Ürün tanıtımı için sitelere geliyorlar mı? ürün tanıtımı için dedi ama elinde hiçbir kağıt yok bende kapıyı açamayacağımı müsait olmadığımı söyledim baya ısrar etti
benim beğendiğim tiplerde kapıyı açamayacağımı söyledim ama aşırı ısrar etti ürün tanıtımcısına benzer hali yoktu kapıyı açmadım en sonunda gitti sandım odaya geldim sonra aklıma takıldı bir bakayım dedim merdivenin kenarında bekliyordu diğer zillerde de çaldığı olmadı odama gittim sonra odamdan çıktığımda aparman koridoru ışığı yanıyor kimse yoktu ürün tanıtımcısına da benzer hali yoktu benim 9. sınıftan beri bir sapığım var 10. sınıfta arayıp gizli numaradan sesimi dinlerdi aşık olduğum çocuk sandığım için şikkayete falan bulunmadım bana müzik bile dinlettiği oldu 9. sınıftan beri hesabıma birisi giriyordu erkekleri silerdi sürekli onlardan gelen mesajlarıda silerdi her açtığım hesaba girdi en sonunda instayı dondurdum bu sabahta twittera birisi girmiş bende onu attım hesaptan sonrada aniden o çocuk zili çaldı ve ısrar etti tesadüf olabilir mi
benim beğendiğim tiplerde kapıyı açamayacağımı söyledim ama aşırı ısrar etti ürün tanıtımcısına benzer hali yoktu kapıyı açmadım en sonunda gitti sandım odaya geldim sonra aklıma takıldı bir bakayım dedim merdivenin kenarında bekliyordu diğer zillerde de çaldığı olmadı odama gittim sonra odamdan çıktığımda aparman koridoru ışığı yanıyor kimse yoktu ürün tanıtımcısına da benzer hali yoktu benim 9. sınıftan beri bir sapığım var 10. sınıfta arayıp gizli numaradan sesimi dinlerdi aşık olduğum çocuk sandığım için şikkayete falan bulunmadım bana müzik bile dinlettiği oldu 9. sınıftan beri hesabıma birisi giriyordu erkekleri silerdi sürekli onlardan gelen mesajlarıda silerdi her açtığım hesaba girdi en sonunda instayı dondurdum bu sabahta twittera birisi girmiş bende onu attım hesaptan sonrada aniden o çocuk zili çaldı ve ısrar etti tesadüf olabilir mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasıl bir sapıkmış bu heryere eli uzanıyor. Polise şikayet et
sevdiğim birisi var azıcık duygumda var ondan şüpheleniyorum ama daha önce özel konuşmalarımızda oldu ailemde adliyeci ve direk ulaşırlar mesajlara o zaman
Yani sevdiğin birisi varsa direk konuş. Sağıksa eğer hayatın söz konusu işi ciddiye alman lazım
şüphelendiğim kişiyle özel mesajlar var o çıkarsada sıkıntı
Ne kadar özel?
cinsellik
eskiden aşıktım
Yani kim olduğunu bilmeden nasıl bir cinsel konuşma yaptın anlamıyorum şaşırtıcı
9. sınıftayken hoşlanıyordum yıllarca sevdim vazgeçtim o çıkarsa sapık ben biterim
hesabım incelenir ve ailem her şeyi görür
Ne desem bilemedim
bide ailem adliyeci detaylıca çıkarır her şeyi
Yaşın kaç
20
Bu kadar süren uzun süreli bir sapıklık olmaz herhalde. Bence yine de ailenle paylaş
ailem biliyor ama hesaba baktırtmak istemeyip dava mava ulaşamam bahanesi yaptım
O zaman detaylı şeyler söyleme. Tekrar kapıda ya da ev çevresinde görürsen şüpheli diye polisi ara
olay büyür ama
Büyüyebilir ama ya çocuk seni dışarda yakalayıp kötü bir şey yaparsa?
şu an görünmüyor ama kötü hislerim var
Yani ne yapmayı düşünüyorsun
şikayet et ailene söyle
yapamam çünküailem adliyeci hesabım komple incelenir ve bu benim için iyi olmaz
iyi o zaman bir gün bana zarar verir korkusuyla yaşamaya devam et
cinsellik konuştum ve korkuyorum
neden konuştun peki ne kadar gerekli bir sebebi oldu bu konuyu konuşmak için kim olduğu bile kesin olmayan biriyle neden konuşuyorsun
sevdiğim adamla konuşmuştum sapıkta o çıkar diye korkuyorum o çıkarsa bütün mesajlar ortaya çıkar
ama bu konuşman için gerekli bir sebep değil
ayrıca korkunun ecele faydası yok
inandım güvendim o da hayatımı bana zehir etti tipimle bile itici konuştu bende öfkeyle en yakın arkadaşıyla çıktım ailem bu kısmıda tam bilmiyor
onun için değişmiştim ben
Sen bunu nerden buldunki.
eskiden sevdiğim birinden şüpheleniyorum ama kanıtım yok
Tamamda sana mi yazdi nerden iletisim kurdu. Yani bu adam senin kapina nasil geldi
ürün tanıtımcısını mı diyorsun güvenlikli bir sitede oturuyorum zil çaldı kim o dedim annem sanıp sonra ürün tanıtımı dedi bende müsait olmadığımı söyledim ikna etmeye çalıştı bir üründen falanda bahsetmedi tanıtım yapıp gideceğim dedi aşırı ısrar etti bende açmadım gitti sandım merdivenin orada bekliyordu
Anladim.. o zaman sunu de. Guvemlige haber veriyorum de.
Bazen bu tur sapiklar hirsizlar ya da amaci farkli olanlar urun tanitimi adi altinda siteye giris yapabiliyolar. Demekki neymis. Her zilde kapi acmamak lazimmis. İnsan sorar. Ayrica annnei ara, gelsin eve hemen
kapıyı açmadığım için ısrar etti
şimdi gitti mi bilmiyorum
Gereknyok salla gec yaaa
açsaydım nolurdu merak ettim
Merak merak. meraaak acta gider merakini hadi
yok korktum
O zaman git iceri arkadas..
güvenlikten geçmesine şaşırdım
Guvenlige bakma sen. Herkesi geciriyor yanu
olayı ciddiye almalı ve kırkmalı mıyım yoksa tesadüf olabilir mi
Tesadufte olabilir. Korkmana gerek yok kapiyi acmadikca.
Ayrica adam halen ordaysa guvenligi ara.
görmedim şu an
boş ver o zaman tajkilma
okey
Kolay gelsin