Estetik sayesinde. Bir den cok ünlü
Güzel yakışıklı oluyor. doğru buluyormusunuz estetiği ,
Param olsa bende mi yaptiririm diyorsunuz!
Güzel yakışıklı oluyor. doğru buluyormusunuz estetiği ,
Param olsa bende mi yaptiririm diyorsunuz!
Doğuştan güzel kişilerin estetiği eleştirmesi normal. Acaba çirkin doğsalardı yine böyle düşünürler miydi?
Ortada rahatsız edici bir görüntü varsa ve tıp bu konu da estetikle çare oluyor, o kişiyi hayata bağlıyorsa daha özgüvenli olması için neden yaptırılmasın ki?
Zaten kadınların çoğu makyaj güzeli değil mi? Estetik en azından kalıcı güzellik vaat ediyor, makyaj gibi yıkanınca çıkan değil.
Normal olmayansa estetikli ya da değil, fotoğrafta ki ünlü'ye yapıldığı gibi güzelliğinin aşırı abartılması.
fazlasını saçma buluyorum hele ki her yerini yaptırıyorsa :/ hadi burnun kötüdür düzeltirsin tamam hadi göğüsünü beğenmeyen kadınlar da yaptırıyor ama geri kalan dudak şişirme yok yüz gerdirme falan ne gerek var ki yani
bazı ünlüleri bu yüzden eleştiriyorlar ama yapay durmadığı ve gerçekten güzel olabildiği ölçüde bence gayet iyi yaptırabilir yani. misal fahriye evcen çok güzel olmuş :)
Estetik çok eleştiri alıyor fakat şu bir gerçek ki elinde fırsatı olan her kadının yaptırmak isteyeceği bir şey. Bence kimse boşuna eleştiride bulunmasın
Cevap
45Cevap
İnanmamak mümkün mü? Tvde kendini estetikle tekrar yaratmış bir sürü insan var. Yanlış anlamayın eleştirmiyorum. Herkes kendini nasıl hissediyorsa o şekilde olmalı. Estetik isteyen estetik yapmasın, istemeyen de yapmasın.
İmkanı olan yaptırsın, dünya güzelleşsin diyorum ben.
Ben buluyorum özgürlük meselesi bu tamamen her insan kendini nasıl iyi hissediyor veya hissedecekse canının istediğini yapmalı. Ben yaptırmam halimden memnunum
Paranın gücü tartışılmaz, en basiti ibrahim tatlıses o kadar kafasından kurşun yedi o kadar parası ve imkânı olmasaydı gariban birisi olsaydı şu an toprak altındaydı. Ne yazık ki hayatın gerçekleri.
Evet inanıyorum lakin her şeyin doğalı daha güzel. Estetik bence sadece ihtiyacı olan insanlara yapılmalı.
Yaptırmam neysem oyum baskalari beni beğensin diye sagimi solumuz kestirmem gelecek olan kişilik ve karaktere düşüncelerime gelsin
Evet ama bazen kötü sonuçlanabiliyor
Benim burnum dışında her şeyim düzgün.
Estetiksiz güzel bir yüze sahibim ama burun vasat
ben doğru buluyorum şimdilik düşünmüyorum çünkü hoşuma gidiyorum. yaşlanınca yaptırmayı düşünürüm muhtemelen. herkes nasıl mutluysa öyle olsun.
Çok abartılıyor bence estetik. Makyaj da yapılmasın öyleyse, sonuçta o da olduğundan güzel görünmek için yapılıyor😌
Bence işe yarıyor. Özellikle burun estetiği. Ben badem göz estetiği yaptırmak isterdim nasıl olur merak ediyorum 😂😂
@skkslsls hiçbir fikrim yok 😂
@skkslsls evet öyle oluyor 😂
Benlik konular değil bunlar.. ama estetiğin tabiki bir etkisi var örnekleri çokça gözler önünde.
yani yapılan 100 estetikten 95 i gereksiz gibi geliyor bana...
Bedenin estetiğe ihtiyacı varsa yaptırmalı. Tabi bunu abartmamak lazım.
Evet inanıyorum insanı resmen bambaşka bir insan haline getiriyorlar
burnum kötü ama onu bile düşünmüyorum herkes birbirine benziyor
Estetiğe gerek duymuyorum Allah vergisi doğal bir güzelliğim var
Estetik güzeldir fakat zorundaysanız güzel. Keyfi güzel değil
Kesip dikmelerinden korkmasam yaptırırım birşeyler. Hiç çekinmem.
Olmadığın birine dönüşüyorsun.. o yüzden doğal olmayan hiç bir insana güzel demem.
yanlış olan ne var bunda yaptırmayı düşünüyorum zaten
param var ama yaptırmam..
çünkü ameliyatlardan sonra ben olmaktan çıkarım..
kusurlarımı seviyorum..
Ben dogalliktan yanayim botox evet yani gecici seyler evet ama ameliyat yapmazdım Allaha saygısızlık olmasin dimi ama ❤️
Ne fark eder ki sonuçta güzel olmuş mu olmuş yakışıklı olmuş mu olmuş
İnanmamak mümkün mü😃
Evet estetik güçlü fakat yan etkileri ne kadar tam olarak halk arasında bilinmiyor bence. Sağlığım için yaptırmam gerekirse yaptırırım, diğer türlü estetiğe karşıyım.
Tabiki yaptıracağım bende
Şu bakışların değişime bakar mısınız! Hayır bile bile halen güzel diyoruz tabiki güzel estetikli yani
Evet inanıyorum. İnsan kendini nasıl iyi hissedicekse onu yapmalı, ben burnumu yaptırdım ve cidden insanın kendine olan güveni artıyor..
Hayır korkmadım doktorumu iyi seçtim ve güvendim.
İstanbul 'da hakan avcıya 12bine
Estetik öncesi insan olmayan kişi sonrasında melek oluyor
Param olsa yaptırırdım valla boy uzatma ameliyatıda yaptırırdım ama para yok işte
Ben kulaklarımı yaptıracağım hafif kepçe estetik ile güzellik yalan ama bozuk olan yerleri yaptırmak çok değiştiriyor
Kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor
Estetik gözleri güzel kadınlarla işe yarar
Estetiğin değil paranın gücü bunlar
Evet inanıyorum ama estektik yapanları pek sevmem
Bu kadın evrim geçirmiş şansıda öyle
Güzeli daha güzel yapıyor evet..
Yaptırmam böyle de bebek gibiyim
paranın gücü desek daha doğru
Fahriye her haliyle güzelmiş
Estetikle güzel olunmaz makyajla güzel olunmaz
inanmasalardı yapmazlardı..
Parası olan herkes "güzel" oluyor zaten.
Başarılı olanlar güzel oluyor
Eski hali daha güzelmiş arkadaş.
Bende yaptırıyorum. İsteyen yaptırsın.
Param olsun yaptırıcam 😄
Abartılmadığı sürece gayet iyi
Bu yüzden kişilik önemli demiyor muyduk? 😅
kim daha güzel olmak istemez ki
İnanmıyorsakta fahriyeyi görünce inanmaya başladık
Estetigin gücü var ama sahte bir güç
inanıyorum. ama tercih etmiyorum
Hayır estedik sadece kandirmaca
Paranın gücüne inanıyorum direkt