginle alakalı bir konu
Site de bir kızın paylaşaması sonucu etkilenerek bir kapsül aldım. İlk günden etkisi var gibi hissettim. istediğim sonucu alamazsam ektireceğim inşallah bende.
Saygısızlık bence. Bana böyle bir şey derse aynı şekilde meme, burun, dudak artık ne varsa yaptırmasını isterim 💆♂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle mantıksız şeye ne gerek var ve zararlı şeye sac dökülmesi neyden kaynaklanıyorsa onun için kan vermeli ve sebebine bakmalı tedavi olmalı kansızlık olabilir demir eksikligi olabilir ferritin stres herseyden kaynaklanır
Bana böyle bir teklifle gelecek kişiyle fazla uzatmam ilişkiyi. Saçsız olmak beni de memnun etmiyor ama bu talep gelecekte sakat kalırsam da beni terk edecek anlamına geliyor
Kaba bir hareket. Önerebilirsin; “Eğer saçlarının dökülüyor olmasından rahatsızsan saç ektirebilirsin.” diye ama çıkıp da saç ektirmesini istersen kaba olur.☺️