Güzel olmak bir şans mıdır, yoksa o kişinin başına bela bir durum mudur sizce? Güzellik bir şans mıdır, yoksa başa bela mı?Güzellik-bakım 🌸 #Edameda #GüzellikBakım ❁❥︎❁❥︎❁❥︎
İkisi de. Güzel kızlar daha çok dikkat çektiği için, daha çok taciz görürler mesela. (Bu bir genellemedir ve taciz kimin başına gelirse gelsin iğrenç bir harekettir!). Daha çok talipleri olduğu için kimin onların karakteri için sevdiğini kestirmeyebilirler, güven sorunu oluşur. Ya da tam tersine güzel oldukları için nasıl olsa beni reddeder kafasıyla onlara kimse sevgili olmak için yanaşmaz. Veya diğer kızlarda bir kıskançlık sorunu oluşturur ve bu yüzden dışlanabilir. Güzel yani ise herkes tarafından beğenilirler, işe alımları daha çok olur.
Şu sıralar insanlar güzel olabilmek için o kadar çok çaba gösteriyorlar ki ; kusursuz bir burun, dolgun dudaklar, çekik gözler, belirgin elmacık kemikler vs... Çabayı bırak dünya kadar para döküyorlar bu işlemlere. Bence güzel olan biri şanslı. Bu tabiki kendini güzel bulmayan kişiler şanssız anlamına gelmiyor. Dış güzellik , güzellik kavramının sadece bir tanesi. Huy güzelliği, ilişkinin güzelliği, iş hayatının güzelliği ve bunlar gibi birçok güzellik var. Hepsi bir arada olmuyor ama çoğu kişide bir ya da birkaçı eminim mevcut.
Bazen başa bela oluyor çünkü normal hayatında hem erkekler çok üzerine geliyor çirkin kızlar sana o#usp# diyor erkek kankan çok olduğun için onları seven kızlar senden nefret ediyor çünkü erkek kankaların sana çok değer veriyor ama bi yandan güzelliğini kullanıyorsan her türlü kapıyı açıyor daha kolay arkadaş buluyorsun özgüvenin yüksek oluyor buda şans olmasını sağlıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Büyük lutuftur. Buna itiraz edenler birde güzel ve çirkin hikayesindeki çirkin olarak hayatlarını gözden geçirsinler. Ama her yerde dışlanacağını hayal ederek. İltifat almadan sürekli reddedileceğini düşünerek empati kurmaya çalışsınlar. Yaşayabiliyorlar mı merak ettim
Sözüm ona Türkan Şoray estetiksizmiş. Yalan. Eski ünlülerin çoğu estetik bağımlısıydı. Güzellik şans değildir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şans. Kadın bacım*u da olsa güzel olsa kabul görür. her toplumda güzele ilgi vardır. dikkat etseniz güzel hırsız, katil olunca vah vah pekte güzelmiş diyorlar, acıyorlar. güzellik özgüvendir, her şeydir
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu nasıl çeviri diye çevirmiş ahahahaah ahlaksız yani
Valla çirkinler kadar şanslısını göremedim ne gariptir ki erkekler arasında en çapkın ve bu işleri becerenler genelde çirkin olanlardır. Çocuğa bakıyom toros yanındaki kıza bakıyom ferrari sonra diyom buda adaletmi...
Güzellik, sahibine bahşedilen bir nimettir Şükür ile poka batmak arasında gezinen..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla erkekleri bilmem de kadınlar için en büyük şans. Keza güzel değilsen ağzınla kuş tutsan gene de beğenilmiyorsun. Başa bela olması da kıskanıldığındandır.
Ben çirkin yerine bakımsız kelimesi kullanmayı severim. Başa beladır güzellikte, yakışıklılıkta. Bakımsız biri sevgili bulursa o kişi onu kalbi için seviyor demektir fakat eğer güzel ve ya yakışıklı iseniz bunu anlamanız zor olur.
tamamen genetik Maalesef bu konuda şanssızım ürememe sebeplerimden biri bu Benim gibi çirkin biriyle olursam daha da çirkin olur güzel biri zaten bana bakmaz