Bütün gün yiyip içip sığır gibi yatmak hiç bir halt olmamak günah mı?
Mandıra filozofu gibi yaşıyorum resmen
Mandıra filozofu gibi yaşıyorum resmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani günah mi değil mi net olarak bilmiyorum ama şöyle bir mantık yurutuyorum, bir mesleğin ve aylık maaşla calistigin bir işin olmak zorunda değil. Eskiden kadinlrimiz ekonomik anlamda aktif değillerdi biliyorsun bu bir gunah olmamali. Ama ev içinde de hiçbir şeye elini surmuyorsan, hiçbir iş yapmiyorsan, birşey okuyup ogrenmiyorsan yani kendine ya da birine bir faydan yoksa, boş durani Allah sevmez diyebilirim. Hem bu kadar çok vaktin varsa ve gunahlarini onemsiyorsan ibadetlerini en azından yerine getir, namazını kıl Kur'an oku. Bilmiyorum böyle düşünüyorum umarım faydalı olur
mandıra filozofu gibi mi? bende oyle bir hayat yaşamk istiyorum. kalabalıktan uzak, doğal.. sen şehir hayatından uzak mısın?
Hayvan gibi yaşamak değilde tembel yaşamak diyelim biz ona günah veya değil ona ben bişey diyemem ama bir günün diğer bir gününden farklı değilse yaptığının iyi bir şey olmadığı kesin "Hz. Peygamber Efendimiz Camiye giderken yol kenarında elinde çöple yeri deşeleyen sahabe görür ve selam verir camiden geri evine dönerken aynı kişi bu kez boş boş otururken görür ve selam vermez sahabe de sorar -Efendimiz şimdi neden selam vermediniz? - Hz. Peygamber Efendimizde -Giderken bir işle uğraşıyordun ama şimdi boş oturduğunu gördüm der" tabi burada selam konusuna takılmamak gerek
Günah mı değil mi uzak olduğum bir konu ama insanın kendisine yapabileceği en büyük saygısızlıklardan biri. Süreklilik arz etmeye başladıysa tabi..
Cevap
18Cevap
hayvanlar gün içinde iş yapıyor otluyor
avlanıyor geziyor yürüyor yiyor scyor uçuyor vs..
ama seeeeeeeeeeeeeen
kalk lannnnnnnn artıkkkk dingonun ahırımı laa burasıııı gaallkkkkk
vakti israf etmek haram olduğu için senin biraz öyle oluyyor. D
peygamberimiz sallalu aleyhi ve sellem. acıkmadıkca bisey yemez susamadıkca bisey icmezdi ve doymadıkca kalkmazdır. ve doyduktan sonra yemeye devam etmek gunahtır haramdır.
çalışmak kadar güzel birşey yoktur ama sen bunu keşfedememişsin orası ayrı tabiki
bende aynı hayata anlam katmak lazım ama , günah olabilir çünkü dünyanın amacı sadece nefes almak değil sadece
Hayvanmisin sen? Degilsin. Sen bir insansin. Insanligini bil. Hayvanlarla kendini hayvan tutma.
bende hayvan gibi şiy yapmak diye okudum ilk önce. d
Çok değişik bir soru , cevapları takip edicem.
en sevdiğimden nötr olmak.. :D
günah bence. Boşa geçiyor vaktin yazıktır.
Hhhhh güldürdün Allahta seni guldursun :))
Yarın öleceğini bile bilsen çalış !
Sevismeden gün gecirme kocanla
abdest alda namaz kıl bari :)
tabi günah insanoglusun bir işe yaraman gerek
bıraz aktıf ol eve kapanma dısarı cık
Çalışmayanı Allah bile sevmez.
değil hayvanlara günah yok :D
Evet günahtır
Oooh keyfine bak
Evet günah
Günah bence.
Gunah diye biliyorum