O kadar çirkinim ki aynaya bakınca ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum. Artık kendimden de bedenimden de nefret ediyoru. Çok zor durumdayım. Ne yapmalıyım?
Neden çirkin şansı derler bilir misin? Çirkini seven gerçekten sever. Çirkine beden için değil kalbi için bakılır. Çirkin, yatak düşkünü uçkuru çözükler le pek karşılaşmaz. Çirkini çirkin sevebilecek kadar büyük kalbi olanlar sever. Neyse bu kadar edebiyat yeter. Anafikri anladın. Gerçek sevenle karşılaşınca iyi ki diyeceksin
Muhtemelen birileri çirkin hissetmene sebep oldu ama hayır çirkin değilsin. Etrafında seni eleştiren insanlar olduğuna emin gibiyim. Öncelikle onlardan uzaklaş. Ben de eskiden kaşımın azlığına, cilt lekelerime, çatlaklarıma takıyordum. Çatlaklar hariç hepsini hallettim yok yine mutlu olamadım. Bu sefer kiloma taktım zayıf olduğum halde üstelik. Sonra fark ettim ki insanlar sürekli eleştiriyor, "saçım senin gibi kıvırcık olsa devamlı düzleştiririm" "Kız dediğin minyon olur bi kere" "Hııı uzun tırnak iğrenç hiç sevmem" Listeyi sabaha kadar uzatabilirim. Ama bu insanlara kulaklarımı kapattım ve ta daa kendimi çirkin bulmuyorum artık. Bu insanlar çevrende olmak zorunda değil mesela sosyal medyada "1.75 kız mı olur" yazıyorlardı tadım kaçıyordu 1.75 olduğum için. Yani her şey zihinde bitiyor. Önce zihinsel olarak kendini iyileştir çünkü şu an sorunun neyse onu çözdüğünde de mutlu olmayacaksın. Burnunun çirkin olduğunu mu düşünüyorsun? Yaptırsan da mutlu olmayacaksın böyle arkadaşım çok, ameliyat oldular şimdi de burun deliklerine taktılar gibi gibi. Ayrıca her kadın güzeldir, güzel olduğuna eminim💜
Çirkin insan yoktur sadece bakımsız insan vardır yeterince bakım yaparsan eminim sen de çok güzel olursun eğer fazla estetik ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan ameliyat olabilirsin tabii ki paran varsa makyaj denen bir nimet var ondan yararlanabilirsiniz beni bile inanılmaz derecede değiştiriyor mesela makyaj olmadan başka biriyim makyaj olunca daha başka biriyim yani ölmene gerek yok yaşayabilirsin ayrıca şunun için her insan güzel olmak zorunda değil. #reda
Kendine haksızlık etme, her kadının kendine has güzellikleri vardır. Sende güzelsin. Aynaya baktıkça kendini severek değil kendinde kusur arayarak odaklandığın sürece kendini çok kötü hissedersin. Doğallığının güzelliğini keşfetmelisin. Öyle ki, seni bu denli sarsacak kötü bir görünüm olduğunu düşünmüyorum ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Sen sana göre böylesindir. Kimbilir seni gören ne güzellikler görüyor.
Pardon da kime göre ve neye göre çirkin oluyorsun. Ortada bir güzel var ve ona benzeyen güzel mi oluyor. Güzel bakan güzel görür kardeş. Yaratan yaratmış seni beğenmeyen zaten yaradanı tanımamış demektir. E öyle insan ve insanlarla da muhatap olma bence. Yaratılanı beğenmemek demek yaratanın yaratıcılığına laf etmiş demektir. Sana böyle hissettiren perde kul hakkına giriyor zaten merak etme. Sen Allah'tan hayırlı eş işte güzel huylu güzel ahlaklı gerisini boş ver.
Yapman gereken bir uzmandan yardım alman. Ben eminim ki güzelsin, maalesef sosyal medyada estetikli ve zayıf kadınları çok görüyoruz bu yüzden güzellik algımızın değiştiğini düşünüyorum. Hangi zamanlarda kendini iyi hissediyorsun onu keşfet ve o yolda ilerle en önemli şey nasıl olursan ol mutlu olmak.
Seni kurtaracak şey kendini sevmen ve biraz öz güven sahibi olman. Sonrasında vücudunu tanıyıp soru giyinmez ve ten rengine yakışan saç rengini bulup yüzüne uygun makyaj yapman. Artı olarak da tabiki bakim yapman. Bunları yaparsan dört dört bir kadın olursun. Kendini üzme ve hayatın tadını çıkar
Büyük ihtimal sen çirkin degilsin. Belkide cocuklugundan kalma sana kendini cirkin hissettirmişler. Neler yaşadığını bilemem ama bir sey yasamişsın bu belli. Kendini sevmiyorsun sevsen kendini bu kadar kötü hissetmezdin. Psikologa gitmeni tavsiye ederim. Çirkin insan yoktur bakımsiz bir insan vardır. Kime göre neye göre cirkinsin. Göreceli kavram bu. Senin cirkin oldugunu düşünmüyorum. Kendini sev yeter
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bi görmek lazım ablacım... Bi boydan gelir mi be ablacım ben nude istemiyorum fenomenlere hep nude gidiyor ben bi boydan istiyorum be ablacım güzel ablacım her gün evinde dantelli sütyen giyen ablalarım teyzelerim bi boydan gelir mi be geldiği anda burada çıldırıyorum be ablalarım... sjdnsaksjdsa
Bence çirkin değilsindir de çok fazla sosyal medya kullanıyorsundur. Estetikli, filtrelileri gördükçe de bunalıma giriyorsundur. Sana bir sorum var. Düğün olur, özel bir gün olur makyaj yapıp güzel giyinip kendini güzel hissettiğin oluyor mu?
çirkin kadın yoktur sirkelen kendine gel ilk önce kendini sevmeyi öğren giyim tarzını saç şeklini değiştirmeye bak değişiklik her zaman iyidir güzel arkadaşlar çevre edin hobi edin bak bakalım ne kadar mutlu hissedeceksiniz ❤️
Keşke bu çok zor desiğin şey başkası için dert olsa insanların başka başka dertleri var seninkisi en basiti bence çirkim filanda değilsin dikkat çekmek için diyorsun
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çirkinim bir erkek arkadaşım bile olmadı herkes kaçıyor hep platonik aşık oluyorum
Bak arkadaş istiyorsan olurum ama aşk meşk bunlar öyle olacak şeyler değil güven, inanma, değer vermek gibi durumlar var ve ömür boyu yaşayacağın kişiyi seçmek çok zor bir durum kolay değil hiç
Hayat kurmak dediğinde güzellik çirkinlik değil karakter ön plana çıkıyor secip evlenip ayrılan insanlarda var ama sevip aşık olup evlenmeyi her isterken karaktere bakıyor çoğu da
her şey görüntü değildir. Kendi yeteneklerini gözet ve becerilik yönünden kendini geliştir ve sev. Her başarışı insan güzel değildir. Kendini kendin olduğun için sev.
Eğer çirkinsen bakımsızsın demektir makyaj yapmaya başla ama düzgün bir makyaj youtubeden izleyebilirsin mesela, sonra güzel giyinmeye başla ama çok güzel giyinmelisin insanlar seni görünce oha çok güzel giyinmiş demeli. Bunları yaparsan kendini güzel hissedersin
Sadece kendini kandırırsın demek istediniz sanırım. Kıza özgüven vermek yerine, kendi vücüdunda olmayan bir etken ile güzelleştir kendini diyorsunuz. Bu arkadaş kendini tatmin olmuş hissetmedikten sonra, istediği kadar diğer insanlar güzelsin desin, o arkadaş yine kendini kötü hissedecek. Peki neden? Çünkü bunların makyajın eseri olduğunu biliyor…Yüzünüze maske çekmeyin, kendiniz olun! Elbet bir gün sizi seven olacaktır. Kendinizi sevmezseniz, sizi de kimse sevmez. Kendinizle barışmayı bilin arkadaşlar, çünkü kendisi ile barışık olmayan hayattan soğumuş ve negatif bir şekilde yaşamaya mahkûmdur. Kendimden biliyorum, deneyimle ve yaşanmışlıklar ile sabit…
Kendini sevmekle başla önce. Ayrıca güzellik görecelidir. Bakımlı, özgüvenli, karakterli, Zeki bir kız olduğun sürece görünümünün de pek bir önemi kalmıyor bunu unutma.
Bir iș bul ve çalıșıp para biriktir ufak yüz estetiklerine para harca ufak șeyler fayda etmez deme çok fark yaratıyor. Spora bașla ve sağlıklı beslen, stresten uzak dur, bakımlı ol.
Kendini Adrian Lima ile kıyaslamak yerine kendini engelli ya da ruhen çirkin olan insanlarla kıyaslamayı dene. İnsanın kalbi ve niyeti güzel olsun. Bu iki durum da insanın elindedir.
Ya şu boş kendini kandırmaları bırakın artık. Çirkin kız yokmuş bakımsız varmış geç bu ayakları bazı kişiler bakımda yapsa güzel olmaz yani elde olan malzeme belli bunu kendimi yakışıklı falan gördüğüm için demiyorum doğrular bunlar. Görüyoruz bazı çuval giyse güzel bazıları boya badana yapıyo yine bişey yok yani güzel olmayanların kendini avutmak için uydurduğu bişey bu
Hayatimda boyle bir kucuk beyinlilik gormedim yakisikli falan degilsin bu avutmak degil sahzsen sen cirkinsin ama kendini seviyorsan yakisiklisindir. Kisi kendini sevmesi lazim kendine seven baska APTAL insanlarin dediklerini takmaz
Hayatım da senin kdr byinsiz biri daha görmedim. Yorumum da özellikle belirttim kendimi yakışıklı gördüğümden demiyorum bunu diye ama hala okuduğunu anlamayıp dingill gibi sen çok mu yakışıklısın diyosun. Yemin ederim aşırı andabal birisisin bi insan da harbiden güzellikten önce beyin olacak baksana kabak gibi yazdığım şeyi anlamayıp sen çok mu yakışıklısın yazacak kdr davarrsınn. Senin ben olmayan beynini s... yim kafasız cahil zaten gizli takılarak fotonu koyacak kdr özgüvene sahip değilsin. Tip konusunda en son konuşacak kişi de sensin kim bilir ne ucube bişeysin de kendini saklıyosun
@AfiliYalnızzLıkk pardon da Cidden sizin gibilere yazık ne kadar empati yoksunu beyinsiz bir insansın insanın kalp güzelliği yüzüne yansır ama sen ne anlarsın ki güzel dediğin kişiler estetikle orasını burasını gerdirip dudağını balon gibi yapanlar mı her kız her varlık güzeldir Allah'ın yarattığı bir varlık nasıl çirkin olabilir ki
Al işte bi byinsiz daha geldi okuduğunu anlamayan andavalın birisi daha. Sizin gibilere laf anlatacağına duvara konuşsan dile gelir anlar okdr boş beyinlersiniz
Bu neyin havasi iki kufur esince havali mi agliyorsun once bir terbiye ogren. Kisi kendini begeniyorsa konu burada biter birine tipsizsin diyip kalbini kirmaya hakkin yok burada aptal olan da sensin cahil olanda kiz profil fotusu koymak zorunda degil kendini sergilmeek istemiyordur. Bu ozguvensizlik olmuyor. Cahil dedigin insan senden daha terbiyeli. Karakterini duzeltmen dilegiyle
@zomb_0 kizlar birbirlerini destekleyince ne guzel oluyor yav fjdjfjdjdjd bu tipsiz sey kendini bir seu zannediyor dunyanin en buyuk bakimi yapsa bile hala dinozora benzemeye devam eder sonra gelip burada kizlara laf ediyor fkdkdkdkdk
@Aynur010 aynen aynen senin gibileri çok iyi biliyorum ben fotosunu koyacak kdr bile kendini beğenmez aynaya bakınca kendinden utanır ama nasıl olsa fotosu olmadığı için cahil cahil atıp tutar çok güzelmiş 😂😂 sen bu sözlerle anca kendini kandırırsın senin bi b. ka benzemediğin yaptığın ilk yorumdan bile belli ahaha dinazorlar bile s. kmez seni eminim ahahah😂😂
Okuyup kudurduğunu ikimizde biliyoruz merak etme mk cahili seni. Gerçi okusanda anlamıyosun zaten bunu gördük daha demin ahaha Allah beyin vermemiş ki tip olsa ne olur gerçi oda yok zaten Allahın gizlisi seni. Git aynaya bak ağla hadi vasıfsız paçavra seni 😂😂
Hayatimda senden aptali gormedim anana babana yazik cidden bir kadinla nasil konusulucagini ogrenememis insan gelmis burada bize cahil beyinsiz insan diyorsun burdaki beyinsizde cahilde sensin. Okuyup neden kudursun senin gibi baskasina cahil diyip kendinin ondan daha beter oldugunu bilmeyen birinin laflari icin mi kudurucak sen kendini fazla onemsemissin. Aptalliklarinla az otede kudur her kadin guzeldir Allah'ın yarattığı her canlı güzeldir. Birine çirkin demeyede hakkın yok bir kadına küfür etmeyede. Ayna bak bemce sen ağla ailenden alamadiğım egitimden dolayi yargilandigin icin kendinide ingiltre prensi sanma bir numaran yok once poz vermeyi ogren
@zomb_0 sen ilk önce okuduğunu anla cahil köpek sonra cvp veririm sana. Havlamaya devam et kendi söylediğiyle çelişen bhinsiz dingil. Havlamaya devam et hadi at s. ki 😂😂
@zomb_0 knk ben okumaya biraktim cksjdjsjdjsjd adam kendisini bradd pitt falan zannediyor tipe bak yavv sokakda gorsem kalp krizi geciririm disjdkskdkdkskdj
Koyduğun fake foto bile ne kdr keko olduğunu gösteriyo mk tatlısı ahahaha koyduğu fotoya bak ya ahaha senin nasıl bisey olduğun okdr belli ki şu an. Mk cahili özgüvensiz köpek kendini avut böyle 😂😂
Yazdiklarin okurken kendini ciddiye aliyor musun fotoyu ben koymadim uygulama otomotik kendi koymus. Beni nasil bir sey oldugum o kadar belli insanlari bu kadar iyi cozebiliyon aynaha gec kendi musmula suratin bam bakim benim fotomu koymamam ozguvensizlikten degil kaniş kopekleri saldirmasin diye cahil cahil diyorsunda cok zekiysen zaten bir cahille ugrasmazdin kadin dusmani pis mahlukat yazik sana acuyorum duzgun egitilmemissin
@zomb_0 ya byinsiz dingil sana vermediğim cevaba atlayıp duruyosun ergen skik. Sktr git hadi havlayıp durma köpek kafasını sktiğim andaval ya 1 saattir başkasına yazdığım yorumları kendi üstüne alınıp cvp yazıyo kdumun oķüzüü. Daha fazla havlama hadi kuduz köpek kemik kalmadı sana atacak
Biri zihnini değiştir yazmış çok haklı ben onceden sinirli geçimsiz biriydim arkadaş sevgili yapardım yapmasına ama kisa sürerdi ve kavgayla biterdi sonu şimdi pozitif düşünmeye başladım ve herkesle iyiyim tipten çok zihin yapısı onemli bence
Herkes aynı fabrika çıkışlı gibi gezmeye başlayınca böyle düşünüyor olman normal, çirkin olduğun için değil. Artık estetik maddiyata da bakmıyor, önüne gelen herkes yaptırınca insan triplere giriyor. Kendini sevmeyi öğren, sağlığın yerindeyse şükret.
Ben çirkinim lafından vazgeçin artık güzel kelimesi göreceli bir kavramdır güzellik kavramı nesnel olsaydı tüm dünyadaki erkekler bir kıza aşık olurdu o yüzden burdakiler güzel veya çirkin demiş bunlara takılma
Tanışmak istermisiniz bende bir bay olarak aynı düşünce ve durumdayım birbirimize destek olalım mı? Gel birbirimize güzel sözler söyleyip çirkinliğimizi unutslım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence her haline sukret ne insanlar goruyorum sukursuzlugume bakiyorum boş