Güzellik & Bakım Hangi ülkenin kızı daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Azerbaycan, Yakutistan ve Türkiye bence Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi ülkenin kızı daha güzel? Hangi ülkenin kızı daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yotta_Yocto Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kadın her zaman güzeldir. Hangi ülkeden olduğu önemli değil 1 0 Yorumla
TidusLeonhart Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yakutistan hariç bana hitap etmiyor bu görseldekiler 1 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Her yerin farklı güzelliği farklı çekiciliği var :) 1 0 Yorumla
fasulyeye Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Türkiye kızı diye masmavi göz komik olmuş, bilmeyen inanır şimdi :D 4 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Bu fotolardan yakut olan.Türk olan kimmiş hiç görmedim öyle biri var mı bizim ülkede :D 0 0 Yorumla
Lyraa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her yerin guzeli ve ya cirkini vardır. Resimdekilerden ise Yakutistan guzel, Azerbaycanli olan ise cekici 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Oo azerbeycan ne öyle ya yakıyor fjdjjdjdnsjs 1 0 Yorumla
Velhasıl56666 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Rusya, Ukrayna ve tabiki Polonya 1 1 Yorumla Azraaaax +1 yıl + Danimarka Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok boyalı bunlar 2 0 Yorumla
kssitesi377 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl çinli kızlar 0 1 Yorumla kssitesi377 +1 yıl resimdekilerden ise yakutistan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadın her zaman güzeldir. Hangi ülkeden olduğu önemli değil
yakutistan hariç bana hitap etmiyor bu görseldekiler
Her yerin farklı güzelliği farklı çekiciliği var :)
Türkiye kızı diye masmavi göz komik olmuş, bilmeyen inanır şimdi :D
Bu fotolardan yakut olan.
Türk olan kimmiş hiç görmedim öyle biri var mı bizim ülkede :D
Her yerin guzeli ve ya cirkini vardır. Resimdekilerden ise Yakutistan guzel, Azerbaycanli olan ise cekici
Yakutistan Kazakistan Türkiye.
Oo azerbeycan ne öyle ya yakıyor fjdjjdjdnsjs
Yakutistan çok güzel gerçekten
türkiyede öyle bir kiz yok
Rusya, Ukrayna ve tabiki Polonya
+ Danimarka
Kazak bence
Kazakistan
Çok boyalı bunlar
tuva hariç hepsi güzel
Azerbaycan bence
Kazak kızları güzel