50 kilo kızların aç bırakıldıklarını düşünüyorum. Göze güzel bile gelmiyor. Sizce nasıllar?

Fit kesinlikle. Genç kızlar için 50 kilo çok normal, kendi istekleriyle yemiyorlar, her şey önlerinde, olmadığından değil, her evde bir tartı var ve hergün genç kızlar üstünde ayyy bir kilo almışım bugün ben yemekte yokum diyorlar, aç bırakılsalardı 40 kilo olurlardı değil mi?
Sevgiyle ve sağlıkla kalın. Seviliyorsunuz.
#06romeo 😎
Bu o kadar kişiden kişiye değişen bir durum ki bu. Ben diyet yapmayan ama sağlıklı şeyler sevdiği için beslenmesine dikkat eden biriyim. Ama mesela bu akşam canım isterse açar cips yerim. Kilom boyuma göre normal, belime de ince diyebiliriz. Bacaklarım kalın değil. Yani kendimi aç bırakmadığım halde gayet fitim.
En yakın arkadaşlarımdan biri de öyle. Çok yemek yer hatta. Ama kilo almaz. O kadar fit ki gören kendini aç bırakıyor sanır ama şu yiyip yiyip kilo almayan kızlardan biri sadece. :D
Ama kimi ise cidden fit kalmak için kendini aç bırakıyor. Üzücü...
Kızların güzellik anlayışının kilo ile doğru orantılı olduğu sanılan bir ülkede bilerek aç kalıyorlar. Eğer durum böyle olsaydı Dünya güzelleri Somaliden çıkardı.
En güzel kız balık etlidir.
Selam gadası 🙃
Bu durum tamamen tercih meselesidir. Çünkü çoğu kadın ince beli olsun ister. Ama bazı kadınlarda ince belli olmak yerine hafif balık etli olmayı tercih ederler.
#gadası
Cevap
50Cevap
Boy kilo orantısına göre değişir bu. 175 üstü biri 50 kilo olursa kemikleri sayılır ama 160 biri olursa gayet güzel durur. Bence onlar aç bırakılmamış da sen fazla kilon olduğu için kıskançlık sergiliyorsun. Bende 50 kiloyum ve profesyonel spor yapıyorum. Herkes fiziğimi beğenir, kemiklerim sayılmıyor, aç kalmıyorum. Bilakis sağlıklı ve iyi besleniyorum. İnce belli çay bardağı gibi fiziğim var daha ne olsun. He bir de tabi ab cracks var. ;)
aç kalarak 50 kilo olan da var, yiyip yiyip kilo almayan da var genel bi cevap verilemez buna yapı meselesi. şahsen ben yemek konusunda obez insanlarla yarışan ama 172 boyunda ve 52 kiloyum, hayatımda diyet yapmadım ve vücut tipim kum saati. yani hayır herkes aç kalarak 50 kilo olmuyo canım
Yani bu fotodaki kadın büyük ihtimal 1.65 in üstü sen bu boyla birini 50 kg ile koyarsan tabi çirkin görünür. Mesela benim boyum 1.55 kg 45 dışardan bakıldığında kimse ayy çok zayıfmışın demiyor boy ile kg orantılı ancak hastanede yapılan sonuçlarda 55 kg olmam gerektiğini söyledi dr. Kısaca sana bağlı bir durum 1.55 biri 70 kg ise o da bana göre şişman. Ayrıca herkese yakışan bir kilo durumu var bana göre bazı insanlara kilo bazılarına ise zayıflık gidiyor
44 kiloyum ve aç bırakılmadim kilo alamıyorum
Nasıl kilo vermek zorsa almak da zor bizler için
Kimi kıskandın da böyle bir soru sordun bilmiyorum ama insanları kilosuna boyuna tipine osuna busuna göre yargılamaktan vazgeçin!
Gözünüzde ki at gözlüklerini çıkarmanızı öneririm yoksa bu kafayla bu dünyadan bomboş çekip gidersiniz.😌
Amerikalı SSBBW' ler onları çok seviyorlar. "Tam üstüne oturmalık" diyorlar. Zayıf kadınları altta ezmek zevkli oluyor.

Biz kadınlar olarak bari başka kadınları kalıplara sokmaya çalışmayalım. İsteyen 50 kilo olsun isteyen 70. Sağlıklı ve mutlu olduğu sürece kendi olduğu sürece biz kadınlar olarak bari karışmayalım.
Sizsiniz be aç bırakılmış :( Gayette hür irademizle 50 kiloyuz
Ajdjd ben buna 3 gün gülerim ajxjd
@MadagaskarAslanı ne var hür irademe saygı duymuyon mu püü
Duyuyorum "sizsiniz be aç bırakılmış" lafına güldüm ajsjs
Ay çok güzel söyledin sevgili @KürkMantoluHayri
Genç kızlar için 50 kilo çok normal, kendi istekleriyle yemiyorlar, her şey önlerinde, olmadığından değil, aç bırakılsalardı 40 kilo olurlardı değil mi? 😅🌸😎
Boyu uzun ama zayıf biriyse fit diyemeyeceğim. Aşırı zayıflıktan hoşlanmıyorum. Benim boyum biraz daha kısa olduğu için 50 kilo bende sırıtmaz. Tam da ideal bir kilo olur.
Mesela Şevval Şahin gibi görünüyorlarsa kesinlikle hoş durmuyor 🤝 ama boyu ile orantılı şekilde ise bence normal bir kilo.
vücut şekli de önemli tabi, zayıf olup vücudu dümdüz ise hoş durmaz ama kıvrımlı güzel bir fiziği varsa güzel durabilir..
Her şeyin bir dozu vardır. Boy kilo orantısı diye de bir şey vardır. Fit ve zayıfken belki güzel görünebilirsiniz ama aşırı zayıfken inanın güzeli bırak sağlıklı bile görünmüyorsunuz. Fazla kilolu olmak gibi fazla zayıf olmak da iyi değil.
Bunu söyleyenler genelde 70 80 kilo olanlar diyor o da cekememezlikten 😄😄
Minyonsa 50 kilo olması normal.. Yani herkesin bi yaradılışı var.. Bazı insanlara yakışıyor zayıflıkta hafif kilo da.. Keyifli günler..
50 kilo kızlar dıyıp geçemezsın insanların yağ kas oranları var boyu var değil mi?
Kıskandın mı şişko sen hayırdır da zayıf kızlara laf atıyorsun
Bir erkek olarak söylüyorum 50 kilo hiç ama hiç hoşuma gitmiyor fit falan değil iskelet bildiğin, üflersem uçacak zayıf olacağaz diye bukadar kasmayın bence
Balık etli olmakta obeziteye davetiye yalnız
İlla balıketli olunacak demiyorum da 50 kilo nedir ya mesela görseldeki bir kızı damacanaya bile hallenecek kadar yoklukta değilse çok zayıf seven bir erkek bile istemez örneğin bir kızın boyu 1.70 veya o civarlardaysa 60 kilo civarı gayet yeterli ve idealdir benim için herşeyde bir denge lazım abartmamak lazım
Ha ben balıketli severim ama orası ayrı ama illa zayıf olunacaksa dediğim ölçüler yeterli olur
55 kilo üstü kızlarda bence açlıktan önlerine yemek gelince herşeyi yiyorlar.
Bunu obezite olan biri demiyorsa, ben de bir şey bilmiyorum.
😂😂😂
Diğerlerini bilmem de Ben fitim haha ama genel bakıldığı zaman sanki açlıktan zayıflamış bir sürü kişi görüyor gibiyim
Boyu 1.75 ise 50 kilo az ama 1.50 biri 50 kilo olursa balıketli olur... o yüzden net bi cevap vermek zor
50 kilo gibi bir sınır koyamazsınız bir kere. 1.80 bir kız 50 kilo olsa nasıl gözükücek bir düşünsenize. En ideal ve fit kilo boyuna orantılı olandır.
51 kiloyum ben hiç bu profildeki gibi durmuyorum bi oturuşta 1 tepsi börek yiyorum nerdeyse bence sen bu yiyip kilo alamayan 50 kg kızları kskanan su içsen yarayan o kızlardansın. kıskanma ne olur.
canım benim boyum 1.72 kilom 60 gayet zayif ve fitim sizi kim kiskansin
İnce dediysekte bukadar değil. Benim görümcem böyle: genetik ama onlarda. Bence de güzel değil. 50 kilo, kulağa sağlıklı da gelmiyor zaten.
Belki bünyeseldir yiyip yiyip kilo almıyorlardır. Ya da aşırı kıskanç insanlar zayıf olurmuş diye söylem vardı?
İnsanların kiloları hakkında yorum yapmaktan vazgeçin artık.
Bence yiyip kilo alamıyorlar başka açıklaması olamaz olmamalı
Aynen öyleyiz zaten ama begenilmuyor maalesef aclikta mi kaldın deniliyo :/
Yağlı bir bedene sahip olmaktansa aç bırakılırım daha iyi
50 kilo olmasa da boğazı keserek fit olmaya çalışan kızlar güzel olmuyor, her yerleri eriyor
bu resimdeki gibiyse anoreksiya hastasıymış gibi gözüküyor
Bence çirkin duruyor. Kadın dediğin etli butlu olmalı. G. tü kavramalısın :D
evet olabilir , bana gore de bıraz sıska çelimsiz gelır kadın dedıgın bıraz etıne dolgun olmalıdır
Zayıf veya atletik yapılı duygusal kadınlara 😍 böyle bakıyorum.
Bu ne la kürdan gibi kadın dediğin biraz ele gelecek
Her zayıf aynı olmuyor işte mesela bu kızınki güzel çünkü hatları Oval, poposu yuvarlak. dümdüz olunca zayıf da balıketli de güzel durmuyor.
Yahu görseldeki nasıl fit
Bildiğin tahta gibi. Hiç kadinsilik yok
70 80 kilo obez insanların hayatsız gibi sağlıklı insanlara laf söylemesi kudurukluğu çok komik snşcnsşdmşs
şimdide gülüyorsun obezlere
misal
az önce obezlere laf söyletmiyordun
@çpkn_kuruFASULYE sen kimsin a q az önce derken? seninle konuşmadım bile manyak mısın
bu sitede akıllı aramak:DDDDDDD
Aç bırakılmamış ama aç bırakmış kendini onları ben yürütmem ya hep kucağımda taşırım
56 kiloyum ve böyle zayıf değilim 6 kilodada baya şişko olacağımı düşünmüyorum yapı meselesi yer ama kilo almaz bi yiyen var şişer bi yiyen var yaramaz ben hem balık etli hemde kemikliyim
Ben 1,55 cm e ye 50 olacağım yine ama bu kızdan hafif biraz daha etli oluyorum. Yok hayır aç kalmıyor sadece günde en fazla maksimum 1 defa ana öğün yiyorlar, yiyoruz yani
Benim sağ bacağım 30 kilo zaten o ne öyle çubuk kraker gibi pek sevmem zayıfları
O dediğin turkiyede yokki bizim Türk kızları maşallah hep 70 ustu 50 kilo kız ya Çinli ya da koreli
vücut kitle indeksi hesaplamasına göre konuşmalıyız bazılarına göre bu kilo fazla olabilir bazılarına göre ideal bazılarına göre ise eksik olabilir
Boyum 63 kilom 52 ve erkeklerin ilgisini çeken bir fiziğim var. Yani açlıktan ölmüyoruz sadece fit görünmek ve sağlıklı kalmak istiyoruzz
Bazıları aç kalmış gibi... Ama boy ve kilo orantılıysa da çok fit oluyor
Ona bakılırsa bende 43 kiloyum aç bırakılma ile alakali degil
Aralarinda kilonun yakismadigi, kilolu kendilerini ozguvensiz hisseden ve ya kilo alamayanlar var. Aç bırakılmış demek cok kırıcı
50 kilo kısa boylular için normal uzun boylular için sağlıksızdır diye düşünüyorum
Bence yiyip kilo alamayanlardandır durun durun yaramı deşmeyin.🥲
50 kilo 165 için ideal, ayrıca resimdeki kız 35 kilo bile olabilir :D sevmiyorum kilolu kızları.
Sonunda kadından anlayan biri
Vucud hatları onemli olan kg değil bence
Baya kıskançlık seziyorum bu paylaşımda
Bence aç hepsi. Fitlik 50 kilo olmak değildir
Aç kalmışlar
42 kg hedefi olan ben bu görüşünü beğenmedi.
bence fit olmak için aç kalıyorlar :) :/
40 kg arkadasim yiyemiyordu
Benim gözüme fit görünmüyorlar
Bence çok güzeller Kıskanma Benimde hedefim o
Benim bunlar için yorumum ütü masası benzetmesi.
50 kilo gayet güzel ama biraz poposu da olsun yani
Saçmalık 50 kilo ne ya en az 60 civarı olmalılar
Aç kalmış nafaka ve tazminat almıyor demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?