Güzellik & Bakım Kaşlarımı tamamen aldırmam beni ürkünç yapar mı? benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Tamamen aldırsam ürkütücü olur muyum slğsçxşwşsşs #benkendall Kaşlarımı tamamen aldırmam beni ürkünç yapar mı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kimsenin dikkatini çekeceğini düşünmüyorum gadası 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kazıt en fazla öcü kendall olursn 1 0 Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Olmazsınız yap gitsin ama karşıma çıkmazsanız sevinirim 1 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl O zaman kaş dövmesi yaptır, ürkünç olmazsın taktik. 😆😉 1 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kız arkadaşım öyle yapmıştı kchfjchfc okula gelmişti hocalar yapma guzum dmişti cjjjfhj 0 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Evet kesinlikle olursun ve çirkin yapar kesinlikle kesme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Evet biraz tuhaf durur çünkü kaş yüz ifadesinin en büyük belirleyicisi. Yerine çizgi çekmek de çok yapay kalır diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Atooomm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yok birleşik kalsın abi erkek adam kaş almaz shshhsshhs inceee 0 1 Yorumla benkendall +1 yıl Msşslpdpdd Yorumla
Serdar0618 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz kendini mutlu hissedeceksen aldır derim ben 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Evet yapar 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı. Kafanıda kazıt tam olsun muhteşem ötesi olursun 0 0 Yorumla
ThE_GoD Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yüzünü görmemiz gerekir belkide yakışır 😅 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. evet yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kimsenin dikkatini çekeceğini düşünmüyorum gadası
Kazıt en fazla öcü kendall olursn
Olmazsınız yap gitsin ama karşıma çıkmazsanız sevinirim
O zaman kaş dövmesi yaptır, ürkünç olmazsın taktik. 😆😉
Kız arkadaşım öyle yapmıştı kchfjchfc okula gelmişti hocalar yapma guzum dmişti cjjjfhj
Evet kesinlikle olursun ve çirkin yapar kesinlikle kesme
Evet biraz tuhaf durur çünkü kaş yüz ifadesinin en büyük belirleyicisi. Yerine çizgi çekmek de çok yapay kalır diye düşünüyorum.
Yok birleşik kalsın abi erkek adam kaş almaz shshhsshhs inceee
Msşslpdpdd
Yok yapıp şirin gözükenlerde var.
Zevkler ve renkler tartışılmaz kendini mutlu hissedeceksen aldır derim ben 🤷🏻♂️
Yapar
Evet yapar
Sen iyice deli gibi ettin kendini ha.
korkunç yapar sanırım.
Kafanıda kazıt tam olsun muhteşem ötesi olursun
Iyyy alma iğrenç olur
Yüzünü görmemiz gerekir belkide yakışır 😅
seni gördüğümüz mü var hacı