Güzellik & Bakım Yüzünüze mi daha çok iltifat alıyorsunuz, fiziğinize mi? Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karşınızdakiler en çok hangisini çekici buluyor sizce? Yüzünüze mi daha çok iltifat alıyorsunuz, fiziğinize mi? Yüzünüze mi daha çok iltifat alıyorsunuz, fiziğinize mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oturayımdayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Genelde ikisine de oluyor ama ben en çok fiziğime iltifat edildiğini düşünüyorum. Fiziğimi herkes beğeniyor galiba. Ben de anlamış değilim. 🤷♀️ 1 2 Yorumla eren_demenyeterli +1 yıl Fiziğin de bişey yok ki Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl @eren_demenyeterli herkesin kendi görüşü Yorumla
Cerest Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Herhangi bir ayrım olmadan genel yorumlar alırım. "Güzelsin, çekicisin" gibi. 0 0 Yorumla
LastXret Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisinin de neresinden tutsan elinde kalıyor kdkekkejejd 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı. Çekici bulan yok demekki iltifat almadığıma göre 😂😂😂 0 0 Yorumla
Citirtkeepella Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Lisedeki hoslastigim hoc fiziki anlda da guzelsin demisti a genel olarak yüzün guzel derler fizigime de diyorlar 0 0 Yorumla
Gizlisahibe Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yüzümü genelde tatlı bulurlar Aybüke pusata benzeten çok olmuşturFiziğimi iyi bulurlar , özellikle bacak boyumu:) 0 0 Yorumla
ceprambo Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hahah guzel soru eger yan yana yuzune degilde fixigine itifat eden varsa yazsim bakalimmm 0 0 Yorumla
TayfunAknc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İkisine de değil, karakterime iltifat aldım hep.Buruk bir mutluluk. 0 0 Yorumla
MarsUltor3000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Yüzüme 😂😂 Fiziğimin hiçbir iyi tarafı yok 1 0 Yorumla
Alaca__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl İkisinede. Ama yüzüme daha çok. 0 1 Yorumla eren_demenyeterli +1 yıl Fizik de sağlam 🙈 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüzüme tabiki kapalıyım fiziğimi ne bilsinler😂 0 1 Yorumla Dermania_ +1 yıl Bilinir. Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. İkisine de almıyorum. Konuşmama aldım 0 0 Yorumla
Zlm_ygmr_17 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fiziğime😂 1 1 Yorumla Zlm_ygmr_17 +1 yıl İkisi de ama en çok fizik Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. boyuma, posuma😃 0 0 Yorumla
amfetaminİd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl üçünede 0 1 Yorumla Emre918 +1 yıl 3 tane diye bir şık yok gibi bakarsanız Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 597 cevap paylaştı. İkisinede 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Yüzüme :() 0 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gotume. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Genelde ikisine de oluyor ama ben en çok fiziğime iltifat edildiğini düşünüyorum. Fiziğimi herkes beğeniyor galiba. Ben de anlamış değilim. 🤷♀️
Fiziğin de bişey yok ki
@eren_demenyeterli herkesin kendi görüşü
Herhangi bir ayrım olmadan genel yorumlar alırım. "Güzelsin, çekicisin" gibi.
İkisinin de neresinden tutsan elinde kalıyor kdkekkejejd
Çekici bulan yok demekki iltifat almadığıma göre 😂😂😂
Lisedeki hoslastigim hoc fiziki anlda da guzelsin demisti a genel olarak yüzün guzel derler fizigime de diyorlar
Yüzümü genelde tatlı bulurlar Aybüke pusata benzeten çok olmuşturFiziğimi iyi bulurlar , özellikle bacak boyumu:)
Hahah guzel soru eger yan yana yuzune degilde fixigine itifat eden varsa yazsim bakalimmm
İkisine de değil, karakterime iltifat aldım hep.
Buruk bir mutluluk.
Yüzüme 😂😂 Fiziğimin hiçbir iyi tarafı yok
İkisinede. Ama yüzüme daha çok.
Fizik de sağlam 🙈
Genelde fizik ama bide kaslarima
Yüzüme daha çok iltifat alırım
ikisi de orantılı oluyor.
Yüzüme tabiki kapalıyım fiziğimi ne bilsinler😂
Bilinir.
İkisine de almıyorum. Konuşmama aldım
Fiziğime😂
İkisi de ama en çok fizik