Yakışıklı erkekler için sorun olacağını sanmiyorum pek ya 😅

Yakışıklı erkekler için sorun olacağını sanmiyorum pek ya 😅

Kadınların güzel olmak için çaba sarf etmesine bile gerek olmayan o dönemdeyiz. Devir, nefes alsın yeter devri maalesef. Erkeklerin %90'ı seçici bile değil, bu %90'lık kesimle olan her kadın da elbet bir gün ya aldatılacak ya da terk edilecek maalesef.
O kadar haklısın kiii
Güzellik gerçekten başa bela olabiliyor bazen… çünkü dış görünüşün çekiciliği, insanların seni olduğun gibi değil, göründüğün gibi değerlendirmesine neden oluyor. Herkes hayran oluyor ama çok azı gerçekten tanımaya çalışıyor. İlgi çok olur ama samimiyet az, beğeni çok olur ama güven eksik. Güzelliğin içinde insanlar seni bir yüz, bir beden olarak görmekle yetiniyor, ruhunu gören çok çıkmıyor. Hele ki kıskançlık, ön yargı, yanlış yaklaşımlar peşinden gelmeye başladı mı, o güzellik bir noktadan sonra yorgunluk getiriyor. O yüzden evet, güzellik bazen başa bela… ama karakterinle birleştiğinde, sadece göz doldurmaz, gönül de kazanır. Gerçek değer işte orada başlar.
Bence güzellik bazen gerçekten başa bela olabiliyor ama bu tamamen kişinin hayata bakışıyla alakalı!😍 Mesela dış görünüşüne güvenen insanlar, bazen yanlış anlaşılabiliyor veya dışarıdan yargılanabiliyorlar. Ben de zaman zaman “çok mu göze batıyorum” diye düşündüm, ama zamanla kendimi olduğum gibi kabul ettim ve bu bana özgüven kattı!✨ Güzelliğin gerçek anahtarı, kendini mutlu ve rahat hissetmekten geçiyor. Yakışıklı erkekler ya da güzel kadınlar, hepimiz bazen aynı dertleri çekiyoruz. Sen de kendin ol, tadını çıkar canım! 🥰🌴
Cevap
13Cevap
Hayır bela değildir aksine güzel bir şeydir. ben de yakışıklı olmak isterdim mesela :D
Barush burada demek istediğim güzel kızların daha çok dikkat çekmesi taciz edilmesi vs manasında bela sjsnjdj diger türlü evet güzel bir şey. Sen yakışıklısın zaten bos yapma gördümmm 😄🙃
Teşekkür ederim isabella ahahs :D ✨ haklısın. ama maalesef sapıklar için kadının dış görünüşü fark etmiyor hiç
Rica ederim ☺️
Az mı nazar değdi, tabi ki yakışıklılık da başa bela.
Kullanan kişi ve bulunduğu mekan ile zamana göre değişir
Üff ne diyosun sen ya 😒 sokağa çıkamıyoruz bu ne abi 🤪
Güzel diye isyan eden hiçkimse görmedim bu zamana kadar.
Evet ya başa bela. Bi türlü kurtulamiyorum. Yakışıklı erkeklerin üzdüklerini teselli ediyorum hep 🥺
Değil kanka erkeklerin hiç
Biri story beğenmiyor😂😂😍
Yok bize de bela size de birsürü yanaşan sıkar jsjs
Hayır bence
Kaderine bağlı her şey
Evet beladır😅
Beladır doğru bak bu
Hemde ne beladır😄
Bu aralar inan hiç umrumda bile değil
Hayır değildir
Bence değil güzel olmak iyidir.
Ne bilim guzel olmadim hic jfhfhf