Ne alırsa alsın isterse elestiri yagmuruna tutulsun ister övgü yagmuruna
Ben aynaya bakınca kusurlarımı değil
Bana hizmet eden bedenimi görüyorum
Kendimi tasvir eden bir tarzım yok. Gerçek hayat haricinde sosyal medya üzerinden kendimi hiç göstermedim zaten. Fiziksel olarak ne kadar kendimi övme hattında ilerlersem bir o kadar stres oluyorum, herşeyi rahat ve doğal akışına bırakmayı seviyorum ben...🦄🍀🍏⭐❤️
Bu ara kilo aldım, acil spora başlamam gerek fakat buna rağmen her zaman güzelliğim konuşulur ve beğenilirim yaş 44 fakat iş bitmemiş 🤣🤣
Maşaşlah diyelim 🧿
Maşallah 🧿🧿
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim : ))
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Fiziğimi o kadar detaylı segilemiyorum 😁iltifat da eleştiri de almasın manita dışında kimseden. otursun oturduğu yerde 😬😂
Tamam 😅
Cevap
12Cevap
Genel olarak iltifat ediyorlar ama bence eleştiri alması gerekiyor çünkü göğüslerini kalça kısmı inanılmaz tahta gibi
Geneli hep azıcık kilo versen manken olursun yüzün çok güzel diye eleştiriyi yerleştiriyor ama ben zerre sallamıyorum canım ne zaman isterse o spor o diyet o zaman yapılacak sjsj
O kadar 😅
Güzel kızsın ama zayıfla deyip duruyorlar. Yarı yarıya sanırım.
Fiziğimi eleştirmek kimsenin haddine değil, zaten bol giyindiğim için belli de olmuyor hatlarım veya kilom.
Fiziğimi eleştirecek fazla insan olmadığı için genelde iltifat alır :D Bir ara göbeğim vardı da erittim şimdi az var :D
Kimisi çok beğenir, kimisi fazla zayıf bulur. Bana gelecek olursak ben memnunum halimden, elimde olmayan şeyleri kafama takamam hiç.🤷♀️
Şu an mecburen normal fiizkteyim yani ne iltifat ne de yerme alıyor. Spora devam ederken omuzlarıma falan iltifat aliyordum
Fiziğim. Özellikle boyumu ve burnumu çok beğenir karşıcins. Kısa erkekler ise bana gıptayla bakarlar.
Hic elestiri almadim daha. Sadece biraz kilo mu alsan diyorlardi simdi tam ideal kilodayim onuda demiyorlar.
Özellikle karşı cins, kısa boyum ince kollarım ve hafif göbeğimle çok alay eder ben de güzel tebessümümü ve şirin gamzelerimi gösterip yoluma devam ederim.
İltifat alır genelde, eleştiri aldığımı hatırlamıyorum
Son zamanlarda iltifatlar arttı gençleşmişsin diyenler falan
İkisini de almıyorum çevremdekiler bu tarz şeyleri dile getirmiolar ya da onemsemiyorlar demekki
Iltifat ama sporu abartma makul sevıyede tut aşırı kas hoş degıl derler genelde
Başkaları değil kendimiz mutlu olalım önce bedenimizle gerisi çokta önemli değil ✌🏼
Genel de fiziğim eleştiri mantığım takdir alır ama ikiside umrumda değil insanlara göre yaşamıyorum
İltifat yağmuruna tutulur. 😎
Genelde iltifat alır ama ben daha güzel olsun diye uğraşıyorum
Kimin ne haddine ahaha hiç öyle bir şey olmadı..
İltifat alırım ama ben kendimi beğenmiyorum
Tabikide iltifat alır fiziğim
Genelde beğenilen bir tipim diyebilirim.
Kilo almam gerektiği yönünde eleştirirler genelde
iltifat alır ama ben beğenmem
Eleştiri, afedersiniz bok gibi fiziğim var
İltifat eden de var eleştiren de
Hiç birii yoruma kapalıyızz
Genelde güzel yorumlar alıyorum 😌
Saldım iyice
Göz göbek fodul cüceyim
İltifat
bilmiyorum 💫💭
İkisi de oluyor ama iltifat daha çok
İltifat diyelim