Saçmalamayın Allah aşkına yaaa :) balıketlisin, zayıfsın veya fitsin tüm herkesi * et gitsin ;) sen mutlu ol yeter. Ben Balıkesirli severim balıketli sevmem o zaman sana yanaşmam olur biter. Günah veya sevap bunun neresinde? Milletin laflarına bu kadar takıyorsan ona göre hareket edeceksin yaşa takmayacaksın ;)
önemli tavsiye; Birisi kilonla dalga mı geçiyor? O zaman onuda ye ve sorunu ortadan kaldır.
Bizim toplumunun geneli hatta erkeklerin geneli balık etli sever. Bir deri bir kemik seven çok azdır. Ben misal bir deri bir kemik kızları yalnızca şişman kızlarla güreşirken görmeyi seviyorum. Altta kalmaları ezilmeleri, ahlamaları, inlemeleri hoşuma gidiyor.
O değil de şu balık etli kelimesinden artık bu aralar nefret etmeye başladım yani şu kelimede nedir arkadaş bu ya size ne birisi balık etli olur diğer ince olur eviniz zayıf olur Yeter artık insanlar sürekli bir kalıba sokmaya çalışıyorlar
Ya sen şu boy siruaunu soran kadın değil misin? Ne istiyorsun kendinden bu kadar? Kendinle barışık ol başkalarına kulağını tıka, mutlu mesut hayatını yaşa.