Gizli Üye(25-29)+1 yılEn tepeye rusu koyman seninde estetik kolelerinden olduğunun kanıtı. Bilin diye söylüyorum Antalya'da ve İzmir'de ünlü estetik doktorları var her yaz Rus tatile gelir ve başarılı estetik doktorlarına uğrar. Sonuç sizin doğal, genetik sandığınız estetik harikası Ruslar! Gerçek Rus genini taşralı kızları gidip görerek öğrenebilirsiniz. Herkes gibi makyaj yapmayınca göz altı kararması ve solgun yanakları, kalkık olmayan kiprikleri vardır. En güzel kadınlar Latinden ve Türklerden çıkar. En tepeye Latin sonra türk koymaliydin. Bir süre kuaförde çalıştığım da makyaj yaptırmaya gelen cildi pürüzsüz türk kızları vardı. Sadece kıymet bilmeyen merakli ve yabancı düşkünü türk erkeklerinin suçu! Bize düşen yabancılarla evlenmektir.
325 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke problem nedir
- +1 yıl
Ne alakası var. 😂
Cevap sahibi+1 yıl@unsuz1filizof Şaşırdı herhalde
- +1 yıl
Hııı
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke siz yabancılarla olduğunuz için bize düşen de yabancılarla evlenmek ne alaka kadın düşmanı falan saçma saçma yazmışsın benim yorumumla alakası yok.
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke siz kimsiniz bilmiyorum ama ben Rusu kutsallaştiran türk erkeklerine yazdım bu yorumu. Yorumum da erkekleri aşalayan hicbirsey yok. Yabancılar estetik harikası yazmışım nerede aşalama açıklayın? Kaldı ki kimseyi de gökyüzüne çıkarmadım yorumum tamamen Rus kızlarının estetikleriyle ilgili dikkatli okuyun. Aşalama veya kadın düşmanı dediğim yok. Yazdıklarınız benim yazdıklarıma alakası yoktur. Kendi kafanızda kurduklarınizla benim adıma cevap vermeyin. Yorumunuzda yazdığınız gibi bir durum söz konusu değil.
- +1 yıl
yani berberine bi kaç tane kız geldi diye hepsini estetiksiz mükemmel ilan etmişsin tamam bu neyse ama yine yanlış anlamamışsın özellikle feminist tayfası böyle bir şey yaparsak bize kadın düşmanı diyor kastetmiştim yani diğer kadınlar "sen" bize kadın düşmanı diyorsun gibi bir şey yazmadım ayriyetten çok kıymetliymişsiniz gibi bize kıymet bilmeyen yazmışsınız senin kuaföründekiler iyi diye ve ben ilk cevabımda türk kadınlarına karşı eleştirel yaklaşmıştım ama kişisel algılamışsın dediğim her şeyi
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke yavrucum yaşın 18 bazı şeyleri anlamadan kavgaya daliyorsun.' ayriyeten çok kıymetliymişsiniz gibi bizi kıymet bilmeyen' Zaten kıymetliyiz sana kıymetsiz olduğumuzu düşündüren nedir? Senin annen muhtemelen türk onada kıymetsiz diyebiliyor musun bu durumda.
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke hem ben kuaföre gelen kızları sana ithafen yazmadım ki bu benim bu soruya yazdığım yorumdu sen gelip yanlış anlamışsın diyorsun bana. Senlik durum yok.
- +1 yıl
ablam ben kavgaya dalmadım eleştirel küçük bir yorumdu ama bana defalarca kez açıklama yaptırmak zorunda bıraktın yine açıklayayım. Burada bahsettiğim "kıymet" bulunduğumuz konu gereği sadece dış güzelliği kapsıyordu bu yüzden öyle söyledim konuyu annelere getirme. Ve kuaföre gelen kızlar güzel diye tüm kızları övdün sandım benim hatam ama söyleyeyim yazınızı okuyunca öyle anlaşılıyor benim hatam olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke tamam kardeşim sen benim yazdıklarımı kendi kafanda farklı anlıyorsun uzatma daha.
- +1 yıl
yani senle alakalı olmayan ilk yorumuma "sorunun nedir?" yazdın açıklama yapmak zorunda kaldım ve hiç birini anlamadın ve sürekli "sen kendi kafanda kuruyorsun" diyip duruyorsun gerçekten başka birine falan okut çünkü bu tartışmanın sebebi olan ilk yorumun tamamen agresif çünkü yapan adama bile rusları başa koydu diye estetik kölesi demişsin bunun yanlış anlaşılmama ihtimali yok ve bende yanlış anladım tamam mı artık üzerime gelme
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke benle alakalı olmayan ilk yorumunu nasıl benim yorumumun altına yazipta benle alakası olmayabilir? Bu cevabın altına yazdıysan benimle alakası vardır sen iyi misin? "keşke evlenseniz artık suçlu durumuna düşmeyiz bizde ne güzel" yazmışsın bu gayette benle alakalı gibi. Ayrıca zaten sorunun sahibi yorumumu ve senin yorumunu okuyup ne alaka dedi cidden tuhaf görünüyorsun ve ne yazdığını bilmiyorsun şu an da sadece yazmışsın. Agresif yaklasmadim ben Rusları hedef aldım seninle ne alakası var seni ilgilendirmeyen konuya agresif yaklaşman saçma. Şuanda benim yorumumun seninle hiçbir alakası yoktur. Agresifse bu Rusları ilgilendirir senin canın sıkılmasın kardeşim. Senin ne haddine seni ilgilendirmeyen yoruma agrasifleşmek. Laftan da anlamıyorsun konunun seninle alakası yok çünkü devamlı aynı şeyleri yazıyorsun kardeşim uzatma.
- +1 yıl
ben ne saldırmaya gelmiştim ne de tartışmaya sadece rus seven erkeklere ettiğin siteme karşılık olarak "o zaman sizde yabancılarla evlenin biz de siteminize mağruz kalmayız" anlamında bir cümle kurdum çünkü bende o gruptayım ama anlamadın tekrar anlatmaya çalışırken türk kızlarının güzellik olarak övülecek bir yanlarının olmadığını düşündüğüm için de tartışmaya girdim ve olayın derinlerine indim ama bana sürekli "sen kendi kafanda kuruyorsun senin alakan yok" diyip durdun yazdığım en mantıklı yorumları bile bu yazında es geçmişsin ve bu yazında yine olayı en başa almışsın ve alakan yok demişsin bana. Bak bu sitede isteyen herkes istediği konuda fikrini paylaşabilir "hiç bir bilgisi olmasa dahi" çünkü burası internet ama yaşıma hürmet duymadığın için olayın dışına atıyorsun beni. O halde zorlamıyorum bu sana son cevabım ve bu cevabım bir şeyleri anlaman için değil artık sen ne anlarsan anla
Cevap sahibi+1 yıl@qwblacke cevap vermemek isabet olur.
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türk kadını baştacı, bence kadınımız hala kendine gereken özveriyi vermiyor.
Bu arada her ülkenin seçmecesi var, şahsen gördüğüm Rus ve Ukraynalı kadınlar vaov değil daha 40ında yüzü gözü çökmüş nerdeyse çoğunun dünya savaşları sonrası Almanya gibi ya da botokstan dümbeleğe dönüyorlar.. Ama bu kainat güzeli yarışmalarında gördüğüm birkaç kadın vardı Venezuela, Vietnam gibi ülkelerin kadınları farklı bir güzellikleri var bizim standartlarımızın çok dışında güzeller Ruslar, Almanlar çürük erik gibi kalır yanlarında.40 Yorumla
+1 yılGerçekçi olmak gerekirse Türk kızları. Herkes beğendiğine göre, sadece hormonları bozuk Türk erkekleri beğenmediğine göre gayet güzeliz. Ölüp bittiğiniz Rus ve Ukraynalı kadınlar 35 yaşında çöküyor ve o kadar da güzel değiller. Estetik çok yaygın onlarda. Makyajsızken soğuk ve donuk görünüyorlar ama biz öyle değiliz.
50 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılHer ülkenin kadını güzel bence. Ama Türk kızları bana göre birinci sırada. Genelde en çok beğenilen Rus kızları oluyor ama bence en güzel kızlar Türk kızları diye düşünüyorum. Türk olupta çok güzel olan kızlarda var bence. Hatta ruslar gibi renkli ve sarışın olan Türk kızı çok var. Ben Türk kızları diyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ırka göre seçilmez ama rus
10 Yorumla
+1 yılTürk kadini makyaj yaparken, bir sey giyerken iki kere düşünüyor. Kafa rahatligi yok, toplum baskisi daha cok.
Bir rus bir ukraynali daha guzel olabilir ama guzellik yetiyor mu, o ukraynaliyi da bu ulkeye koysan bir sure sonra o da ayni sekilde davranmaya baslayacak. Çünkü kadinlara boyle davraniyorsunuz.312 Yorumla- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
- +1 yıl
Saf misin rus kadinlarina camur atmiyorum. Diyorum ki o kadinlar da bu ulkede dogsa büyüse ayni sekilde yasarlar, davranirlardi. Onlar bizim kadar kisitlanmiyor, can tehlikeleri yok, bizdeki gibi her yaptigina laf edilmiyor.
- +1 yıl
Yüz güzelliği için de bakimli, spora gitmek, güzel giyinmek, iyi hissetmek, saglikli beslenmek, iyi bir psikolojiye sahip olmak vs gerekiyor ya hani? Ruslar cocuklarini daha cok kucukken jimlastige yazdiriyor, haliyle duzgun bir fizikleri oluyor, psikolojin iyiyse cabuk yaslanmazsin, guler yuzlu olursun, stressiz bir yasamin vs vs bunlarin hepsi guzelligi de etkileyen seyler.
- +1 yıl
Sen sonuca bakiyorsun ben sureci söylüyorum. Bir kadin guzelse sadece yuzuyle guzel olmuyor, fizigiyle, durusuyla guzel oluyor. Sarisin, mavi gozlu olup, erkeklere guvenmeyen, asik suratli, kilolu, bir suru psikolojik ilac kullanan, aile baskisiyla hemen evlenip çocuk yapmis bir kadini guzel bulabilir misin? Rusya da buna maruz kalan yuzde 2-3 luk bir kesimse Turkiye de en az yuzde 40 lik bir kesim var. Buna acitasyon diyorsan topluma bakmayi bilmiyorsun ve tuzun kuru demektir.
- +1 yıl
Rusya’ya da gittim Ukrayna’da ( gitmez olaydım ) senin dediğin gibi değil ! O tarafın kadınları bizim erkekler gibi çalışıyorlar mecburlar çünkü Rus erkekler kadınlarına sahip çıkmıyorlar çoğu kadın evsiz olarak yaşlanıyor gözümle gördüm metro istasyonlarında binlerce evsiz kadını bizimkiler ise çoğu nafaka için evleniyor ! Ben isterim kocam erkekse almasın kafasındalar ! Hep derim yakında hepiniz evde kalacaksınız ( yavaş yavaş emareleri başladı ) erkek ise bir yolunu bulur hayatına devam eder ama siz öyle değilsiniz
- +1 yıl
Kimse nafaka icin evlenmiyor yaa. Asıl paragöz rus kadınları ki o yüzden nerede parali adam var, hemen diplerinde. Ayrica coluk cocuk yapip, cocugu da kadina iteledikten sonra bir zahmet nafaka da odeyin. Ortada cocuk yoksa da en bastan sozlesme imzalarsin. Cok zor degil yani. Kimsenin evde kaldigi da yok, insanlar keyfinden evlenmiyor. Evlenip evin butun yukunu kadinlar cekiyor. Siz de bir nafaka korkusuna evliliği gozunuzde buyutuyorsunuz. Evlenmek matah bir sey olsa toplum bu konuda baski yapmazdi.
Ayrıca Türk kadınlarına ne laf ederseniz edin, erkekleri de cok farkli degil. Bunu goz onunde bulundurarak konusun.
Ruslarla Türkler de bambaska insanlar. İki tarafin kadini da emek veriyordur iliskilerinde eminim ki ama ikisinin de yetisme sekli cok farkli. Burada bir kadinin 4 sevgili olsa atiyorum erkek hemen kadina yafta yapistirir. Rus kadini sevgiliyi birak evlilik hayati yasasin, o yabanci diye türk erkegi sindirir. Her elestiriyi Türk kadinina yapin, her yönden kisitlayin, sonra niye evlenmedi, niye mutsuz, niye soyle niye boyle. Begenmiyorsaniz siz de baska milletlerle takilirsiniz.
+1 yılGüzelliğin göreceli olmadığı tek coğrafya latin amerika en çirkininin bile bir albenisi var ama gönül güzelliği dersen alman kızlarının üstüne tanımıyorum
10 Yorumla
+1 yılİngiliz erkekleri yakışıklı olunca ortaya çıkan malda güzel oluyor haliyle
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten bir kadının güzelliğini gösteren şey yaşadığı ülke mi?
210 Yorumla- +1 yıl
Evet. İlden ile bile insanın soluduğu hava yediği gıda aldığı güneş. Vs vs farklılıklar oluşturuyor ciltte.
Cevap sahibi+1 yılHadi ya demek öyle bu kadar incelemeyin bence
- +1 yıl
Doğrular
Cevap sahibi+1 yılO değilde bu siren sesi ne?
- +1 yıl
Ne sireni
Cevap sahibi+1 yılBurada siren sesi çaldı az önce noluyor savaş çıkacak?
- +1 yıl
Orası neresi
Cevap sahibi+1 yılOrdu
- +1 yıl
Öğrendin mi sebebini
Cevap sahibi+1 yılHayır
+1 yılBazen görmek gerekir Türkiyedede eminim çok güzel kızlar vardır. Ve diğer baskın söylenen Rusiyadada eminim çirkin kızlar vardırr
10 Yorumla
+1 yılTürkler rus sever, Avrupalılar Fransız, Amerikalılar asyalı sever...
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda milliyetçiyim tercihim Türk kızından yana
20 Yorumla Türk diyenler de beyin yok hadi gidin bir kıza merhaba diyin sonra hayırdır sen kimsin cevabı alın mallar sizi
12 Yorumla- +1 yıl
Güzellik ile davranış aynı şeyler değil yalnız.
- +1 yıl
Niye boyle davraniyorlar acaba? Türkiye de yasadiklari icin olabilir mi?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk kadını. Şu an Türk kadını önde bu arada. Nasıl gururluyum şu an.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılRuslar iyi ama türk kızları da fena değil o yüzden tabiiki türk
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahha türk kızlarını da kızlar seçmiş erkekler Rus sjsjsjsjsj
Macar ve kuzey ülkeleri (Slav ve iskandinav) safkan Türk kızları
10 Yorumla
+1 yılBizim Ülkenin kızları bile Rus kızları güzel diye anketi seçmiş siz kendinizi güzel bulmuyormusunuz acaba 🤔
18 Yorumla- +1 yıl
Kimin ne olduğu umrumda değil Kendi Ülkemin Kızlarını güzel buluyorum Kendim de dahil yakışıklı buluyorum
Bana ne Ecnebilerden sünnetsizlerden - +1 yıl
Benim bahanem değil bu gerçekler böyle sen sevdiğine değer verirsen değer görürsün
Rusların g. tü bile diğerlerinin yüzünden güzel :D :D
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılrus ve hırvat kadınları bir içim su.. Türk diyenler kendi şehirlerinden bile doğru dürüst çıkmamışlar :)
00 Yorumla Arap sjsjs
00 YorumlaAntalya'da bol bol gördüm iletişim kurdum bu yüzden Rus kızlarının tek geçerim 😉
01 YorumlaLatinler bize rakip olamaz ama bu kuzeyliler büyük risk. çözüm bulunsun, ülkeye girişleri yasaklansın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen oynak kasar seviyorum o yuzden bizim kizlari tek gecerim. Ruslar vs cok guzeller ama cok masumlar cok duzgunler cekmiyor beni.
00 Yorumla
+1 yılukrayna rus aynı millet aynı ırk daha dogrusu
10 YorumlaTürk
Rus
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. O değilde yunan erkekleri çok fena
20 Yorumla
+1 yılTürkler gerçekten güzel
20 YorumlaTürk ve Ukrayna
21 YorumlaTürk demeyenin eli kopsun aba
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Kızların hepsi Türk demiş 🤣🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılUkrayna Kore Japonya
10 Yorumla
+1 yılDoğulu kızlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları güzel. Latinler de iyi.
10 Yorumla Bizzz bizz bizzzsz 🥳❤️🔥
10 Yorumlatürkiye tabiki sorumu bu :D
10 YorumlaBu kişiye göre farklılık gösterir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılİskandinav
Kuzeybatı avrupa10 Yorumla
+1 yılLatin diyenler az konulu izlemeyi bıraksın😂
10 YorumlaRus tabi ki de bu da sorumu 😄
10 Yorumlaher ülkenin güzel kizlari var bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadınlara da seçme hakkı verilirse türk kadını kazanır tabi bi tane elçin sanguları var diye gerçekten...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılah atatürküm ah seninde tek yaptığın hata buydu sanırım
Türk
20 Yorumla
+1 yılUkrayna Rus Türk Latin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi ciddi türk demişler 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. benim. olan güzeldir uyruğu mühim değil 😎
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde Türk kızlar güzel derler.
00 Yorumla
+1 yılRuslar güzel olur ve güzeldir
00 Yorumla
+1 yılRuslae bi ayrı ya
27 Yorumla- +1 yıl
Yok ben Rus istemiyorum
- +1 yıl
Evet ama istemiyorum 😘
- +1 yıl
Ayyy pardon gülme ifadesi atacaktım özür dilerim
- +1 yıl
Kusura bakma cidden
+1 yılUkrayna
10 Yorumla
+1 yılTürk ve Bulgaristan
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları
10 YorumlaUkrayna
10 Yorumla
+1 yıllatin
10 Yorumla
+1 yılBelarus
10 Yorumla
+1 yılİran.
10 YorumlaLatin baba Latin
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları güzel de erkekler bizi yıpratıyor
10 Yorumla:(((((((((
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. türk
10 Yorumla
+1 yılİsveç👍🏻
10 Yorumla
+1 yılUkrayna
10 Yorumla
+1 yılTürk
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?