Haydi bakalım gelsin cevaplar. Ortalık karışacak ahaha dhhd

Haydi bakalım gelsin cevaplar. Ortalık karışacak ahaha dhhd

Tabiki tabiki kendimiz için. (B*k yemiyenin erkekleri bizi bizden daha iyi biliyormuş gibi yorum yapmasin) Daha demin bunu kanıtlayacak bir durum oldu hatta. Evde mesela ben hep süsleniyorum. Seviyorum saçimi tarar sürekli farkli modeller yaparım, ruj sürer bakım yaparim. Evde gezdiğim kiyafetlerim bile uyumludur güzeldir. Takı saat takarım. Kendimi aynada güzel görmeyi seviyorum. Özenli olmayi seviyorum. Ayrica sanki erkekler farkli gibi surekli bu konu tartisiliyor. Erkekler de evde bile parfum sıkar dakka basi saç başlarini duzeltirler. Kadin yapinca mi garip oluyor? KENDİMİZ İÇİN ÇÜNKÜ CANIM KENDİMİZ ✍️✨️🧚🏼♀️💚
Kadınlar tüm dikkatlerin üstlerinde olmasını severler ve bu duygu hoşlarına gittiği için sürekli şık giyinirler yani kendileri için süslenip püslenirler
Cevap
73Cevap
Kendini bilen kızla kendisi için süslenir gadası
Kadınlar erkekler için süslenir ya da kendi cinslerine hava atmak daha güzel olmak için süslenirler.. kimse görmediği halde bir kişinin aşırı süsleneceğini sanmam
Sadece Slav kadınları erkekler için süslenirler çünkü onların ilgilerini çekip para kazanmak ve evlenmek isterler. Kadınlar yapısal olarak arzu nesnesi olmayı, güzel görünüp beğenilmeyi severler ve bu yüzden kendilerini tatmin etmek için süslenirler ama dediğim gibi bu Slav kadınları için geçersiz, Slav olmayan tüm kadınlar için geçerli. Slav ülkelerinde erkekler kadın çokluğundan dolayı kadına aşırı düşkün değiller ve Slav kadınlarını her anlamda beğenmedikleri için istemiyorlar. Türkiye’de kadınların erkekler için süslendiğini söylemek aptllıktır, angutluktur çünkü bu ülkede erkekler köpeğe bile tecavüz ediyor, sadece gözleri görünen kadınlara bile sarkıntılık ediyor. Böyle bir ülkede kadınların erkeklerin ilgisini çekmek süslenmesi imkânsız. Ülkemizde erkekler çok fazla abazan ve kadın düşkünü olduğundan dolayı her türlü kadına ilgi gösteriyorlar bu yüzden kadınların ilgi çekme amacıyla süslenmesine gerek kalmıyor.
Demek istediğim kadınlar beğenilmekten hoşlandıkları, güzel görünmekten tatmin oldukları ve güzel görünmeyi sevdikleri için canları istediğinden dolayı süslenirler yani kendileri için.
Kendi için süslenmek ne demek ya? Bunu söyleyen kadından kadar yalancı bi kadın olamaz. Kadın her zaman erkek için süslenir, eğer hayatındaki erkek için süslenmiyorsa o adamı beğenmiyor demektir ve o adamı aldatır zaten ki zaten aldatacağı adamı bulmak için süslenir desek en doğrusu olur
Erkek için mi süslenirler sorusundan kasıt sevgili koca değil herhangi bir erkeğin ilgisini çekmek için süslenmekten bahsediliyor soruda. Genelde hep bu anlamda sorulur
@Gece__Meleği cevap bunu da kapsıyor zaten
Kadınların kendileri için süslenmesini neden bu kadar imkânsız görüyorsun. Burası Rusya değil ki Türkiye. Türkiye’de kadınların erkeklerin ilgisini çekmek için bir şey yapmasına gerek yok abazan ülkesi burası. Kadınlar yapısal olarak beğenilmekten, arzu nesnesi olmaktan tatmin olurlar bu yüzden süslenirler. Kadınların arzu nesnesi olmayı amaçladıkları ve kendilerini süslenerek tatmin ettiklerini psikologlar bile söylüyor. Kadınların erkekler için süslenmesi ne demek ya? Bunu söyleyen erkek kadar akılsz bir erkek olamaz. Kadınlar erkekler için süsleniyorlarsa neden erkeklerin bakmasından, tacizinden bu kadar rahatsızlar?
@Gece__Meleği he he
Kadınlar erkekler için kendi cinsleri için süslenir kendileri için süslenseler evde süslenirler zaten türk kızlarında tabiki de kendileri için süslenme olur onlar zaten herseyi kendileri icin yaparlar ama işte sonrasında öyle olmuyor niye türk kızlarının kanı mayası bozuk çünkü yapar yapar başına bir sey gelir ben bir sey yapmadım ki olur bunlar hersey de böyledir zaten bunlar türk kızı
Ben kalabalık bir yere gidiyor isem ve tanıdığım kadınlar ve erkekler var ise ora için hazırlanırken of şu kız da ordaydı bari düzgün giyineyim de laf sokarsa ezik gibi kalmayayım cevap vereyim duruşum da cevabım gibi asil olsun diye düşünerek süslenip giyiniyorum. Erkekler bu durumu kendisine bağlıyor ise daha çok boşa kürek çekiyor şayet hoşlandığı çocuğun yanında eşofman topuz yapan kızım ben.
Zengin yakışıklı erkeklerin ilgisini cekmek icin süslenir zengin bakınca sıkıntı olmaz fakir bakınca sapık olur
Bakımımı kendime, hafif makyajı çökmüş gibi durmayayım diye yapıyorum genele hitap etmiyor göz altlarım bazen 🥺
Sağol canım ya teşekkür ederim 🤗😘
Öncelikle kendileri için, yani diğer hemcinslerinden daha güzel olmak için.. (Kadınlar arasındaki rekabet yüzünden) ehh bunun erkekler tarafından beğenilmek gibi sonuçları da oluyor tabii.. 😂😅😅
Biz Kadınlar öncelikle kendimiz için süslenir giyiniriz. Kendimize olan saygımızdan ve sevgimizden dolayı özen vererek giyiniriz ve bu gayet doğal. İnsan önce kendisi için giyiniyor
Bir başkası için giyinmek kesinlikle ikinci planda kalıyor
İkiside ama bana sorarsan kadında erkekte kendi için bakım yapar
Biliyorum Türkancim sen zaten bakımlı güzel kadınsın birde benlini saklayan kadın gibi kadın turkancim 😌
Senin o güzel gözlerinin görüşü turkanim bakışların yeter senin ☺️
Yani sana uçuşur ☺️
Diğer kadınları bilmem ama ben süslenince ve bakımlı olunca kendimi daha kadınsı ve dişil hissettiğim, mutlu hissettiğim için süsleniyorum.
Kadınlar kadınlar için derler rekabet gibi. Önce kendimi iyi hissetmek için sonra da arkadaşlarıma bakımsız görünmemek için. Erkekler doğallığı daha çok seviyor bence.
İlgi çekmek için beğenilmek için süslenirler ne kadar ben kendim için yapıyorum deseler de yalan veya kendilerini kandırıyolar buna da inandırmışlar kendilerini beğenilme dikkat çekme hırsı hep bu
Tabikide kendileri için süslenirler ay erkekleri takan mı var sanki ben mesela aynada kendimi çok daha renkli canlı görmek için süslenirim kimse de umrumda olmazz
Giydikleine duruşuna konuşmaa üslubuna göre görülür ve davranılırsın. Özensiz giyimle insanlara kötü imaj verirsin ve iletişim kurmak isteyemeyebilirler. Ama
Dikkat edersen hem ozguvenli hem de iyi imaj verirsin.
Butun mesele bu. Baskalari icin degil tamamiyle kendim için
...
İnsanlar basit varliklar ne giydigine gore yargilarlar. Acik giyinirsin o derler kapali giyinirsin seni goklere cikarirlar.
Aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi güzel görmek güzel bulmak için susleniyorum seviyorum. Başkaları ya da erkekler iyi mrumda değil bn güzel olmayı güzel görünmeyi seviyorum
Kesinlikle kendileri için, en azından bir çoğunun öyle olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.
Kendini seven insan için bu cevap değişmez, diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyiz.
İlişkinin en başlarında flört sevgili gibi durumlarda ve daha öncesinde çoğunlukla beğenilmek için, ancak umudu keserse veya evliyse artık sadece kendi istediği zamanlarda güzel görünmek için diyorum.
Erkekler öyle dese de her zaman değil. İnsana bir öz güven bir mutluluk geliyor. Hani bir cümle vardı "Aynadaki kadın bana gülümsüyor." diye. Tam olarak bu sebepten.
Gençken full kızlardan oluşan yurtlarda da kaldım ama hersabah fuul makyaj yatarken saten pijamalar fonlu saç ile gezerdim. Ama haftasonu kendımı salarım o ayrı 😅
Kadınlar ilgi görmeyi severler. Ne kadar bakımlıysa o kadar gözler üstünde olur. O yüzden kendileri için bence
Kadınlar erkekler için değil kadınlar icin süslenir çünkü hep bir rekabet vardır aralarında dudbdusbsusns
Kendisi içinde yapan var erkek içinde ama ben bu soru içinde bir soru sormak isterim kendi için süslenen hanımlar evde yalnızken de susleniyormu?
Her insan kendini iyi hissetmek için bakım yapar. Bir de temizlik ve bakım sağlık için yapılır
Aynada baktıklarında kendilerini güzel görmek için eh arada iltifat almak için de olabilir yaniiiii🤗
Kadınlar kendileri için
Kedileri için
Köpekleri için
Çiçekleri için
Ağaç için süslenir
Ama erkeklsr için süslenmez
Genelde kendim için süslenirim ma birisini seviyorsam onun içinde süslenir ve ona göre bir şeyler alırım.
Hicbir zaman erkek ucin suslendigim olmadi kendimi iyi ozguvenli hissetmekdir tek amacim birde 😁 kadinlari catlatmak ucin oldugu olmusdur
Ben bir erkek için süslenmem. Kendim ne kadar güzel olursam moralim o kadar iyi oluyor. Tamamen kendi psikolojim için süsleniyorum.
Kadınlar daha çok kendi hemcinslerine hava atmak ve daha şık gözükmek için süslenir diye düşünüyorum.
kadınlar diğer kadınlar için süslenir :D rekabet var aralarında
Ben kendim için süslemiyorum 😅😆😆
Susleniyorum olacakti😂😂😂
Kendim için tabiki de he sevgilimle buluşacaksam onun içi ama onun dışında kendim için
ne kadına ne erkeğe umrumda değilsiniz giyinirken sadece kendi keyfimi düşünürüm
kadınlar her zaman kendini özel ve güzel hisetmek ister
kendi için tabikide gttü bkklu erkekler için hangi kadın zahmet çekmek ister
ben kadınlar için süsleniyorum hepsinden güzel görünmek için. erkekler zaten beğenir
Tabiki de kova burcu erkekler için süslenirler
Kadınlar gösterişi sever herkes bakımlı olmalı fakat kadınlar bu konuda çığır açmış durumda
Tabiki kendileri için ama dışarı içinde süslenen illa vardır
Milleti bilmem, kendim için yapıyorum ve seviyorum✨
Kendine değer verip süslenen de var, erkekler beğensin dikkat çekmek için süslenen de var
Hem erkekler hem kadınlar için süslenir bence. Benim gördüğüm en azından.
Bana kalırsa kedi için ama çoğu kadın erkek için suleniyo
kendi için tabikide erkekler kim ki onlar için bişi yapacaz
Kimse kimseyi sandığımız kadar umursamıyor. Herkes ne yaparsa kendi için yapıyor.
Kendim için süsleniyorum. Süslenmeyi makyajı seviyorum.
Kendimiz için süsleniyoruz. Aksi garip bir girdap ☺️
Gelir şimdi dolandırıcılar kendimiz için süsleniyoruz derler
Kendileri ve hemcinsleriyle rekabet için bunlardan kalan zamanda da erkekler için
Ben sadece kendim için susleniyorum öbür kadinlari bilemem
valla her ikisininde beyenilmek neticede kadının fıtratında var
Kadınına göre değişir kimisi de hemcinsine ben senden daha güzelim imajı vermek için süslenir
Bunun tartışması gereksiz, kimin ne için süslendiği beni ilgilendirmiyor.
Kendimiz için diyerek kendilerine yalan söylerler. Beğenilmek için süslenirler...
Kendim için diye yalan söylerler ama hep biri vardır.
Bir kadın güzel giyiniyorsa kendisi için giyiniyordur. Kötü giyiniyorsa kendisine saygısı yoktur. Erotik derecede açık giyiniyorsa erkekler içindir.😏
Kadınlar önce kadınlar için sonra kendileri için en son erkekler için süslenirler..
Ne süslenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?