Malum son zamanlarda bi eyeliner bir de vicdan son sürat yarışıyor. Böyle kızlar varken doğalların değeri bilinmez mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba.
Herkesin kendisinde sevip, yapmak istediği makyaj ya da doğal görünüm algısı farklıdır ve bu durum kişilerin anlık istek ve ruh haline bağlı olarak kendilerini nasıl görmek istediklerinde saklıdır. Herkes nasıl mutlu olup görünmek istiyorsa öyle olsun.
Doğal olmayı çok seviyorum 🎈❤️
Aynaya baktığımda cildimin kendime ait oluşunu doğuştan oluşunu seviyorum bence yüzünde o kadar fondöten varken sen sen değilsin yani bir şeyler sayesinde güzel oluyorlar beğenmiyorum
Doğal ve bakımlı olan kadınlar, boyalı kızlara tek atar.
Sakın boyanın ardına saklanmayın. Sonra denizden çıkınca plajda makyaj yapıp güneşlenmek zorunda kalıyorsunuz
Cevap
6Cevap
Sanmıyorum. Onlara daha sıra gelmezö
Ya soruya bak sorucak soru bulamayınca ben resmen. Hazır şu an zemin kattayken camdan atayım bari kendimi. Bayılajaum çünkü.
Rica ederim, teşekkürler geride kalanlara afiyet olsun 😊
Herzaman doğallıktan yanayım. 18 yaşındaki kızlar 25 yaşındaymış gibi giyinip makyaj yapmalarını hiç sevmiyorum. Neyin ıspatıdır bu anlamıyorum.
Eyeliner çekmiyorum. Yüzümdeki masumluk kayboluyor ve gözlerim çekik olduğu için değişik duruyor o yüzden kullanmıyorum.
Şu eyelineri bir öğrenemedim gitti 😄
Deneyeceğim teşekkür ederim
Boya kitabı versen facia boyayacak kızlar, kendini dikkatli boyayabiliyor. Rezil olma korkusu işte böyle bir şey..
Ayda iki kereden fazla makyaj yapmak sıkıcı bence.🍀🦄❤️
Cıks sevilmez
Hepsi doğal der ama eyelinerlı kızlara bakarlar.
Bilen biliyor bilmeyenleri de boşver zaten✌🏻
doğal kızlar her zaman bir adım öndedir.
Ben bilirim, banane milletten
Sevilmez
Sevgi eyelinere bakmaz
Sevmiyorlar
Sevilmez.
Sevilmez
Doğal en iyisi..
Sevilmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?