Dünyanın en çirkin kızıyım, beni ne kurtarır?

Merhabalar ben 20 yaşında bir genç kızım. Çok çirkinim. "Yok herkesin ayrı bir güzelliği var, sen kendimi öyle sanıyorsun. " diyecek olursa şimdiden burayı terk etsin. Saçlarım kronik stresten döküldü ve 4 yıldır tüm çabalarıma rağmen geri gelmedi.. Burnum kocaman ve şekilsiz tüm yüzümü mahfediyor berbat ötesi. Zaten en büyük problemim de bu. Dişlerim çarpık ve iğrenç. Boyum uzun ve aşırı zayıfım kilo almaya bünyem müsait değil. Kürdan gibiyim. Estetiğe ve saç ekimine verecek param yok. Hiç sevgilim olmadı hatta arkadaşım bile yok. Erkekler alay ediyor zaten. Utancımdan kimseyle göz teması dahi kuramıyorum. İnanın 3-4 yıldır hiç okulda biriyle sohbet edip konuşmadım. Hatta hocalar derste konuşturmasın diye yüzümü saklıyorum. Kendimi eve kapattım. Hayattan tamamiyle soyutlandım, yaşamıyor gibiyim. Her gece yalnız başıma hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Allahım neden ben, neden o kadar kız güzelken ben böyleyim diye. Zaten kimsem de yok. Tüm dünyayı omzumda taşıyorum sanki. Aynı duyguları hisseden var mı? 😭
Dünyanın en çirkin kızıyım, beni ne kurtarır?