Balık etli olduğum için sürekli laf ediyorlar. Sanki günah işliyorum gibi. Balık etli olmak günah mı ya? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçmalamayın Allah aşkına yaaa :)
balıketlisin, zayıfsın veya fitsin tüm herkesi * et gitsin ;) sen mutlu ol yeter. Ben Balıkesirli severim balıketli sevmem o zaman sana yanaşmam olur biter. Günah veya sevap bunun neresinde? Milletin laflarına bu kadar takıyorsan ona göre hareket edeceksin yaşa takmayacaksın ;)
önemli tavsiye; Birisi kilonla dalga mı geçiyor? O zaman onuda ye ve sorunu ortadan kaldır.
Bizim toplumunun geneli hatta erkeklerin geneli balık etli sever. Bir deri bir kemik seven çok azdır. Ben misal bir deri bir kemik kızları yalnızca şişman kızlarla güreşirken görmeyi seviyorum. Altta kalmaları ezilmeleri, ahlamaları, inlemeleri hoşuma gidiyor.
Cevap
51Cevap
O değil de şu balık etli kelimesinden artık bu aralar nefret etmeye başladım yani şu kelimede nedir arkadaş bu ya size ne birisi balık etli olur diğer ince olur eviniz zayıf olur Yeter artık insanlar sürekli bir kalıba sokmaya çalışıyorlar
Ya sen şu boy siruaunu soran kadın değil misin? Ne istiyorsun kendinden bu kadar?
Kendinle barışık ol başkalarına kulağını tıka, mutlu mesut hayatını yaşa.
Balıketliyim kimse laf söylemiyor. Balıketli olmakla kilolu olmayı karıştırıyor olabilirsin
Günah ne alaka? Ve balık etli olmak güzel bir şey. Genelde herkes balık etlileri beğeniyor
@arapsabun yani :)
Niye günah olsun insanlar için yaşamıyorsun bırak isteyen istediğini düşünsün sen mutluysan gerisi önemsiz
Balık et Avrupai bir görüntü değil, ortadaoğu Arap kadınlarını andırıyor. Ben şahsem beğenmiyorum ama neden günah olsun ki.
Yani simdi balik et vaaarr balina et var ama sen kimseyi takma herkes kendine baksin 🙄🙄🙄
Neden gunah olsun ki sen oyle herkesin lafina bakma cunku senin guzellligini cekemiyorlar herhalde
Seninde duygularin var seninde bir kalbin var seninde gururun var yani gunah degilmi sana yani
Daha günahın ne olduğunu bilmeyen insanlar da varmış ya
Ya ne alakası var şu insanları da takmayın "amann bana ne" diyip geç çok mu zor 🙄
Balık etlisin ne güzel daha ne istiyon ele avuca gelirsin offff
Kanki bulurken bulduğun foti biraz daha gerçekçi olsun lütfennn 🤗🤗😂😂
balık etliler daha çok ilgimi çekiyor. bu kadın da öyle :)
canım balık etine atıfta bulunanları n her sözünü kafaya takarsan senin için hayat zor olur
böyle balık etliye kimse laf etmez, obezitenin adını balık etli koydunuz, kendiniz kandırmayı bırakın artık
Nasıl laf ediyorlar ya balık ettiysen herkesin düşmesi lazım hangi paralel evrende yaşıyorsun jdjxjxjxj
En güzeli o zaten eline gelecek attimmi ben severim
Kat Dennings.. Aşık olmamak mümkün mü ona? Şu güzelliğe bir bakın :)
Bana balık demeyin allahımm
Balık
Balık etli seviyorum sıkıntı yok
Değil neden günah olsun
Aynen senin güzelliğin de harika
Günah değil, sen bu şekilde mutluysan kime ne.
Maalesef daha fazla dikkat çekiyor fizik olarak.
Balık etli kadın çekicidir
nasıl merak ettim resim varsa atarsın
Sevap arkadaş ne günahı.
Yooo sevaptır, güzeldir 😉
Çok kilolu olma da aman..
hayır tabiki günah degil bence sevap :))
Sanmiyorum ama ona laf atmak gunah
Hangi balık eti oldugu önemli.
Yoo hayır dofovkvpflfp
Yok değil neden olsun
Evet çok büyük günah :)
gûnah mı 😂😂😂😂s. et
Aynen s. Et devam ke
e yani
🙂🙂
Nedemek günah mı şanslısın senle tanışmak isterdim
Yalnız bu hatun balıketli değil
harika bir detay hele de böyle bir göğüs sahibiyse