İnsanların sırf güzelliğiniz/yakışıklılığınız için sizi sevdiğini bilmek, çevrenizin bu şekilde oluştuğunu bilmek size de korkunç gelmiyor mu? Sizce güzel/yakışıklı olmak bir şans mı yoksa lanet mi?
lanet diyemiz şeytan lanetlenmiştir aşka demiyelimde yanlış diyelim sevgi akılda beyinde yürütülür aşk ruh akıl nefis istişaresinden sonra sadr dediğimiz yerde göğüste yürür hak, kullaha ulaşır yakışıklılık ölçü olamaz güzellik ölçü olamaz islamın 5 temel esası gibi aşkında sevgininde 5 temel esası vardır pröfilime giripte okuyanlar görmüştür sizede yazdım bir kaç kerre neden engelleniyoruz bunuda ben anlamış değilim bu sitede bazı bencillerin tutum ve davranışlarına kızarım engellerim 10 dk sora kaldırırım.
Tabiki de şans hele hele bu devirde tipin varsa iş eğitim de bile ön planda olabiliyosun insanların davranışları değişiyor ama bu durum mide bulandırıcı.
ben yakışıklıydım hemde çok dediklerinden, şans ama gerisi gelmezse lanet ya da tamamen lanet,, olması muhtemel. ama sen çirkinsin bence. şimdi sana birisi dese ki çirkinlik yakışıklılık önemli değil, gecici, bu hoşuna gider :)
En İyi Cevaplar