Cildim için en iyi sabun arayışındayım. Cildime zarar vermeyecek, fiyatı da uygun olan sabun önerileriniz var mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar :)
Gün içinde sürekli koşuşturma halindeyiz ve ne kadar dikkat etsek de pek çok şeyle temas ediyoruz. Bu süreçte sürekli ellerimi sık yıkıyorum ve ellerimin tahriş oluyor. Cildin gün boyu nemli kalmasını sağlayacak bir ürün arayışındayım. Aradığımı da kolayca buldum. Pandemide sık el yıkama alışkanlığı ve mevsimlerin de değişmesiyle birlikte kuruluğu önlemek için kullandığım şık ve aromatik sıvı sabunumlarımla sizi tanıştırmak isterim.

Cildim çok kuru olduğu için cildimin gün boyu nemli kalması benim için çok önemli. El hijyeni ve bakımına mümkün olduğu kadar özen göstermeye çalışıyorum. Savon De Royal sıvı el sabunu içeriğinde alkol ve paraben içermemesi ile aradığım bu dedirtti. Koku çeşitleri ile de bana tercih hakkı sundu diyebilirim. :)

Misk ve vanilyanın buluştuğu ve kokusu kadar tasarımları da harika olduğu White Pearl bizim evde annemin en sevdiği koku oldu diyebilirim. Ne zaman görsem ellerim çok güzel kokuyor, yumuşacık oldu diyor. :)

Ellerini şımartmak isteyenlerin kokusu desem çok doğru olur, içerisinde yasemin, amber ve zencefil aromalarını barındırıyor. Kokusu için bile defalarca ellerinizi yıkayabilirsiniz. :)

Gün boyu misler gibi kokan eller mi dedi birileri? Portakal kokusuna dayanamayanların kokusu diyebilirim. Portakal ve vanilyanın eşsiz kokusu gün boyu size eşlik ediyor.

Assolistler en sona. :) Bana defalarca el yıkatan ve kokusuna her seferinde aşık olduğum Baroque Pearl üst notalarında tatlı meyve kokuları, orta notalarında yasemin çiçeğinin büyülü romantik kokusu, alt notalarında vanilya ve sandal kokusu barındırıyor.
Zarif şişeler ve sofistike görünüm ile görenlerin aklını başından alıyor. :) Fiyatının da uygun olması beni oldukça mutlu ediyor. Siz de hem cebimi hem de cildimi düşünürüm diyorsanız mutlaka Savon De Royal Sıvı El Sabunu Serisi’ne göz atmalısınız.
Cevap
11Cevap
Merhabalar. Sabah ve gece kullanıyorum sadece. Gün içinde yüzümü yıkarken sadece su kullanıyorum. Devamlı sabun kullanamıyorum. 💕
Ohohhhpjpjhttps://voca.ro/1nlOAoDlYcyz
Merhabalar <3
Aslında kullanırım. Ancak gün içinde yüzümü yıkarken sadece su kullanıyorum. Her sabun markası cildime iyi gelmiyor.
Gereğince kullanırım.
temızlıge onem verırım hemde cok
Kullanmam. Cok kurutur
Hep sabun kullanıyorum
Evet kullanırım yumuşatıyor :)
Duru el sabunu var sütlü ve ballı.
Evet çok fazla
yani yeteri kadar
Evet kullanırım
Evet
evet aşırı
Normal