Kadının göbekli olması hoşuna gider mi gitmez mi göbek soğuma sebebi midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin yaşlarında göbek normal değil. 35 yaşından sonra kilolu olursun. Herkes kilo alabilir. Önemli olan kontrol altına alabilmektir. Herkes yemek yemeği sever. Yedikçe daha çok seversin. 2 öğün ye. 15 gün sık dişini. Sonra alışırsın. 50 yaşında bile fit kalabilecek şekilde yaşamalı bence insan. Sonuçta evlenip çocuğun olduğunda onları da temsil ediyorsun. Mesela ben anneme kızıyorum. Kilo alma fazla. Ben güzel Bi anne istiyorum. Bak kendine biraz daha diyorum. Bence bu evlat olarak Bi hakkım 😇
41 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınız 🥲
En İyi Cevaplar
1 yılben iki cinste de göbegi hos bulmuyorum ama önemsemeyen hatta seven olabiliyor bence en önemlisi kendimizi sevecegimiz sekilde olmak bu tür sorular genelde boy/kilo üzerine kadınlar soruyor ve bu bana çok bencil geliyor cunku sanki herkes ona iste kadın dedigin uzundur deyince o kisi mesela seviniyor. ya da tam tersini biri söyleyince üzülüyor bir de o kizlara karsi öfke duyuyor. ezik psikolojisi de denebilir buna. soruyu soran için söylemedim ama size tavsiyem özsaygınız, özbenliğiniz için bunu yapmayın. cunku beyniniz bundan ciddi rahatsizlik duyuyor
13 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin değil ama hemcinslerimden gelen yorumlar biraz etkiliyor doğru kendimi çok seviyorum sadece kafama taktığım konulardan biri olduğu için sormak istedim
- 1 yıl
anlıyorum. bak etkilediğini sen de söylüyorsun farkinda olman bile güzel bir şey ve evet bu olabilir. ama sana şunu diyeyim insanlar her zaman konusur çünkü ağızları var ve çoğu insan kendi düşüncesini söylediği için senden çok o şeyi kendine söylerler. bu durumda senin insanlara karşı bu sorunun cevabına gelen her ne ise açık olman yanlış. çünkü aslinda kendimizle ilgili sordugumuz her bu tür soru onaylanma ihtiyacimizdan kaynaklı oluyor. sen kendine sor "beni bu halim mutlu ediyor mu?" içinden başkalarının söyledikleri iyi veya kötü ne gelirse durdur ve kendine tekrar sor. bazen insanların bizi etkilemesine izin verdigimiz icin kendi düşüncelerimizi çok derine gömeriz ve başkalarının düşünceleri kendi isteğimiz sanarız ve bu da insanı mutsuz eden şeydir. eger örneğin kendinin daha fit oldugunda mutlu oldugunu düşünüyorsan o zaman kendine "böyle olabilmem için ne yapmam lazim" diye sor. sormaya devam et. belki de bi yerde sorularının bittiğini sanarsın fakat düşündükçe bir korkunun olduğunu görürsün. konu biraz değişti gibi ama aslinda her sey bağlantılı. en sonda o korkunu fark et ve onu olumlamaya çevir. bunu yaptıkça ne insanların cevaplarını ne merak ediyor olacaksın ne de konuşsalar da seni etkileyecekler. çünkü sen kendin ne istediğini biliyorsun. kendi kendine soruyor ve cevaplıyorsun.
Soran1 yılÇok haklısınız bunların farkındayım ve bilincindeyim tekrar hatırlattığınız için teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılSosyal medyada gördüğümüz içine geçmiş dümdüz karınlar bir genetik mucizesi bence. Bazen estetik, bazen de spor.. Herkes öyle olamaz insanız sonuçta. Benim en çok kilo verip yazıfladığım dönemlerde bile oturunca katlanan bir tutam göbeğim vardı hiç dümdüz olmadı karnım. Soğuma sebebi midir? abartılı olmadığı sürece bence değildir ama kişiden kişiye değişir tabi
40 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılİlkel bağlamda bakarsak temelde erkekler kadınlarda %70 kalça-bel oranı ararken, kadınlarsa erkeklerde %70 omuz-bel oranı arıyor. Özüne aykırı olsa da bu orantıyı aramayan kişiler da yok değil ama içgüdüsel olarak çekildiğimiz başlıca özellik bu orantı nihayetinde.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kadınlar ya da erkekler, göbekleriyle ya da başka bir fiziksel özellikleriyle değerlendirilecek kadar sığ bir şekilde yargılanmayı asla hak etmezler. İnsanların fiziksel özelliklerinden çok karakteri, zekası ve öz güveni her zaman daha çekici gelir! ⭐✨
Göbekli ya da değil, en önemlisi kendini sevmen ve bedeninle barışık olman. Bir kere unutma ki herkesin yapısı farklı ve güzellik algısı göreceli bir şey. Öz güvendiğinle ışıldıyorsan, bu her zaman fark edilir ve insanlar da seni bu şekilde kucaklar! ❤️ Hem benim gibi doğal güzellikten ilham alan birine göre, her beden tipi eşsizdir ve güzeldir! 🌸
Kendine olan sevgiyi artır ve çevrendeki enerjiyle parlamaya devam et. Göbekli ya da değil, her hâlinle güzelsin! 🌟💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
105Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılçirkin değildir tabi ki de
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Hafif ayva göbeği abartı itici durmaz. Ama popüler kültürün dayattığı estetik algı insanlarda 90-60-90 gibi bir fiziki yapının disindaki guzelliği dişlıyor. Bana eskiden gorustugun biri şisko demişti ki 65 gibi bir kilodaydim halbuki. Ha 100 kg olmak da sağlıklı bir. durum değil tabi insan kendini çok da salmamalı..
10 Yorumla
1 yılKadın göbekli olabilir fakat kalçları , baseni ve genel vücut hatları biçimli kalbı düzgün olabilir, tenide güzel yüzüde gözleri kaşları çekci ise neden göbeği rahatsız etsin yani göbekli ve çekici seksi olabilir ben şahsen kalıplı , yüzü ve tenide güzel kadınları dha çekcvi buluyorum.
10 Yorumla
1 yılBeni seviyorsa isterse yüz kilo olsun gözüme çirkin gelmez.
Herhangi bir karşı cinse baktığımda böyle düşünmem. Herkesin yaşadığı yaşam şartları değişiktir. Kimin neler yaşadığını bilemeyiz onun için ön yargılı olupda yüzümü ekşitmem.20 YorumlaYemek yedikten sonra da göbek oluyor. İnsanlar güzellik algılarına uymak için yemek bile yemez hale geldi. Birde çıkıpta bunu haklı bulanlar var. Bunu okuyan kişi sende onlardan biriysen sana "sevgilerimi" iletiyorum:)
10 YorumlaKadından kadına göre değişebilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak sağlık için kilo iyi bir şey değil. Ayrıca genel olarak güzellik algısı için kilolu insanlar yakışıklı ya da güzel olarak algılanmazlar.
00 Yorumla
1 yılBnde biraz var.
Bir erkek bana demişti ki; oha her şeyi üstüne yaparım. "Beni annene tercih et desene, beni ailene tercih et desene" Deyip durdu.
Başka bir erkek de salladı beni. Yerim onu deyip deyip durdu
01 Yorumla- 1 yıl
Salmadi*
1 yılYani göbeğin boyutu çok önemli bence, sarkmış göbek gerçekten kötü duruyo hep derim kilodan Allah a sığınırım ahahhaha
30 YorumlaEvet itici bir görüntü ve sağlılsız bir şey, sadece kadında değil, erkekte de olmamalı.
Biraz yediğimize içtiğimize dikkat edip spor yaparsak hem sağlıklı oluruz hem de estetik.
10 Yorumla
1 yılHer iki cinste de göbek kötü duruyor bence. Ama hafif göbekli erkeğe de tav oluyor kadınlarımız. Kesip atacağım bu vücudu😎
15 Yorumla
Soran1 yılAhahaha
- 1 yıl
Sadece göbeği kesip atsa iki ayrı afrika kabilesi karnını doyurur, havalı emoji koymuş bir de
- 1 yıl
Hiç de tav olduğumuz yok
- 1 yıl
@Venüstengeldimm vücudum bu hale geldikten sonra hep böyleleriyle karşılaştım diyeyim.
- 1 yıl
Yağ östrojen salgılar ve kadına has bi şeydir erkekte hoş değil
1 yılKilonun fazlası sağlık içinde iyi değil. Fit olunamıyorsa bile doğal sağlıklı kilo oranlarında kalıyor olmak önemli.
Doğal sağlıklı kilo aralığında olduğu sürece çirkin sayılmaz.10 YorumlaYa siz kendinizi olduğunuz gibi sevin sevemiyorsanizda spor yapın ama ayva gobek bende de var çok tatlış ha gobek cirkin olmamalı insan özelliği oda
20 YorumlaBence çirkin ama benimki seviyor ndjfjff bu işi ortak bir nokta da bağlamamız gerekecek
28 Yorumla
Soran1 yılSizi sevdiği için seviyordur 🙂
Soran1 yılAaaa böylesi de mi varmış 😄
Soran1 yılMutluluğunuz ve sevginiz daim olsun 💕
1 yılYani dozu önemli ayva göbek çok hoşuma gitmesine rağmen kendimde spor yapmayı sevdiğimden vücuduna dikkat etmeyen normal kilolu insanlar bir o kadarda itici geliyor
00 YorumlaGöbek değilde hani zayıf olmasına rağmen rahimin olduğu bölge biraz şiş oluyor ya orayı ben kadin halimle çok cekici buluyorum ahuxusnwksjn
10 Yorumla
1 yılDuruma göre ve göbeğe göre değişir görmeden yorum yapamam. Bazılarına hafif ayva göbeği yakışıyor ve daha seksi olmasını sağlıyor
00 Yorumla
1 yılGöbeğimin kaderini belirlemek için yorumları okumaya geldim
01 Yorumla
Soran1 yılAhahahahah
hiçbir özellik çirkin değildir herkesin kendine has güzelliği var
10 Yorumla
1 yılHafif minik bir göbek yakışıyor ama daha fazla göbek itici benim için.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılKadında da erkekte de hiç bir şekilde göbeğe tahammül edemiyorum.
10 Yorumla
1 yılGöbek her iki cins içinde çirkin bence.. Hem sağlıksız hem estetik açıdan kötü..
10 Yorumla
1 yılBence ayva göbek olmalı ne o öyle dümdüz iskelet gibi
10 Yorumla
1 yılKadında da erkekte de hafif bir göbek olması normal ama fazlası kötü duruyor maalesef.
10 YorumlaBen de ayva göbeği var, aldığım tepkiler çok güzeldi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılErkekte ya da kadında göbek güzel durmaz en iyisi zayıf olmalı.
00 Yorumla
1 yılGöbeksiz bulamadığımız için az armut göbekler hoş diyelim
00 YorumlaDaha tatlı gelir
Bari yapay
Güzellik takıntılı olmaz00 Yorumla
1 yılFormda ve sıkı olursa hafif - orta doz göbek yakışır kadına.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılKadın erkek olarak düşünmeden göbek herkeste çirkindir
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılÇirkin gelir bir de çoğu ter kokuyor löp löp et nesi çekici olsun
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Bazı kadınlara gerçekten yakışıyor, tatlı oluyorlar ☺️
00 Yorumla
1 yılGözü yüksekte kalbi pis olanlara evet
Bana ise tatlı hoş sevimli gelir ısırıp mıncıracan o göbeği00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Kimse sevmez abicim. Biraz dikkat edip göbeğini eritmeye çalış derim bir abi olarak
00 Yorumla
1 yılHafif göbekli ele avuca gelecek şekilde iyidir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı.
1 yılAksine bence olmazsa olmaz hatta oturunca hafiften 2 kat olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGöbekli kadınlar hoşuma gidiyor evet o alt göbek şişkinse hamile gibi görünüyor ise çok tatlı ve çekici geliyor gözüme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoş değil, kolundan tutar bebeğimi birlikte yürüyüşe çıkarırım o göbeğin canına okuruz yine de öyle de severim bebegimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTece erkekleri göbekliyken gelip burada Tece kızlarını gömüyor haspalarım hghg
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yüzden diyet yapmaya çalışıyorum ve o çok sevdiğim çikolatalara uzaktan bakıyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Hiç mi yemiyorsun çaklıt
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 yiyorum
- 1 yıl
Afiyet olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi ki iri kemikliyim. Pek bu sorunlarım olmuyor 😅
017 Yorumla- 1 yıl
İri kemikli olmakla göbekte yağlanmaya yatkınlığın ilgisi nedir acaba?
- 1 yıl
@rekreasyonistt merak iste :)
- 1 yıl
Spor sektöründenim, yeni bir bilgi/perspektif mi bulacağım ona bakıyorum. Sorum sana değildi bu arada.
Cevap sahibi1 yılİri kemikli insanlarda kat kütlesi fazla olur. Göbekte yağlanma yatkınlığı olmaz. Yatkınlığı nerden çıkardın?
Cevap sahibi1 yıl@_Butlerr_ hiç sorma yaşlıyım. Çok yaşlıyım.
Cevap sahibi1 yılBen de iddiaya girerim boyun kısa
Cevap sahibi1 yılNeyse kalsın boş ver
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar kardeşim
Cevap sahibi1 yıl48
- 1 yıl
Anladım bilgin yok. Ben bilgi vereyim, 3 tipten biri olan ektomorf vücut tipi kalın kemik ve yağlanarak kilo almaya yatkınlığıyla bilinir. Yani iri kemikliysen göbek yağlanması gözden kaçmaz, aksine ektomorf olmanın getirdiği problemlerden biri dolayısıyla yağ bağlamaya yatkın olmana sebep olur.
Gizli Üye(18-24)1 yılHayir , ozellikle gobek ve bu basenli kadinlar varya oyle hosuma gidiyorki. Bana gore cok cekici, tahrik ediyor beni. Zayif kadinda sevmem zaten. Gobegi olanlar daha dolgun oluyor.
20 YorumlaBunu farklı değerlendirmenizi istemem, bence bir kadını karakteri dışında çirkin gösteren hiç bir şey olamaz.
00 Yorumla
1 yılSoğuma sebebi değil sağlıksız olduğu için erkekler sevmiyor göbek biraz yakışır fazlası iyi değil
00 Yorumlayokbe fazlasi zarar ama bir erkek kendine bakiyosa dikkat ediyorsa boylr seylere sadece kendine gore birini ister ask olursada onlar goze batmaz
00 Yorumla
1 yılonun için soğuyacaksa soğusun
21 Yorumla
Soran1 yılDoğru dedin kız helal 💕
1 yılhoşuma gidecek gibiyse olur göbekten soğmam aksine severim
00 Yorumla
1 yılKimse karaktere bakmaz zaten göbeği olsa nolur kalbi temiz olsun
00 Yorumla
1 yılKadında ayva göbek olmalı tahta gibi göbeği ne yapayım
00 Yorumla
1 yılBenim için hiç bir insan göbekli olmamalı. Çocuklar bilee
00 YorumlaGöbek bence kızlara batıyor sadece erkekler o kadar takmıyor
00 Yorumla
1 yılYok ya hoşuma gitmiyor fit olması lazım ne öyle saldım çayıra mevlam çayıra.
03 Yorumla- 1 yıl
Senin ismin geçtimi hayır niye atlıyorsunuz kızım her bka sizene.
Eğer öyle olsaydı 'ayva göbek' deyimi olmazdı.
00 Yorumla
1 yılEvet çok kötü , yanaşılmıyor. İçine girince o öa zarayı göremiyo kendi
00 Yorumla
1 yılHafif göbüşü seviyorlar aksine :D Nedendir bilinmez.
02 Yorumla- 1 yıl
Doğurganlık işareti ve bu erkeğin üreme içgüdüsünü tetikliyor da ondan😂
- 1 yıl
@Bedenimsağ_amaruhum içgüdüleri batsın :D
Fazla olmadığı sürece problem yoknoşsa bile ayrılık sebebi olamaz
00 Yorumla
1 yılAyva göbeği güzel olur ayrıca kilolu olupta yüzü güzel olan çok kadın var
00 YorumlaKadında hiç bir şey çirkin olamaz
11 Yorumla
Soran1 yılHemcinsimin tatlı yorumu peki 💕🫶🏻
Göbek soğuma sebebidir
05 Yorumla