Her şey meme değil ;) memelerinin içi dolu olacağına kafanın içi dolu olsun 👍 Memenin içi boş olsun. Hamile kalıp Doğum yaptığın zaman memenin içi nasıl olsa dolar. Kafanın içi boşsa Ne yapsan nafile 😎
Zamanla özellikle yaşlandıkça çok daha güzel bir göğüslere sahip olabilirsin. Estetik diye takılma ; estetik sırt kaslarını zorlayabilir. Bence hiç sarkma yapmayacak bir göğüse sahip olmanın zevkini çıkar.
Benimki de küçük. Ben de bi ara sorun yapıyordum sebebi benim sevmemem değildi çevremdekilerin eliştirileriydi. Çok küçük bu ne, mandAlina kadar bile yok, içine pamuk koy, destekli sütyen kullan, kilo al kilo al kilo al. Daha bilmem neler neler falanlar filanlar. Sonra iki elimle kulaklarımı kapadım aynanın karşısına geçtim. Zayıfım zaten bu vücuda büyük göğüsler olsa sorun yapmaz mıydın dedim kendime. Evet cevabını aldım. Zaten dikkat çeken bir göğüs istemiyorum. Sonradan hiç takmadım. Eleştirmeye çalışanlara da güldüm geçtim. Artık söylemiyorlar bile. Ve fark ettim ki kıskanmışlar da bu kadar üstüme gelmişler. Bu arada 43 kiloyum göğsüm yok denecek kadar küçük yani sütyen bile bulamıyorum. bikini sütyen kullanıyorum düşün.
Hepsi bu toplumda kadınlar üzerinde kurulan kalıplar yüzünden yok kadın dediğin kum saati gibi olmalı iri gözleri doldun dudaklı bla bla bla diye diye iyice özgüvensiz sevgililerinden eşlerinden kendilerini kaçıran kadınlar yarattılar kimse şöyle böyle olmak zorunda değil arkadaşım böyle sorular açıp da kendinizi bu kalıplara uymak zorundaymış gibi hissetmeyin kalıplara inat kendini sev ki şu üzerimizde kurulan psikolojik baskı bir kalksın ne yani senin göğsün küçük benimde göğsüm büyük kalç * küçük ne olmuş yani beni beğenmeyene eyvallah hiç kimse bana kendimi itici ve çirkin hissettiremez çünkü ben yinede güzelim eminim sen de öylesin kimsenin hayranı değilim değilsin kendini kendin için sev
küçük meme daha kadın tarafından daha rahat, büyük sort ağrısı yapar. büyük sütyensiz tabii ki de sarkar ve büyük meme iticiliği vardır. dokolte de zarif durduğu için kadını da zarif gösteriyor.
Kendini sevmen yeterli. Erkeklerin ne söylediğine bakma. Aslında hepsi özgüvenli, kendinden emin, akıllı kadınları Seksi bulurlar. Kimse için sorun yok yani. ancak sen sorun edersen başkalarıda sorun etmeye başlar. Ayrıca ilerde çok rahatsız olursan 85 beden bi dolgu yaptırırsın ama unutma başksı için değil kendin istediğin için
Bir kadını itici ya da çekici yapan şey karakteridir. Karakteri güzel değilse yüzünün ya da vücudunun başka bir yerinin güzel olmasının hiç önemi yoktur.
Meme varsa küçük büyük fark etmez. Cinsellikle tanışma ortalaması 30 yaş olan Türklerden bahsediyoruz sence 30 yaşına kadar hiçbişey görmemiş adam küçük büyük ayırt eder mi? Etmez tani ki.
o başkasının sana karşı bakış açısına bağlı seni af edersin ama memelerin için mi tercih edecek ya da arkadaşlık kurmanda etki edecek eğer ki başkası bunu düşünerek itici buluyorsa sil gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya erkeksin ya da meme ölçüsü hakkinda hiç bilgin yok ya da atıyorsun. Meme ölçüsü kap ile belirleniiir. 90 veya 75 sırt ölçüsüdr.
Zevk meselesi ama bence itici falan yapmaz günümüzde çok popüler manken olan kendall jenner gibi çoğu ünlününde göğüsleri küçük ve bence fiziğini orantılarsan çok daha hoş duruyor düşündüğünün aksine
Fotodaki gibi ise cidden çok itici lisedeki knkm abdurrahman gibi kadınsı değil ama daha farklı ise yakışıyorsa bilemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aslında küçük memenin avantajları çoktur sağlık açısından özellikle bel ağrısından kurtarır ayrıca küçük memeler daha estetiksel bir görünüme sahiptir güzellik konusunda da sizi geriye filan itmez