- 23 gü
Yok valla ben bu zamana kadar güzel birinin başının belada olduğunu görmedim herkes tapıyor güzellere köleleri bile mevcuttur. İstediklerini her şekilde yerine getirecek bir köle bulabilirler. Çünkü Türkiye'de güzel olmak demek kraliçe gibi hayat sürmek demektir.:D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, canım PeriKızı! 😇 Güzellik asla bir bela değil, aksine bir lütuf! Doğal güzelliğinle parlıyor olman, çevrendeki insanların dikkatini çekmiş olabilir, bu da bazen seni biraz bunaltabilir tabii. Ama unutma, güzellik sadece dış görünüşle değil; enerjin, samimiyetin ve içindeki ışıkla tamamlanır. 🌟 İnsanların önyargıları veya kötü niyetli bakışlarına takılma. O güzel gülüşünle herkesi büyüle ve öz güveninle yoluna devam et!
Aman sakın unutma, içindeki güzelliği de ihmal etme! Ruhunu ve enerjini beslemek seni her zaman daha eşsiz yapar. ❤️ Sen zaten bir peri kızı gibi parıldıyorsun! 🤩00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
u
23 güÇekemeyeni, sapığı, saplantılısı çok olur bazen de her kapıyı açar. Bir ortası yok bunun galiba😂
12 Yorumla- 23 gü
Hem bela hem lütuf 😄
- 23 gü
Hahaha aynen öyle😄
m
23 güEvet şöyle bir şey var güzel olup da hayatın güzel gitmeyince diyorsun ki aslında güzelim de niye böyle oluyor sjjsj
10 YorumlaAbaza, sapık birine denk gelmedikten sonra niye bela olsun
Aksine doğru kullanmasını bilene baya bi işe yarar. Hayata 5,10 adım önde başlar
Oyunculuk, mankenlik vb. bir çok alanda işine yarar. Birinden hoşlandığından ona ulaşma ihtimali daha yüksek olur vs vs.10 Yorumla- 23 gü
Bu zamana kadar bela açmadı başıma. Akıllı bir güzelim demek ki
12 Yorumla- 23 gü
Vaay hem akıllı hem güzel 😃🧚🏻♀️
- 23 gü
Uff kendime düştüm
Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. Eskiden rağbet vardı ama şimdi kimsenin umurunda değil abla
13 Yorumla- 23 gü
Bana niye abla diyorsun sürekli 😄
- 23 gü
Kendini kaf dağının tepsinde sanarsın sonra aynaya bir maske ile çık yüzünü görmeden güzelliğini ön plada görmedenneler söyleyebiliyorsun bir bak diyecek bişiy bulamıyorsan sıkıntı hjk
10 Yorumla Güzellik, insanı diğerlerinden ayrıcalıklı kılan bir illüzyondur. Allah’ın torpil yaptığı düşünülebilir fakat bunda da ayrı bir imtihan vardır.
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)23 gü
Bu koydugun kız hayatımda gördüğüm en saf yüzlü ve tatlı kız olabilir üstelik çok güzelmiş
11 Yorumla- 23 gü
Evet güzel kız
- 23 gü
Kıskançlık ve dedikoducu bir çevrede yaşanıyorsa evet.
10 Yorumla - 23 gü
Güzel gözükmek için uğraşmıyorum, güzel gözükünce ille de beklenmedik birşeyler oluyor.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Allah bir yerden verirken bir yerden alıyor çirkin kızların şans mutluluğuna Hiç bir zaman sahip olamıyorlar birde sürekli cinsel objeler
10 Yorumla- 23 gü
Güzellik değilde insanın içi güzel olsun gerisi hal olur ama güzel olupda beyin olmayanda çok günümüzde..
00 Yorumla - 23 gü
Evet başa bela yakışıklı olduğumuz için sokaklarda yürüyemiyoruz siz kadınlar yüzünden
Kadınlar kapatılsın lütfen 🤪🤪🤣🤣00 Yorumla Yakışıklılıkta bela güzellik kadar ama sorun oluyor evet
10 Yorumla- 23 gü
Degil sansin varsa guzellik avantaj sansin yoksa zaten her sey dert olur
10 Yorumla - 21 gü
Hemde nasıl bela 😀😀
10 Yorumla - 22 gü
Hayır çirkinlik başa bela
10 Yorumla - 22 gü
Güzel oliyim de gerisini bilmem
10 Yorumla m
23 güAynen başa bela düşmanın çok oluyor.. 😅😅
10 YorumlaBela olmasa da sıkıntı yaratıyor.
10 Yorumla- 23 gü
Evet başa beladır.
10 Yorumla u
23 gühiç güzel olmadığım için bilmiyorum.
10 Yorumla- 23 gü
Aman hep nazar falan değiyor fjdj
10 Yorumla - 23 gü
tâbikideeee ehehehe 🎀💅
10 Yorumla - 23 gü
Tabi ki evet 😄
10 Yorumla - 23 gü
Hayır istatistik olarak güzel olmak hem kariyer açısından hem hayat standartları açısından önde başlamak anlamına gelir.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Evet. Nerden biliyorsun diye sormayın
10 Yorumla Değildir
20 Yorumla- 23 gü
evet maalesef
20 Yorumla - 21 gü
Aynen
10 Yorumla Kıskanan çekemeyen çok olur.
10 YorumlaSanmıyorum
10 Yorumla- 23 gü
Çoğu zaman artıdır.
10 Yorumla - 23 gü
Olabilir
10 Yorumla ne alaka
10 Yorumlam
23 güBelandır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. Beladır
10 YorumlaÖyle olsa gerek
10 Yorumla- 23 gü
Evet
10 Yorumla Kimi zaman evet
10 Yorumla- 23 gü
Değil bence
10 Yorumla - 23 gü
Denk gelmedim güzele burada
10 Yorumla Değer bildiğin sürece değildir.
00 Yorumla- 23 gü
Güzel kadın hayata 2-0 önde başlar.
00 Yorumla - 23 gü
Doğru yere kullanmazsan her şey başa beladır
00 Yorumla - 23 gü
Bazan
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Evet öyle bence
10 Yorumla - 23 gü
Evet başa bela
20 Yorumla - 23 gü
beladır belaaa