AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dudaklari fazla büyük gözleri de çok çekik onun dışında güzel
Uzaylı gibi duruyor bu fotoda. Çok gerçek dışı bir foto.
Bence değil o makyaji bir cikarsin ozaman bide at fotosunu vevaolar tam tersine döner bak gör
Makyajsiz halini görsem bir de yorum yapacağım
Das gibi karı kizkanma
:D tamam abee
Aferin adam ol
:D tamam adam oğlu adam
Teşekkür ederim
iki dk da yumuşadim niye böyle oldu
Kıyamam:)) belki kimse yalan söylemedi sana
Vay urspu
Ayıp ayıp
Ayıbı yapan düşünsün banane a. mk iyi güzel neyse yalandan dedim zaten
Ben insanları ciddiye alan biri değilim belkide sana hiç he diyip geçen olmamıştır
:q hiçbirini ciddi yazmadım ki
İyi zaman kank sıkıntı yok :d ikimkizde ciddi değilsek başka yorumlarda görüşmek uzere
Haydi bay bay kankamm
Hadiii laaaa hadi la sii yu letter.
:D :D paint ile çizilmiş gibi yüzü var
Dudakları çok büyük itici
Senden guzel
@arkaadam beni görmeden böyle bişey yazman sjsjsjsj
Kesin 160 boylarında biseysin ya cesaretin olsa gizlimi olursun
@arkaadam evet 160 boylarındayım ama boy tek güzellik ölçüsü değil zaten bu fotoğrafta da kızın yüzü gözü nasıl diye sorulmuş gizliden yazmanın sebebi ise tanıdık biri çıkar diye skjsjsjsj ayrıca sen kızın avukatımisin ya aşağıda da terör estirmissin ksksksjs
Haha kiskancsiniz kızım illa bı kusur buluyorsunuz karşıdakinde çünkü hiçbiriniz kusursuz değilsiniz biliyorsunuz.
@arkaadam tabiki hiçbirimiz kusursuz değiliz buna sende dahilsin ama kusurursuza yakın derecede güzeller ve yakışıklılar var kiskancilikla alakasi yok beğendinmi çok güzel veya çok yakışıklı derim zaten bu fotoğraftaki kızda güzel ama dudakları gözüme battı çok büyük diye hemen kıskançlığa yoruyorsun demekki senin için fesatmis ayrıca bence senin bu profil fotoğrafında gerçek değil çünkü bu tipe bu ego fazla 🤣
Hadi ordan kudur
senin için fesat olmasa bu yorumu atar mısın .
Hala kendi kusurlarını örtme peşindesin.
Egoist biri değilim senin gibilere karşı böyleyim bı tek.
Evet eğim çoktur senin gibi salaklarda cakmisligimda vardır.
En cokta sana acıyorum kimbilir hangi ezikligin burkuklugunu yaşıyorsun.
Profilime daha başka resimlerinde koyabilirim sadece bu resmimi koydum.
Senin gibi cüce felan değil 186 boyundayım canım görüşürüz
@arkaadam Ortada kuduracak birşey bulamıyorum ama sen çok kudurmuşa benziyorsun bu kadar seviyesizlestigine göre gerçekleri söylemem sana çok koymuş içim fesat olmasıyla bir alakası yok güzellik göreceli bir kavram senin beğendiğini ben beğenmek zorunda değilim seni begenmedigim gibi ayrıca beğenmeyen de bir tek ben değilim aşağıda da benim gibi yorum yapanlar var benim yazdıklarım mı gözüne battı 😂 ancak kadınlara mı klavye delikanliligi yapıyorsun zavallı 🤣🤣🤣🤣
Eğom olsaydı kusur arardım bide kusura arayan senin egon boyundn büyük
Hadi uzatma ya tamam başkasına yazdım fesat.
@arkaadam Yazdıkların fazlaca havalı cool ama tipin işte 😔
Tamam bebeğim gidip senin için estetik yaptırıyorum hemen.
bak arkadaşım ben seni etkilemeye çalışmıyorum. dediğim gibi insanları olduğu gibi kabul ediyorum tipimden gayet memnunum.
Galiba sen biraz fazla eksiksin yazık satılmıyor ki haysiyet onur parayla alamassinda
Zaten 170 altıyla ilgilenmiyorum o yüzden tipim seni ilgilendirmez gayette memnunum ayrıca bı tipin olsaydı yorum yapabilirdim çocuk seni
@arkaadam insanlari oldugu gibi kabul et ya da etme bundan bana ne? Bu soruyu soran kişi insanların farklı görüşlerini almak için sormuş bende kendi görüşümü yazdım aşağılama veya hakaret yok içinde sen neden sazan balığı gibi atladın onu anlamadım onur haysiyet demissin ne alaka beni tanımıyorsun bile resmen boş yapıyorsun.
Ha tamam hadi sus uzatma
Boş senin soyandir hadi görüşürüz daha fazla uzatmicam sende susar mısın lütfen.
Öyle birinin ezildigini görünce ezdiresim gelmiyo kim olursa olsun neyse iyi geceler
@arkaadam sen bos yapmaya devam etmezsen susucam 😁
Tamam senin kadar boş olamam ufaklık
Milete boş diyip duran bı boşsun
@arkaadam 20 yaşında bir ufaklığım ben evet 😁
Ah yaralı ceylan ah 😔
Büyüde gel hadi
Abucugu daha büyücek mi bu beynide büyücek
@arkaadam sende beynin zerresi yok o nolucak ancak köpek gibi saldırırsın ona buna mantıksız şeyler yazarak Allah ailene sabır versin
Uyyy kijdin mi çen kıyamam
Kazanırım yarisisak mesala ben engellemiştim şimdiye kadar bu kadar uzatmazdim engelli basarsın akıllı olsan
@arkaadam Niye engelliyim ki senin gibi bir salakla eğleniyorum 😁 ama senin fazla gücüne gitmiş anlaşılan
Egleniyon mu haaha daha demin küfürler savuran canım kimdi acaba hshh beynin olmadığı için anca küfür yavruşum benim abucugu ahshh
Ay seni yerimmm
@arkaadam küfür mü? 🤭şizofrenide var sende acil tedavi olman lazım hem ruhsal hem bedensel 😉
Ayyyy bunu sen mi soyluyorsun ahshhshasgssavsgsvsbsshsbs galiba aynaya bakıyorsun canım kimseye
Ozenmiyorum kendim gibiyim
@arkaadam Delirdi zavallı tipini beğenmedim diye profil resmini değiştirmeye gerek yoktu ya sonuçta senide Allah yaratmış 😂
Kesssssssssss salak oyuzdesn degismedim a. mk salağa sana anlatamam gayet yakışıklıyım iki gün konuşalım 3 cu gün altimabyatcak kızsın uzatma 150 boyunla
@arkaadam Baya baya kudurdun sen ha 🤭 Laf sokmaya beynin yetmediği için hakarete başvuruyorsun kendine olan güveninde o kadar yerlerde ki yazdıklarıma aşırı tepki veriyorsun aciyorum sana
Senin yakışıklı olman benim havada ucuyo olmam gibi inandırıcı değil 😂
Haha benden öğrendin çok şeyi aferin beyinsizlik doğuştan olur seninki gibi diycek bişey bulamayınca kopyala yapıştırmi yaptın çok zekice ufaklık 😁hahaahha salak gerizedkali
@arkaadam kopyala yapıştır değil o man kafalı senin yerinde kuramadigin cümleyi ben yerinde kullandım ona bile kafan basmiyo veteriksiz mahlukat
Ayrıca sana bu kız bile bakmaz köydeki kezban bakar nihahaha😁
Hadi yavrum sana daha cevap vermeye gerek yok shshshjsj seni hangi salak alır acaba yer cucesi gerizekali yanlizca seks objesi olursun ajahahaahshg😁
daha yazmican senle konusup senin gibi düşük IQ li olamam cevap yazmicam bu sondu
@arkaadam Beni senin gibilerin istememesi işime gelir 😁 hem tipsiz hem bir bayanla nasıl konuşacağını bilmeyen sapık, yüksek egolu daha sayıcak çok şey var hangi birini yazıyım bencede artık defol git zeka seviyesine ulasamiyacagin insanlarla da laf yarışına girme 😉
Güzel şimdi doğruya doğru aga
Ördek poposu gibi dudakları var :D
dudakları abartı
Değil
Hayır değil👍🏿
Dudaklar orantisiz
Soru mu bu
Değil
Fena değil
Evet 😋