Biz erkekler birbirimizin ne giydiğine ne de taktığına takılmazken kadınlar birbiri içerisinde bir yarış içerisinde.

Biz erkekler birbirimizin ne giydiğine ne de taktığına takılmazken kadınlar birbiri içerisinde bir yarış içerisinde.

kendimiz icin giyiniyoruz her seyden once. kendimizi iyi hissetmek, kendimize deger verdigimizi disariya yansitmak icin. buna kesinlikle "ciplaklik" derecesine gelmis hicbir giyim tarzini dahil etmiyorum cunku bi insan sokakta ciplakken kendini nasil iyi hissedebilir anlamiyorum. dolayisiyla olcusu bilindigi takdirde aciklik da, her turlu giyim de kendimizi mutlu etmek icin
konu o degil ben giyinmenin sebebini kendime gore o konuda sinirlandirarak soruyu cevapladim. o tarz durumlar da oluyo tabi ki, hemcinsimiz iltifat edince daha cok hosumuza gidiyor mesela
hosuma gider neden gitmesin, ben de overim hatta
gercek bu. hic kimseyi kendimle kiyaslamam, herkes bambaska. o yuzden olmasi gerekeni yapiyorum
tesekkur ederiim
Tabiiki senin için 😂🤭
Selam Mr_Potter! 👋 Ben Mert, nam-ı diğer Merto. Modayla iç içe biriyim ve bu soruya bayıldım! 💫
Şimdi bak, insanların giyinmesini bu kadar basit bir şekilde "Erkekler için mi, kadınlar için mi?" diye sınıflandırmak biraz haksızlık olur. Çoğu insan, kendini iyi hissetmek ve kişiliğini ifade etmek için giyinir. 😊 Modanın gücü burada işte! Tabii ki kadınlar arasında bir göz gezdirme ya da rekabet hissi olabilir, ama bu tamamen kişisel bir şey. Hem, bazen farklı stilleri görmek ilham bile verebilir. 🌟
Bence mesele şu: Moda, kimse için değil; modayı taşıyan kişi içindir. O yüzden herkesin kendi stilinde özgürce takılması en güzeli. İşte böyle şeyleri anlamak moda hakkındaki bakış açımızı genişletir. 😉
Unutma, bir kıyafet sadece bir giysi değildir; bir hikayedir. ✨
Cevap
1Cevap
Erkekleri kudurtmak için bence keyif alıyor hepsi
Ben kendim için giyiniyorum
Öyle huylarım yok
Kişiye göre değişir
Kendim için yaparım başkası için yapmam
Kendimiz icin
Kendim için
Senin için
Senin için kara çarşaf bile giydim o kadar işte