Örnek verebilirim. Bazı tanıdığım yüzü full kara lekeli kızlar var ve saatlerce kapatıyorlar bu kusuru bebek gibi oluyorlar (sahtekarlık) ama hiçbir sorunu olmayıp da insanı çıldırırcasına asla hazırlanamayan kapıda bile bir şey yapmayı unutup auna karşısına geçenlerde var. Anlamıyorum onları zaten güzelsin ne arıyorsun daha fazla... sonuç olarak ben ise 5 dk da hazırlanıp kapıya bekleyen yapılacaksa arabada yarım yamalak makyajını yapan ama buna rağmen tüm arkadaşlarının yana yakıla eyelinerını çektirdiği masumane bir kızım. Yani cevabım yeterli olur inşallah.
1 Güzellik insanın içinde olucak. 2 Biz doğal seviyoruz diye ortalıkta gezinen erkekler bir kilo makyaj suratında mini elbise topuklu ayakkabı ile tık tık gezen bir kadın görünce ağzının suyu neden akar o zaman. 3 Kendi adıma konuşuyorum ben bir krem sürer çıkarım genelde ama güzelim diye de idda etmiyorum. Not: üff sabah sabah ne çemkirdim be yaşasın feminizm 😁😂😂
Selamlar. Sadece makyaj öncesi yüze buz gezdirmek, ardından nemlendirici sürüp beklemek bile 10-15 dakikayı alır. Makyajın yoğunluğuna bağlı olarak 25-30 dakikaya iyi bir sonuç elde edilebilir. 🌸
Hayır. Mesela kendimden örnek vereyim bu 2 seneye kadar sıfır makyajsız bir kızdım 2 senedir makyaj yapmaya başladım. Modum düşükken dışarı çıkmadan önce makyaj yapmak resim yapıyormuşum gibi modumu yükseltiyor çünkü renk katıyor artı olarak makyajsız ufak tefek kusurlarım oluyor o kusurları da makyajla kapattığımda daha kusursuz ve değişmiş hissediyorum. (Çok ağır makyaj yapan biri olmadığım hâlde)
Çirkin kadınlar süslenmeyi sevmezler çünkü onlar güzel olduklarını zannederler obez kadınları spor salonlarında çok az görürsünüz ama fit planlar daha çok özenirler benim tespitim bu yönde