Hangi ülkenin kızları daha güzel?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hangi ülkenin kızları daha güzel?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çok dünya gezdim işim gereği her gittiğim yerde güzel nadir kızları ve kadınları gördüm tanıştım halen de görüşüyorum Ben ırk ve renk ayrımına göre güzellik yapmayı asla uygun bulmuyorum benim için güzel olan şey yüreği güzel olan kalbi temiz olan insanın yüzüne yansır benim açımdan dolayısıyla şu ülke bu ülke demeyeceğim ama bizim ülkemizin insanlarının yabancı hayranlığı var hem kadınlarda hem erkeklerde ama bana göre kendi ülkemin kadınları ve kızları gayet güzel ve hoşlar burada özellikle şu güzeldir diyemeyeceğim ama güzellikten kasıp tabii ki manevi güzelliklerin yanında fiziki güzelliklere dikkate almak gerekiyor bakımı fit olması vücut yapısı giyim kuşamı her şeyiyle etkiliyor ama şöyle söyleyeyim özellikle Fransız kadınları çok güzeldir.
Yaa çok iyiymiş
Dışları farklı olsa da içleri aynı değil mi? Zehirleri tatlı zehirler acı zehirler diye ayırıyor muyuz ki, kadınları güzel veya değil diye ayıralım. Hepsi birbirinden güzel ama hepsi özünde birer zehir...
Latin Amerikalı kadınları beğeniyorum. Özellikle Brezilyalı kadınlar, adeta bir ateş parçası, bir seks putu.
Onlar çok dolgun oluyorlar
İyi ya işte. Dolgun kadın daha kadınsı olduğu için daha seksidir. Sürekli fitnesse gidip kardiyo vücut sıkılaştıran kadının dişil enerjisi düşüyor bir süre sonra. Saçma sapan kas falan yapıyorlar. Bu sitede de var birkaç tane fitnessçi kız.
Dolgun kadın güzeldir, dişil enerjisi, aurası daha yüksektir. Lokum gibidir. S. kmelere doyamaz insan.
Öyle tabi
👏👍
Güney Amerika kadınları daha güzel geliyor bana.
Yaa iyiymiş
Cevap
41Cevap
bence ülkeye göre değil genetiğe göre değişir. ama rus kızları derdim ya da latin kızları..
Latin kızları fena
Her ülkenin güzeli çirkini vardır mesela benim oyunlardan bir sürü yabancı arkadaşlarım var ve size şunu söyleyebilirim; Ruslar güzellik olarak ortalamaydi renkli gözlüsü bile siradandi, Avrupa kadınları onlardan daha güzeldi ama ortalamaydi ve size şunu itiraf edeyim Avrupalı erkekler türk kadinlarindan çok etkileniyordu çünkü onların güzellik algısı bizden çok farklı, Türkler renkli gözlü olması yeterli görüyorlar ama onlar göz şekli, yüz yapısı burun bunlara daha çok önem verir, beni beğenen Avrupalı erkek çok var bunu diyebilirim.
Vay çok güzel
Rus vs türk kızı olarak konuyu değerlendirmek istiyorum. Ruslarda güzellik skalası çok genis değil, dolayısıyla çoğu kız ortalama veya ortalama-güzel bandında. Ama türkiyede skala aşırı geniş haliyle çoğunluk için bir şey söylemek zor. Sonuç olarak da Türkiye'deki güzel kızların Rusyadaki güzel kızlardan daha güzel, ama güzel olmayan türk kızlarının da güzel olmayan rus kızlarından daha çirkin olduğunu düşünüyorum.
Aynen
Renkler ve zevkler tartışılmaz 😄 ama bana sorarsan doğal güzellik her zaman en güzelidir hangi ülke olursa olsun. Artık 14 yaşında kızlar bile botokslu 100 kilo filli boyalıydı ve buna gerçekten çok üzülüyorum. Özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum ama bilemem tabi belkide heves
Şimdiki gençlik hep özenti
Erkeklerde özentilik az
Yüz güzelliği olarak Çek cumhuriyeti ve Slovakya diyorum ben.
Fiziki olarak rus ve latin taraflarına gidiyor.
Hepsinin en güzeli de akdeniz ülkelerinde. :) Buna Türkiye'de dahil, Yunanistan da, İtalya da. Tam bir melezler ordusu. :D
Türkiye'de de melez çok
Tabi canım zaten çok. O yüzden diyorum ya, Akdenize komşu ülkeler diye. :D
Hahahah aynen 🙃🙃
Her ülke de güzel de var çirkinde. Lakin güzellik tanımı senin için mavi gözlü sarışın veya kızıl gibiyse ya da esmer tenli insanlar falan gibi o zaman onların çok olduğu ülke senin için en güzel kadınların olduğu ülkedir. Benim için en güzel veya en kötü bir yer yok çünkü güzelliği ten, saç, göz rengi gibi veya fiziğe, boya, belli bir yüz tipine göre ayarlamıyorum. Kemerli burnu olup güzel olan kadın da var estetik yaptırıp hala çirkin olan da var.
Doğru diyorsun
Bir Rus kızı güzel olabilir ama size baklava börek açamaz 🤣
Türk kızları ve melez araplar güzeldir.
Diğerlerini bosverin
Türk kızları başka
En önemlisi o zaten
Bence her ülkenin güzeli veya çirkini vardır. Sonuçta her ırkın kendine has özelliği vardır. Ama suda vardirki güzellik göreceli bir kavram. Sana güzel gelen bana çirkin gelebilir.
Çok haklısın
Yia kız demeyin bana 🙈 kalbim hareketli kıpır kıpır oluyo 💕 güzel bebek tatlı kızlar her şehirde var izmirin kızları güzel derler ama doğrusu heryer de
Şimdi her yerin kızları güzel
Türkiye-İzmir kızları her ülkenin kızlarıyla yarışır. Yeni nesil Türk kızlar zaten çok güzel. Uzun boy renkli göz beyaz ten manken gibiler. Sokağa bi çıkıyorum cidden kızlarımız güzel. Onun haricinde Ruslar güzel. Genetikleri iyi. İngilizlerde iyi.
Aynen 🙃
Senden esinlenerek ben de sizin cins için soracağım şimdi. Niye insanları kıyas yapmak derdindesin? 🤷♀️🙄
Hayır ya öyle kıyas yapmak diye bir niyetim yok ki 🙃
Ama öyle olmuş
Hayır ya öyle değil
Genel olarak İskandinav ülkelerindeki kızlar bence
Ki erkekleri de çok yakışıklı. Genetikleri iyi baya
Öyle galiba
Türkiye ya da başka bir ülke demeyeceğim çünkü güzellik ve yakışıklılık göreceli bir kavram kişiden kişiye göre değişir
Haklısın 🙃
Kendi ülkemin kızlarını değişmem. Türk kızların çok güzel oluyor
Ayrıca Bosnalılar ve Arap kızları da.
Çek cumhuriyetinin kızları da çok fena.
Türk kızları güzel her konuda
Bu herkesin zevkine göre değişir. Ben genelde esmer sevdiğim için iran kızlarını beğenirim. 😄
İranlı kızların gözleri guzel
Ukrayna... insan değil bence onlar ya insanın cennetten düşerken canın acıdı mı diye sorası geliyor
Hahaha
Tercihimi her zaman Türk kızlarından yana kullanıyorum
En güzelini yapıyorsun
Rusya, Almanya, özellikle fizik açısından latinler Türkiye diyen erkekler burdan belki biri düşer diye Türkiye dediklerini herkes biliyor ama maalesef Türkiye yağdan ibaret (saygılar
Maalesef kendine dikkat etmeyen kadınlar fazla
İskandinav, Rus, Ukrayna, Avustralya.
Turkiyede ege ve trakyanın macırları güzel.
Evet 🙃
Türk kızları diyorum bana bakmıyor olmalarına rağmen ama her ülkenin kızları güzeldir...
Evet öyleler
Türkiye.
Benim ülkemin kızları hem zeki, hem çekici, hem güzeldir.
Hemde çok hamarat
Allah var gadası yalan konuşamam rus kizları guzel allah vergisi
😂😂
Kendini yabana atma.
Yabana atım yok ki gadası sen ülke dedin bende onu dedim kendiniz güzle buluyonuz mu deseydi derdim allaha şükür kaşım gözüm yüzüm güzeldir fizim de neyse yeter budar😅😂
Şimdi öyle bir soru sorayım orada güzel cevabını ver 🙃🙃
Hahah peki sor
Soruyorum
Türkiye diyenler var Allahım ne günlere kaldık ya rabbim
Tercih meselesi
Evet diyorum noldu ki
türkiye desem bunu dediğim için gülmezsiniz değil mi? ehe.. TwT
Seninde güzel olduğunu düşünürsek gülmem 🙃
Rica ederim
Rusya, Almanya, Hindistan, İran, İspanya, Polonya vb.
🙃
Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek Yok
Ukrayna
Rusya gerisi sonrakiler nasıl sıraya koyarsan koy
Haklısın
Yurdum insanın herhaliyle güzeldir jsjsj
Yurdum insanı hem hamarat oluyor 😅
İlla ki 🙃
Dostum kadınların hepsi birbirinden güzel benim gözümde her kadının kendine ait bir güzelliği vardır ha dersen hangi ülkenin kızları daha güzel ukrayna derim ikincide ruslar😉
Bakımlı olan her kadın güzel.
Türklerde çok fazla ırk birleşimi olduğu için Türkiye’deki kızların çoğu inanılmaz güzel. İspanyollar ve Taylandlı kızlar güzel.
Bizde melez çok
Her milletin güzeli çirkini vardır. Genelleme yakmak çok adaletli olmaz
Haklısın
İngiltere Türkiye Ve Balkan ülkelerinin kızları güzel
Hepsi çok güzeller
Azerbaycan ve Türk diyim 😜
De de 😅
Kendi memleketimi de konu dışı yapamam Azerbaycanda çok güzel kızlar var 🤭
Aynen Azeri kızlar güzel
Kendine bakan her ırkın kızı güzel olabiliyo ama ben Türk ve Azeri kızlarını daha çok beğenirim.
Slav ırk çoğunlukla güzel
Evet öyle oluyorlar
Rus kızları iyidirrr ahsjxcj
Öyleler
Bilmiyorum ki ya Ruslar güzel aslında
Evet hoşlar
Türkiye demeyenin eli ayağı kırılsın çok amin
Kız amin deme hemen 🙃
😅
Latin Macar Avustralya
👍
Kanadaa tabiki
Orası güzel
Geldim mi
Videolardan görüyorum
Görseldeki hangi ırktan
Yerli
Kürt kızları ve Rus kızları
Türk kizlarida güzel 🌸
Yorumu yazan da güzel 🙃
çok teşekkür ederim 🤭😍
Rica ederim
Herkes çokkkk güzelll💃
Evet güzeller
Memejantin pardon Arjantin
Hahah güzel 🙃
Asyalı kadınlar > allllllllll
Onlar fena
Ya dayıı fena ne demek, allah demiş ki ben bu ırkın kadınlarını rol model yapacağım awq yok böyle bir tatlılık, ya zkeyim şansımızı neden ortadoğu şlaksdjfklşsdajfksa
Hakikaten 🤣
Finlandiya İsveç
Aynen 🙃
Her ülkenin farklı güzelliği vardır kadınlarda
İlla ki ama ağır basan bir yer olmalı
Turkiyenin deyip kizlara ego kastirmam lazim😅
Hahah olabilir
🙂😅😅😅😅
Amerika ve Alman Hatunlar ; ))
Güzeller
Her kadının ayrı bı güzelliği var
İlla ki