Güzellik & Bakım Sizce bu kızın nesi güzel? Bbhhhjj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kaşları fazla kalın sanki Güncellemeler+1 yıl Beğendiniz mi kızı Sizce bu kızın nesi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Xbay12345 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl İyi geceler ,Fotoğrafı kaldırmışsınız sanırım ama mesele zaten fotoğrafta bitmiyor , Güzellik anlayışı gerçekten değişkendir önemli olan "Bakımlı" olmasıdır ve Bakımın kadını erkeği yoktur :-) 0 0 Yorumla
Samsunlu5533 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Saçların gerçekten güzel benim için zaten Önemli olan iç güzellik kaşlarını da güzel belki biraz aldırabilirsin gibi geldi 0 15 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Saçlarıyla kaşlarını beğendin ya zevksiz olduğunu anladım Yorumla Yasamasinibilene +1 yıl Zevksiz olsada vucudu fizgi guzeldir gormuyormusun tas bildigin Yorumla Samsunlu5533 +1 yıl Zevkler ve renkler farklıdır diye bir söz vardır bilir misin Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @Yasamasinibilene nesi taş ya normal bir kız işte Yorumla Yasamasinibilene +1 yıl Normal ama iyi guzel Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Sen de beğenmedin ki çok güzel demedin niye savunuyon ben çirkin demiyorum normal diyorum Yorumla Yasamasinibilene +1 yıl Bi bana yazsan anlatacam nasil oldugunuda Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @Yasamasinibilene hani taştı şimdi normal diyorsun, 😂 Yorumla Yasamasinibilene +1 yıl Tkp adda konusalim bi Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @Yasamasinibilene yaw he he Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Lazzz Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @İbrraahhim2 nesi laz Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Samsunluya laz dedim i kız a yorum bile atmam aşırı bigrenxc Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @İbrraahhim2 senin tipin çok iyi ya haklısın Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Haklısın abim onun için her gece biriniz Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Neden başkasının resmini paylaşıyosun bu yaptığın suç biliyorsun. 0 1 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Yok izni var gerçekten Yorumla
Çayısevmiyormuşpipim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Çıtır hoş bir kız gibi duruyor galiba yaşa göre olgun bide istekli bir yapısı var 0 3 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl O öyle biri değil düzgün kpnuş istersen Yorumla Çayısevmiyormuşpipim +1 yıl benim görüşüm böyle Yorumla Bbhhhjj +1 yıl KarakteriniBilmediğin insanlar hakkında yorum yapma Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Bir şeyi yok bence Doğal 0 5 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Çok çirkin görmüyor musun Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Allah sevdiğine bağışlasın Görmüyorum Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Ahaha sen şaka mısın görmüyor musun tipini Yorumla ZaruRi_ +1 yıl AbartmayınDalga da geçmeyin ayıptır Yorumla Bbhhhjj +1 yıl tamam özür dilerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sensin o deme shdnxndhdhdhdjdkdk 0 8 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Hyr Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Arkadaş kendisi Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Özgüvensiz Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @İbrraahhim2 ne ben olacağım fotosunu siz alay edin diye atmadık onu diyorum ben oldam söylerdim zaten Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Daha çocuk attnn kkz başına bela alirsn Yorumla Bbhhhjj +1 yıl @İbrraahhim2 21 hani çok çirkin dedin ya başına bela gelmez merak etme Yorumla Bbhhhjj +1 yıl 21 yaşında Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Uzman çavusum canım ben sorun olmaz 🖐️ Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl daha önce gördüm sanki dejavuu 0 7 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Nesini beğendin Yorumla tolghuan33 +1 yıl bu kız güzel dedim hatta 3 kız vardı bu kızı beğenmiştim sory :) Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Zevksizsin hakikaten Yorumla tolghuan33 +1 yıl nesi değil ya işte direk o dedim Yorumla tolghuan33 +1 yıl değilim zevksiz beğenmek kişiye göre değişiyor Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Yüzünde güzel olan bir şeyi söyler misin arkadaşım Yorumla tolghuan33 +1 yıl gülümsemesi yeter Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bence güzel değil zaten 0 1 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Ha ağzını öpeyim Yorumla
esmerbiri46 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Küçük sanki bukız 0 8 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Yok 21 yaşında Yorumla esmerbiri46 +1 yıl Neden sordun ki bu kıxı Yorumla Bbhhhjj +1 yıl canım sormak istedi yorum yap istersen Yorumla esmerbiri46 +1 yıl Gideri var yani Yorumla Bbhhhjj +1 yıl İyi allahtan sen beğenmedin ölür yakında Yorumla esmerbiri46 +1 yıl Birazcık göğüsler i küçük gibi Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Neyini beğendin ki Yorumla esmerbiri46 +1 yıl Kac beden onları Yorumla
Yasamasinibilene Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Cok hos 0 2 Yorumla Bbhhhjj +1 yıl Nesini beğendin Yorumla Yasamasinibilene +1 yıl Beyaz tenli ve klasik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İyi geceler ,
Fotoğrafı kaldırmışsınız sanırım ama mesele zaten fotoğrafta bitmiyor ,
Güzellik anlayışı gerçekten değişkendir önemli olan "Bakımlı" olmasıdır ve Bakımın kadını erkeği yoktur :-)
Saçların gerçekten güzel benim için zaten Önemli olan iç güzellik kaşlarını da güzel belki biraz aldırabilirsin gibi geldi
Saçlarıyla kaşlarını beğendin ya zevksiz olduğunu anladım
Zevksiz olsada vucudu fizgi guzeldir gormuyormusun tas bildigin
Zevkler ve renkler farklıdır diye bir söz vardır bilir misin
@Yasamasinibilene nesi taş ya normal bir kız işte
Normal ama iyi guzel
Sen de beğenmedin ki çok güzel demedin niye savunuyon ben çirkin demiyorum normal diyorum
Bi bana yazsan anlatacam nasil oldugunuda
@Yasamasinibilene hani taştı şimdi normal diyorsun, 😂
Tkp adda konusalim bi
@Yasamasinibilene yaw he he
Lazzz
@İbrraahhim2 nesi laz
Samsunluya laz dedim i kız a yorum bile atmam aşırı bigrenxc
@İbrraahhim2 senin tipin çok iyi ya haklısın
Haklısın abim onun için her gece biriniz
Neden başkasının resmini paylaşıyosun bu yaptığın suç biliyorsun.
Yok izni var gerçekten
Çıtır hoş bir kız gibi duruyor galiba yaşa göre olgun bide istekli bir yapısı var
O öyle biri değil düzgün kpnuş istersen
benim görüşüm böyle
KarakteriniBilmediğin insanlar hakkında yorum yapma
Bir şeyi yok bence
Doğal
Çok çirkin görmüyor musun
Allah sevdiğine bağışlasın
Görmüyorum
Ahaha sen şaka mısın görmüyor musun tipini
Abartmayın
Dalga da geçmeyin ayıptır
tamam özür dilerim
Sensin o deme shdnxndhdhdhdjdkdk
Hyr
Arkadaş kendisi
Özgüvensiz
@İbrraahhim2 ne ben olacağım fotosunu siz alay edin diye atmadık onu diyorum ben oldam söylerdim zaten
Daha çocuk attnn kkz başına bela alirsn
@İbrraahhim2 21 hani çok çirkin dedin ya başına bela gelmez merak etme
21 yaşında
Uzman çavusum canım ben sorun olmaz 🖐️
daha önce gördüm sanki dejavuu
Nesini beğendin
bu kız güzel dedim hatta 3 kız vardı bu kızı beğenmiştim sory :)
Zevksizsin hakikaten
nesi değil ya işte direk o dedim
değilim zevksiz beğenmek kişiye göre değişiyor
Yüzünde güzel olan bir şeyi söyler misin arkadaşım
gülümsemesi yeter
Bence güzel değil zaten
Ha ağzını öpeyim
Küçük sanki bukız
Yok 21 yaşında
Neden sordun ki bu kıxı
canım sormak istedi yorum yap istersen
Gideri var yani