AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Hepsi efekt ve makyaj güzeli. Dışarıda görsen o olduğuna kurana el bassa inanmazsın.
Herkesin bir dengi var değin i sev yükseği n peşinde olma değini bul
kendinize bakım yapın. şeytana uymayın :) çok merak ettim bi fotona bakmak isterim. :)
Evet bu sorun bir podcasttw tartışılmıştı geçen gün
bu iş bakımlıktan geçer güzellikten değil bakımlı olmak içinde 3 altın kuralı uygulaman gerek
Allah aşkına o kadar filtre bakım kimde olsa güzel olur.
Benim de canım sıkılıyor ama çoğu filtre güzeli o da var yani.
Benzer bir yorum yazacaktım, meğer ki zaten çoktan yazmışım :D
Bebeğim bebeğim yapma kendine ya bunu bak şöyle aynaya tamam mı ben çok güzelimde onlar benim yanımdan bile geçemez de ve ayrıca her kadın çok ama çok güzeldir bizim doğamızda var güzellik o yüzden kuzu kendine gel
Neden öyle düşünüyorsun ki sen benim gözümde onlardan daha güzelsin tanımıyorum ama inan böyle düşünen çok insan vardir
Kıskandıgın kişi bumu a*k 😂😂😂😂
Önce neden canının sıkıldığını öğrenmelisin. Daha sonra da bu sorunu nasıl çözeceğini düşün. Çünkü genel anlamda insan rahatsızlık duyduğu şeyden uzaklaşır. Yani Instagram kullanmamayı deneyebilirsin.
Tabi ki gerçekten rahatsızlık duyuyorsan...
Eminim makyajsız ve filtresiz hallerini görünce böyle düşünmeyeceksin
Benim de karşıma çıkıyor böyle kadın profilleri. Çok güzel oldukları için insan yanaşmaya da korkuyor...
Senin elinde olan bir şey değil, hem ne gerek var instagram kullanmaya sil gitsin berbat bir uygulama.
Photoshop yapıyoruz ask ahahskdm açı denen bir şey var reelde hic kimse öyle degil
Arti olarak birinin güzel olmasini demek senin güzel olmaman demek degil herkes kendine güzel askkk
İnan yalnız değilsin bende bıktım onları görmekten 🤭
bakmayı bırak bence..
bazen bende diyorum, bunlar insansa ben... :)
Bak emin ol hepsi birbirine benziyor. Sen de psikolojik olarak ben niye farklıyım diyosun. Yapma. Kusurun varsa okey estetik ama yapma yani. Defalarca bıçak altına yatıyorlar
Güzel olmayanı bile güzelleşiyor tabi parayla hepsi , burun , dudak , liposuction , botox ne bakımlar neler neler tabiki istisnalar var aralarında.. boşversene
Arkadaşlar instagramı size şöyle açıklayayım erkeklerin japon p*rno gibi çıktığı kızlarınsa barbara palvin gibi çıktığı platform srnin o güsel olarak gördüklerin ya estetikli ya da efekt
Ulan bu ne biçim uygulama yanlış yazıp duruyor yazdıklarımı
Benide hiç bir kız beğenmiyor mesela ama ben senin gibi psikolojimi bozmuyorum. Evlencek kızda kalmamış piyasa da, doğal hali kızlar daha çok hoşuma gidiyor
Bunların doğal hali senden bile çirkin bu kadar takma😂
Yalnız duygu özaslan güzel bir kız gerçekte de gördüm
Doğal halini mi gördün
Evet ilk takipçilerindenim ve estetiksiz ve makyajsız haliyle görmüştüm kendisini. Aşırı cana yakın bir kız kendisini hiç yüksekte görmüyor. Cildi de çok güzeldi. Gerçi yüzünde sadece botoks veya dolgu var diye biliyorum estetik yok burnunda falan
Şimdi baktım çokta abartılacak bi tarafı yok ülkede çok var bundan
ZÖAĞXÇAĞ
Komik arkadaş random attı hadi gülelim
Niye bu kadar kıskanç olmanız daha komik ona gül bence :)
Gerçekleri söyleyince kıskanç mı olduk yani gülüyim bari sen dedin ya
Kanka o senin görüşün yalnız sen dedin diye gerçek olacak hali yok kız çok güzel kaç milyon kişi beğenip takip ediyor sana fikrini soran olmadı anladın mı
Bot hesaplarla benim de o kadar takipçim olur edenler de vardır bişey diyemem çok uzağa gitme sokağa çık buna benzer çok kız vardır estetikli ve makyajlı hali güzel zaten ona bir şey demedim ama öyle herkes güzel olur zaten sana da fikrini soran olmadı anladınmıı
Yalnız estetiği yok :D Kaç milyon kişinin bot olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten çok komik
Kız Türkiyenin ilk youtuberlarından. Çekemediğini çok belli ediyosun. Sokaktaki kızlarla onu kıyaslayamazsın. Ülkemizi daha geçen çok iyi temsil etti bir defilede. İlla aşağılamak zorundasınız dimi. Zaten çok güzel bir kız ama sana göre güzel olmasa bile işini çok güzel yaptığı için insanlar takip ediyor senin gibi toxic birinin takip etmesine zaten gerek yok ötede kudur bence
baktım hesabına jawline dolgusu hiç yakışmamış önceki hali daha iyi aşağılayan yok sadece gerçekleri söylüyorum zaten o tarz kişileri takip etmiyorum ilgi alanım değil daha adını da yeni duymuştum hesabına baktım hiç beğenmedim önceki dediğimi geri alıyorum lan ya ne diyon ne kudurması senin gibi iq seviyeleri düşük insanların takip edebileceği düzeyde insanlar bunlar işte bu kızdan daha güzel kızlar gördüm abartılacak birşeyi yok normal bana göre güzel bile değil ama normal yani
Az kudur daha dolgunun estetiğe girmediğini bile bilmiyosun çok ağlıyosun :(
Estetiklerine bakmadım sadece dolgu olduğunu söyledim söylemediğim birşeyi niye çarpıtıyorsun iq yoksunu arkadaşım şu an varya o kadar ağladım ki anlatamam yani çok kıskandım neden benim dolgum yok diye
Aynen iq seviyen çok yüksek olduğu için kelime hafızan yeterli olmadığından küfür ediyosun dimi ÖDĞWÇCAĞXÇĞA AYNEN HAWLİSİN ya YAZINCA
İlk başlatan sensin tekrar oku istersen ne yazdığını senin kadar hawali random atamıyorum napıyim yani sen daha HAWLİSİN
Çok fazla kudurduğunu gördüğüm için senin kıskanç insanlara haddini bildirmek lazım diye düşündüm. Hala da belli ediyosun kudurduğunu daha fazla rezil olmadan sil yorumu
Bu kadar gereksiz bir kişiliği senin yüzünden tanıdım hala ne diyor ya haddini bildirmişmiş şuna bak kaç yaşındasın sen ya 10 filan mı kim kime haddini bildiyor 😂şuan o kadar kıskandım ki yani hasta oldum ne kadar hadsiz olduğun kullandığın kelimelerden belli gevezelik yapıyor hala hadi işine git oyuncak oyna sen😂👍🏻
Akıl yaşta değil baştadır sanırım beni yaşımdan vurmaya çalıştığına göre aklı eksik kalmış tek bildiği birilerini eleştirmeye çalışıp ‘aq’ gibi saygısız küfürlerle kelime hafızasını doldurmuş boş bir insansın. Ha bir de 😂 emojisini kullanan ezik biriyle tartışacağıma giderim oyuncak oynarım. Kıskandığın çok belli senin gibi kendini bilmezler yüzünden zaten ülkede bazı insanların değeri bilinmiyor ve sürekli taşlanıyor. Ama senin gibilere de ihtiyacımız var sonuçta meyve veren ağaç taşlanır demişler. Yorumlarını okurken aklıma resmen aslanın başına toplanan sırtlan ciyaklaması geldi. Ciyaklamaya devam et bakalım anca oturduğun yerden hayatın boyunca birilerini eleştirirsin o laf ettiğin kız kadar bi yere gelebilseydin eğer şu an arkanı yayarak bu sitede millete taş atıyor olmazdın. Hadi işine :)
Zaten kendi hemcinsini desteklemek yerine ezmeye çalışan biriyle konuşmak bile bana yakışmaz. Senin gibilerini gördükçe çok üzülüyorum. Zaten son zamanlarda kadına şiddet fazlalaşmışken bir de kendi hemcimsimiz bizi aşağı çekmeye çalışıyor. Kıskanmam derken kastettiğim buydu ama doğru sende anlayacak bir beyin olduğunu unutmuşum. Daha fazla seninle muhatap olmak istemiyorum. Eril insanların düşünce yapılarını gördükçe midem bulanıyor. Yallah
Yazdıklarını okumaya üşendim xxjkxxmmx
Sen takılacak bir insan değilsin hadi git oyuncak oyna işte 😂
Tabi söylediklerim ağır gelince okumaya üşendim dersin o zaman benden sana bi tavsiye okumanı hızlandırmak için git biraz kitap oku
Sen dedin ya hemen gitcem okicam şimdi emir büyük yerden 😂
Senin gibi bir mxlla tartışmaktansa giderim oyuncak oynarım eziksin
Benle uğraşacağına git sen kitap oku iq yoksunu
Sus artık kafa yapın midemi bulandırıyor defol
Geveze seni şimdi bıraksak akşama kadar konuşursun hiç uğraşamam valla senle 😂
Kapat o zaman konuyu benim de senin gibi eril kıskançlarla uğraşacak halim yok
Senin gibi ezik insanlar böyle boş işlerle uğraşır işte git kendi çöplüğünde oyna 😂
Boş insan
Ezik kelimesini de az önce benden öğrendin bak işte sana bir şeyler öğretebilmişim. Ha bu arada benim yaşadığım yere seni çöp diye bile almazlar seni yerin dibine soktum haberin yok ondan konuyu saçma yerlere çekiyosun belanı bulma benden işine git hadi
Hayatın boyunca kendi hemcinsini aşağılamaya çalışarak popo büyüten bir aşağılıktan ne beklenir ki :)
Bana bunu kullanıcı adı pumpkindaily olan biri mi söyledi ÖDĞWÇCĞWÇDÜÇXÜ
Seni yerin dibine az önce soktum okuyanlar anlar zaten ama biraz daha kaşınırsan tekrar yerin dibine sokarım tekrar çıkartırım anladın mı
Sen bana iq seviyesi düşük diyorsun ama benim zekamla yarışamıyorsun bile sen git önce kendine bak yaşına 21 yazmışsjn 10 yaşında gibi davranıyorsun zekan gelişmemiş ki benle konuşamıyorsun
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu önce ayırt edebilmeyi öğren özel eğitim sınıfında falan okudun sanırım
Evet senden bugün saçma sapan şeyler öğrendim senin gibi boş şeyler beni yerin dibine sokmuşmuş küçük aklıyla benle kendini yarıştırıyor seviyesiz
şu an çok korktum biliyor musun senden napıcaksın ki bana
Senin belli bir seviyen olsaydı üstteki yorumları yazmazdın kimin kokuşmuş olduğu çok belli kudurmaktan ağzından köpükler çıkıyor
Seni dilimle dövdüm haberin yok hala sinek gibi vızıldıyosun
Ben senin gibileriyle çok uğraştım seninle de uğraşırım problem yok sen benim hemcinsimi aşağılayamazsın
Aklın mercimek tanesinden küçük daha tartışmayı kelime seçmeyi bilmiyorsun gelmiş bana cevap yazıyorsun senin yerinde olsam utanır hesabımı kapatırdım
Yine seviyesizliğine diz boyu devam ediyorsun senin gibi beyinsizlere laf anlatmak imkansız hala yarım aklınla laf soktuğunu filan mı sanıyorsun
Laflarım sana o kadar çok giriyor ki nerden çıktığını göremiyorsun o yüzden alakasız cevaplar veriyorsun senin de kıskanç eril kafana doyduk bugün çok şükür senin gibi akılsızlara ben aklımın yarısını kullansam yine sana çok gelir kendine gel
Aynı kendini anlatmışsın katılıyorum sana
Ya işte tartışmayı bilmiyorsun derken bundan bahsediyordum bence git biraz benim önerilerimi dikkate al da kitap oku Ödğsödğaç ezik seni çok komiksin
Bana giren yok da sana giren girmiş zaten fazla lafı uzatmaya gerek yok bugün de lafa doydun
Keşke ülkemde senin gibi bir beyinsiz ukalayla aynı yerde bulunmasam ama nafile :( erilsin
Ne laf söyledin acaba tek söylediğin ya iq seviyesi bilmem ne.. ilkokul çocuğu gibi laf soktuğunu sanıyosun bence asıl sana giren girmiş hemcinsini aşağılayacak kadar ne yaşadın çok merak ediyorum kuyruk acın mı var
Hangi hemcinsin üzdü seni ah kıyamam :(
Biri sevgilini elinden mi aldı yoksa MDĞWÖCĞSCÇAĞ Çünkü bu zeka geriliği ve nefretin başka açıklaması olamaz
Elden ne gelir senin gibi zeka yoksunu insanlarla aynı havayı soluyorum keşke hepinizi bir anda gönderme gibi bir şansımız olsaydı senin gibi bir amacı olmayan sağda solda ona buna sataşan iq yoksunu insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz sonra zaten sizin gibiler yüzünden bu vasıfsız insanlar ünlü oluyor onlarda sizin bir ürününüz bizede seyretmek kalıyor elden ne gelir sen bunlarla devam et boş işler müdürlüğü
Yine birşeyler zırvalamışsın ama okumuyorum kendi çapında eylen ben kaçıyorum
Benim yazdıklarımı okumayıp kendi kendine zırvalarsan anca böyle bi beyin yapısına sahip olursun işte defol git
Hala iq seviyesi diyor ya ÖDĞWÖCĞWÇDÜAÇXÜÇXAÜ başka kelimesi yok çıldırıcam
Yazdıklarımı okumasaydın benim dediklerimin aynılarını yazmazdın aptalx seni işte bu kadar aptalxsın acıdım sana şu an okumadım diyerek kaçıyor bi de ah kıyamam
Ayrıca eylen diye yazılmaz o eĞlen diye yazılır daha yazı yazmayı bilmiyorsun bi de laf yetiştirmeye kalkıyorsun çok eziksin ÖDĞWÖCĞWÇDÜA
Ezik
Boş boş boş seni en güze bu tanımlıyor duygu ne yapmış etmiş bunlarla uğraşacağına git kitap oku kendine birşeyler kazandır zırvalayıp durma başımda
Lan yazdıklarımın aynısını niye bana yazıyorsun çıldırıcam çok komik ÖFĞWÖFÜWCİWXÇÜA
Klavye bozuntusu haka gevezeliğine devam ediyorsun hala ne kadar seviyesiz olduğunu sonuna kadar belli ediyorsun boş insanların boş ürünleri
Sen bi instagrama gelsene seni farklı halletmek lazım instanı yaz özelden
Sen çok mu dolusun orxpu evladı
Sen kimsin bide beni tehdit ediyorsun gelde haddini bildiriyim sana klavye bozuntusu senin gibiler anca klavyeden öter
Adresini yaz lan yiyorsa
Lan p*ç biz küfretmeyi bilmiyor muyuz ağzımı bozdurma benim
Sırtlan seni
Adresini yaz lan
Vahşi antilop
Sırtlan
Ciyaklama
Sen yaz a*k
Noldu niye kaçıyorsun korktun mu yazamadın sanırım adres falan dösğxçwğ
Horoz gibi ötüp durma başımda
Sen yaz bi
Yazsana adresini havlama
Suscaksın o zaman s*kik
Korkak sen yaz ilk geliyorum hemen
Yoo sen yaz ben gelicem
Korktun ama dimi
popiş beyinli hala konuşuyor
Ananı sallandırırım ikinci köprüden canım arkadaşım
😂😂
Konuşuyo hala itin d*lü
P*ç
O emojiyi monte ederim sana
Profilini skeyim senin dol israfı
Got lalesi
Yazsana adresini bekliyorum hadi
Bir insan bu kadar mı seviyesiz olur ve konuştuğum hayvana bak ağzı b*klu konuş dür sümsük
Sümsük annene benzer korkak tavuk seni profilinden bile belli ÖFÜWÖFAÜFÖAÜ
Bana seviyeden bahseden hayvana bak seviyesizin önde gideni
Sus lan köprü dikerim bi yerine
Hadi adresini yaz
Uzatma adres yaz
Yazsanaaaa
O bir bebek, angut musun bari ona saygın olsun tanımıyorsun bile
Ay pardn
ÖDAĞÖXAÜ ben tavuk olarak gördüm ay neyse hadi adres yaz
Bi şey dicem ciddiyim
Diyim mi
Sen yaz korkak konuşma amacın olsa yazmıştın zaten hayırdır biyerlerin mi tutuştu güzel kardeşim
Ben yazsam gelmezsin ondan sen yaz dedim
Lannn
Diyim mi ciddi bi şey
Hep böyle derler zaten
Kanka ama sen beni dinlemiyosun ki hala laf sokma dersindesin sinirim bozuldu MDĞWÖCĞS
Bi şey soruyorum ciddi bi şey dicem diyorum cevap vermiyorsun
Korkma kız kötü bi şey değil
Ver işte adresi gelicem yani ÖDKDĞCÖCMCİ
Of neyse seninle iletişim kurulmuyor
Korkak senin anandır
Hadi söyle izin verdim
Bak beni sinirlendirme deminden beri alttan alayım diyorum üstüme gelirsen bozuşuruz
İnsan gibi soruyorum izin verdim ne ya
Cmcmxmxm ne diyon yav
Sonuçta sen de bi hemcinsimsin ben kavgayı sonlandıralım istedim alt tarafı
Hala laf sokma derdinde ya
Tamam hadi söyle bir şey demiyorum
Sen cidden düşmansın bize
Bak şimdi biz kavga etmeye devam edersek ikimiz de susmayız dimi
Ne alaka ne alaka fkckckcl
Lan soruma cevap ver migrenim tuttu bak hastaneye gidicem birazdan ciddiyim ben
Düşman değilim kimseye
Sadece gerçekleri söyledim
Tamam düşman değilsen ters cevap verme o zaman ben seninle kavga etmiyorum şuanda
Ne gerçeği la
Bende etmiyorum şu an
İyi sen şunu mu istiyosun akşama kadar tartışalım mı yani nereye gidicek bu
Şuana kadar tartıştık uzlaşamadık kimse haklı değil kimse de haksız değil
Onu sen istiyorsun bıraksam akşama kadar konuşursun valla
Bak vallahi hastaneye gidicem senle kavga edemem o sırada MDÜWÖFĞWÇDÜA
Yok sen cevap yazınca ben de yazma gereği duyuyorum sonra ikimiz de susmuyoruz altta kalmamak için
Hem profil fotoma laf edemezsin djxkdmxlx
ÖDĞSÖDĞAÇSĞA ya tamam ama ben onu tavuk sandım
Sonra anladım bebek olduğunu
Bende gidicem
O zaman bitirelim burada ikimizin de işi gücü var başlarım duygusuna da iq seviyesine de anasının bilmem neresine de ne malız ya
Erkek olsan akşama kadar kavga ederim ama hemcimsime kıyamıyorum yine de bitirelim tamam mı
Diyom işte boş işler a*k duygu sokakta görse takmaz biz niye onun in kavga ediyoz ckcmclcckckc
Bende de o potansiyel var yani sonuna kadar giderim
Of beynim yandı ya aslında konu başarılı biri olmasıydı güzellikten çok ama kavga başka yere geldi işte
Neden kavga ettik unuttum nfjcjdx
Ben de valla hadi barışak ÖFÜSÖDĞSÖXAĞ
Özür dileyelim barışalım xmcjxnd
Tamam şimdi ilk sen özür dilemem falan dersin ben başlıyom özür dilerim
Bende özür dilerim kalp kırmaya gerek yoktu değmeyecek biri için ama neyse oldu bitti
Ya evet fazla kırdık aman boş ver artık bi yere varamadık çünkü hadi iyi günler dilerim sana
İyi günler beni unutma ckckmff
Yok kanka 150 yorumluk kavga ettik istesem de unutamam MDĞWÖFĞW sen de beni unutma
Unutmam tabi bu bir rekor sonuçta ckckfdöxkjx
Keyifle okudum elinize sağlık asdf
Hepsi boya küpü yakından baksan Allah affetsin soğursun. Kendini sev başkalarıyla kıyaslama hele gerçek olmayan şeylerle asla.
Birde faydası olacaksa instagramı kapatabilirsin
Çirkin kadın yoktur şopsuz filitresiz kadın vardır o resimlere inanma kendine haksızlık yapma bakımsız kadın vardır herkesin kendine göre bir güzelliği vardır
Kimse göründüğü gibi değil merak etme. Fotoğrafa koyduğun kadının bile gerçek hali görüntülendi her yerinde selülit vardı. O yüzden kimseyi gözünde büyütme.
Aslında instagramda güzel gördüğümüz kızlar, kadınlar bence o kadar güzel değil filtre felan. Sen üzme kendini sadece kendini sev bakımını yap en azından mutlu ol🦋 kimse üzülmeyi hak etmiyor 🌸
onlaraki imkan kimsede yok.
Instagramı kapat, canın sıkılmaz.
Bakma veya görmemezlikten. O güzel kızlar dediğin hepsi makyajın eseri altına sığınmışlar maalesef doğallığı öldürdüler resmen
Güzellerin genelde pek kaderi olmaz canım. Yakışıklı erkekler de coğunlukla pek de güzel olmayan kızlarla evlenirler, hatta denir ki bu buna nasıl bakmış🤭 sonuç olarak insanın kaderi güzel olacak🤷♀️
İnstagramdaki gördüklerin efekt makyaj gerçek değil
Ve bence sen onlardan bin kat daha güzelsin çünkü sen kendinsin 😍
Estetik, makyajla ve efektlerle yapay yüzlere güzellik diyorlar
estetik shop makyaj pahalı kıyafetler stilistler kim güzel olmaz ki?
karaktere aşık olduğun zaman anlarsın hepsinin ne kdr boş olduğunu
Kendini güzel olduğunu inandır olmadı kandır yoksa senin estetikçilerle başin çok belaya girer
Ahh herkesin güzelligi kendine takma u are beautiful ♥️
Sanırım sende o dediği kızlardan birisin 😂 ham yapar seni şimdi skdkkdkdkd
Hepsi açık gıyınms emınım kapatsan oraları bıkuma benzer hepsi kapalı giyse kimse yuzlerıne bakmaz hepsi şop ztn vucut sopu yapanlar var
Yuz şopu da makyajda oho neler neler
Kendini çirkinliğinle sev
Fotodaki kız güzel değil bu arada
Allah bize de çirkin şansı versin ne diyelim
Bana da oluyor bazen
Hepsu estetikli ve zengin bizde para yok
Hepsi Shop makyaj güzeli 😁
İnstagram'ı silerek kurtulacaksın 🤣🤣🤣
Vallahi bende bunlar gercekmi diye soyleniyorum
boş ver sen benim gözümde hepsinden güzelsin
Çoğu zaten filtre güzeli dert etme gösteriş
Aldanma bunlara gerçekte 5 para etmezler
Kızlar affedersiniz ama saçma düşünüyorsunuz
Benimde yaa
Ne guzel kızlar var
Dert etme gerçek halleri değil
Sagdaki haliyle ne derse yaparim :))
Hepsi FaceApp eziklerin😂
Benim bile canımı sıkıyor kanka senin sıkkmis cokmu
Güzel olmasan bile neyse boş ver kendine bak
başka sayfaları takip et karşına çıkmaz
Kendine gel onların paraları estetik filtre ve photoshop var kendini onlarla kıyaslama asla♥️
Zaaflarından kurtulana kadar sosla medya kullanma
Bakabilirmim fotoğrafına
Bakabilirmiyim*
kendini öyle kabullen