Evet herkes aynı burun aynı dudak şekli filan yaptırıyor herkes aynı ameliyatlar yaptırıyor özellikle mesela ünlülere baktığın zaman giderek hepsi birbirine benziyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çinli gibi bunlarda hepsi birbirine benziyor gerçekten. Hadi siz ayrıntılara daha çok dikkst ettiğiniz icin birbirinden ayıriyorsunuz biz erkekler napalım? Hele göğüs ve kalçaları birbirine benziyorsa ayırt etmemiz imkansız biz genelde oradan ayırıyoruz
Şu üçüne bakarak yorum yapacaksak herkesin böyle olması şahsen beni rahatsız etmez. En azından göz zevkimiz bozulmaz. Güzel olduktan sonra benim için estetik, makyaj ya da doğallığın önemi yok.
Evet oyle. Özellikle kadınların birbirinden farkı kalmadı gibi. Ne acı! Herkesin birbirine benzemesi, herkesin aynı olması için çalışan insanları görmek, ne acı! İnsanlar toprağın üstündeki çiçekler gibidir. Toprağa baktığın zaman, papatyadan başka çiçek göremediğini düşün… Ne acı!..
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet herkesin tek tipe dönüşmüş olması bence de üzücü.
Komik bişi söliyim mi? Yılbaşından sonra bi sabah uyandığımda yanımdaki kızı geçen yaz takıldığım bi kız sandım 😁 kızın göznün içine de bakıyom şaşırdım bi an ne alaka diye. Sonra cidden dedm hepsi aynı diye
Erkeklerde zaten bu durum çok az ama kızlar estetik saç boyası kıyafet vs herşeyde çinlilerin birbirine benzemesi gbi birbirlerine benziyorlar 🤣 birbirlerinin yedekleri gibiler
Beni rahatsız ediyor. Herkes birbirine özeniyor ve ona sahip olmak için kendisi olmaktan vazgeçip kendilerini değiştiriyorlar. Biz farklılıklarla güzeliz.