Selam, Bazı kadınlar vardır hani, kendince güzel olduklarını düşünürler veya gerçekten güzel de olabilirler, bu kadınlar kimseyi beğenmez çok seçicidirler. Bu seçicilikle sizce yalnız kalmaya mahkum mudurlar?
Çok güzel oldukları için yanına kimseyi yakıştırmayan kadınlar, yalnız kalmaya mahkum mudurlar sizce?
Yok ya ben hiç denk gelmedim. Hatta genelde çok güzel kadınların yanında böyle nasıl desem daha beğenilmeyen erkekler oluyor. Bence kadınlar daha çok paylaşım ve ilişki kalitesine bakıyor. Yanlış anlaşılmasın illa vardır böyle insanlar ama benim gördüğüm genelde üstte açıkladığım gibi.
Çok güzel oldukları için böyle davranıyorlarsa yalnız kalmaları erkekler için çok daha iyi olur zira böyle bir kadınla yürütülen ilişkinin içi boş olur.
Evet mahkumdurlar. Ben hep şunu da düşünüyorum; Gerçekten güzel ve zeki kadınlar aşık oluyor mu , biri için aşk acısı çekiyor mu , bağlanıyor mu , unutamıyor mu? Hep bunu merak etmisimdir ve sanırım cevapları da yok olsa da tersidir
Genellikle aşk acısı çekmek yerine unutmayı tercih ederler zaten kapılarında çoktur ama gerçekten unutamıyorsa psikopatça bir saplantı haline getirebilir ve hırs yapar intikam alır.. Bu yüzden aşık olmamaları önemle rica edilir
Bazıları yalnızlığı ile de mutludur bunu tercih eder, illa yanında bir bey olmak zorunda değil...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
o kadınlar sonunda kıymet bilmeyen adamların eline kalırlar genelde. güzellikleri de beş para etmez çünkü huzur ve mutluluk bulamazlar. ziyan olup, solup giderler. benim çevremdeki güzel havalı kızların sonu hep böyle oldu malesef