Arkadaşlar salyangoz sabunu kullananlar var mı ve faydasını gördünüz mü? Sivilce ve lekeleri için salyangoz sabunu işe yarıyor mu? salyangoz sabunu nedir?
Selam :) Biliyorsunuz ki bir çok farklı içeriğe sahip cilt bakım sabunları var. Salyangoz özlü sabunda bunlardan biri. Eskiden ürünler var mıydı? Tabi ki hayır. Kadınlar doğada keşfettikleri ve ciltlerine iyi geldiğini fark ettikleri maddeleri yüzlerine ve vücutlarına sürerlerdi. Salyangoz özü de bunlardan biri. Yıllar geçti, tarih değişti ama kadınlar salyangoz özünü hala kullanıyor. Tabi ki artık saf haliyle değil. Salyangoz sabunu da salyangoz özü ile üretilmiş bir sabun. Birçok cilt problemine de deva.
Salyangoz sabunu ne işe yarar?
Salyangoz sabunu ne işe yarar?
Salyangoz sabunu ile ilgili en çok sorulan soru Salyangoz sabunu işe yarıyor mu? oluyor. Araştırmalarım sonucunda şunu söyleyebilirim ki bu sabunu kullanan çoğu kişi sabunun verdiği etkilerden memnun kalmış. Peki salyangoz sabunun faydaları nelerdir? sorusuna cevap verelim.
Salyangoz sabunun en belirgin faydalarından bir tanesi cilt lekelerini geçirmesi. Hem güneş hem de sivilce lekelerini geçirir. Cilt tonunu eşitler.
Cilde doğal bir parlaklık da kazandırıyor. Cildin ışıldamasını sağlıyor.
Cilt üzerindeki yağ ve kirleri temizler. Gözenekleri siyah noktalardan arındırır.
Cildi pürüzsüzleştirir.
Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.
Sivilce ve aknelerin iyileşmesini sağlar. Tekrar çıkmalarını önler.
Yaşlanma karşıtı etkisi vardır.
Cilt çatlaklarını giderir.
Cildi gençleştirir.
Hücreleri yeniler.
Salyangoz sabunu nasıl kullanılır?
Salyangoz sabunu
Salyangoz sabunu kullanan çoğu kişiden normal sabundan farklı olarak kullandıklarını duydum. Yüzünde bekleterek kullandıklarında daha etkili olduğunu söylüyor. Bu yüzden benim de size önerim bu olacak. Önce yüzünüzü ıslatın. Sonra sabunu avuçlarınızda köpürtün. Sabunu bir kenara bırakın ve elinizde kalan köpükleri yüzünüze ovalayarak uygulayın. 30 saniye boyunca ovalamanız yeterli. Ardından 1-2 dakika boyunca bu şekilde bekleyin. Gözünüze girmemesine dikkat edin. Eğer girerse ılık su hemen yıkayın. 1-2 dakika bekledikten sonra yüzünüzü 30 saniye kadar peeling yapar gibi ovalayın tekrardan. En son yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile tampon hareketler ile kurutun. Nemlendirici sürmeyi de ihmal etmeyin.
Salyangoz sabunu kullananlar ve yorumları neler?
Salyangoz sabunu kullananlar
Sizler için salyangoz sabunu kullanıcı yorumlarını araştırdım. Fikir olması için aşağıya birkaç yorum bırakıyorum buraya.
"3 gündür kullanıyorum. Yüzümde gözle görülür bir değişme var. Bugün kuaförüm bile fark etti bunu ve özel bir şey yapıp yapmadığımı sordu. Lekeler azaldı gerçekten."
"Kızlar ben kullanalı 6 gün oldu. Çok iyi geldi. Eşim bile yüzündeki lekeler geçti diyor. Normal sabun kullanacağınıza bunu kullanın, deneyin. Yan etkisi yok zaten."
"Annem almış, dün akşam kullandım. Satıcının demesine göre köpüklü halde 5 dk. kadar beklettim. Yanma ya da kızarma olmadı bende. Sonra nemlendirici sürüp yattım. Bugün yüzüm ipek gibi. Ondan mı bilmem daha bir gün kullandım. Ama diğer sabunlardan farklı olduğu kesin. Kurutmadı yüzümü, temizleme sütü ile yıkanmış gibi oldu yüzüm. Makyaj çıkarmak için bile tercih edilebilir."
Umarım siz de cilt lekelerinizden ve cilt problemlerinizden kurtulursunuz. Bunun için salyangoz sabununun işe yarayacağını düşünüyorum. Şans verebilirsiniz. Umarım yarımcı olabilmişimdir.
Bende dün aldım. Hem aldığım yerde hem de internet sitelerinde çok faydasi yazıyor. Sabundan zarar geleceğini düşünmüyorum. Çok fazla farklı ilaç vb kullanırsan cildin ilerde delik desik olur. Benimde sivilce ve siyah noktalarım var kukurtlu sabun da iyi geliyor. En azından doğal şeyler kullan derim :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kükürtlü sabunun faydaları var mı tavsiye ediyor musun? Yüzümde pek sivilce yok fakat cildi güzel edicek bir sabun istiyorum siyah nokta var biraz