Sapığım var biraz korkuyorum?

Ürün tanıtımı için sitelere geliyorlar mı? ürün tanıtımı için dedi ama elinde hiçbir kağıt yok bende kapıyı açamayacağımı müsait olmadığımı söyledim baya ısrar etti
benim beğendiğim tiplerde kapıyı açamayacağımı söyledim ama aşırı ısrar etti ürün tanıtımcısına benzer hali yoktu kapıyı açmadım en sonunda gitti sandım odaya geldim sonra aklıma takıldı bir bakayım dedim merdivenin kenarında bekliyordu diğer zillerde de çaldığı olmadı odama gittim sonra odamdan çıktığımda aparman koridoru ışığı yanıyor kimse yoktu ürün tanıtımcısına da benzer hali yoktu benim 9. sınıftan beri bir sapığım var 10. sınıfta arayıp gizli numaradan sesimi dinlerdi aşık olduğum çocuk sandığım için şikkayete falan bulunmadım bana müzik bile dinlettiği oldu 9. sınıftan beri hesabıma birisi giriyordu erkekleri silerdi sürekli onlardan gelen mesajlarıda silerdi her açtığım hesaba girdi en sonunda instayı dondurdum bu sabahta twittera birisi girmiş bende onu attım hesaptan sonrada aniden o çocuk zili çaldı ve ısrar etti tesadüf olabilir mi
Sapığım var biraz korkuyorum?