Dürüst olalım bu konuda bence.🎉Bazılarımız kızlar olarak bir yarış halindeyiz kaşımızdaki nasıl süslenmiş ya da ne giymiş biz bin kar daha iyisini yaparız düşüncesi olduğunu düşünüyorum.💕Peki cidden kadınlar erkekler için mi yoksa hemcinsleri için mi süslenir?Makeup 💕xoxo!💃💕
Bence kadınlar kendilerini iyi hissetmek için süsleniyor ne hemcinslerine güzel gözükmek için ne de karşı cinse iyi gözükmek için. Bence doğrusu da bu kişi kendini nasıl mutlu hissedecekse o şekilde hareket etmeli bakım yapmak mutlu ediyorsa bakımını yapmalı güzel giyinmeli süslenmeli makyaj yapmalı ama bunları kendi için yapmalı başkası için değil. Kadınlar kendilerine biz erkeklere göre daha çok özen gösteriyor bence, güzel şeyler giyinip parfüm sürüp makyaj yapmayı güzel gözükmeyi seviyorlar extra özen gösteriyorlar bunun için.
Erkek için süslenen de görmedim aslında kocaları için süslenmeleri en doğrusu ama kadınlar birbirini çatlatmak için süsleniyor arada istisnalar var ama genel durum bu. Bit erkeğin beğenmesinden çok başka kadınların beğenmesi daha önemli
Merhabalar.. Ben ne erkekler için ne de hemcinslerim için kendime bakıyorum.. Ben evde kendi kendimeyken de kendime bakmaya çalışıyorum.. Yani bence insanın kendini nasıl mutlu hissettiği ile alakalı bir olay.. He ama evet bunu yapıp başkalarına hoş görünmek için abartanlar var.. Bence bakım boya küpüne dalmaktan da ibaret değildir.. Elbette dışarıdaki insanların da bizi beğenmesi hoşumuza gider, yanlış anlaşılma olmasın ama onları baz alarak yaşamıyorum bundan bahsettim.. Keyifli akşamlar..
Farkılı şekilde istekler için süsleniyor diye biliriz ancak ne olursa olsun kadın öz güven yükseltmek ve toplumda yer edinmek için süsleniyor aynı zamanda bu süslenme doğuştan gelen üç güdüsü olarak kabul ediliyor..
Kadinlar guzel olmayi istedigi icin suslenir... erkekler icin susleniyor diyen tipler zaten kadinlar erkeklerin cani sıkılmasın diye yaratildigini sanan tipler... cok bir sey beklememek lazim...
Kadınların rakibi kadındır. Kendim için süsleniyorum lafı yalandan başka bir şey değil. Şu yellozu bir çatlayım Kasım Kasım çatlasın düşüncesi var bir çoğunda
Kadınların çok güzel görünüme sahip olma takıntısı var. Ve aslında iki cins içinde öyle yapıyorlar. Toplum tarafından beğenilmek. Özel olarak erkekler için değil. Genel olarak beğenilmek istiyorlar.
Bence duruma göre değişir. Yeri geldiğinde kadınlar, kendilerini daha iyi hissetmek için, bazen örneği, önemli ve güzel bir randevu olacaksa o zaman da erkekler için süslenme durumu olabilir. Kısacası her iki durum için olabilir.
Elbette. Örneğin, normalde yine giyimime özen gösteririm, ancak beğendiğim/hoşlandığım bir kadın olduğu zaman o zaman daha bir şevkle ben de giyinirim.