Aşırı derecede kılların yok çok da rahatsız edici değil ama ben kıl sevmediğim için al derim çünkü pürüzsüz vücut daha çok hoşuma gidiyor kıl hiç sevmem yani kişiden kişiye değişir sende çok sorun etme bunları.
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok da rahatsız edici değil derken rahatsız edici ama çok değil mi demek istedin? 🙄
Anlaşılan o ki iyi durumda olduğuna kanaat getirdim almıyacağım ileride sevgilim eşim olacak kadınım isterse onun uğruna alırım geçerim 😅 İzmir gibi yerdeyim diye şey ettim onuda geçtim çok sıkıntıysada yaz sezonu desen 2 ay sürüyor sonra tekrar kış ve bahar geliyor böylesi iyidir 😊
Şimdi biraz arayış içerisindeyiz bu süreçte insan ister istemez kişisel bakımına dikkat edip etrafa iyi görünmek istiyor. Haliyle arada kafaya takabiliyorum. Abim sağolsun çok aşırı fazla kıllıydı onun yanında ben hiç bir şeydim gözüm kendime aşinaydı o epilasyona başladı tüy dökücü kullandı ondan sonra biraz kendimi yadırgadım onu az kıllarıyla görünce😅
Bende olmasın diyenide gördüm biraz olmalı diyen yabancıyıda gördüm tabi sokak röportajlarından. Sana şöyle baktımda çok bilge birisine benziyorsun başka şeylerde sormak isterim ama gel gelelim bu fotoğrafın üzerine kendimizi ifşalarmıyız o problem 😂
Bir oyuna başlarız senaryo istediğimiz gibi gitmez çıkar baştan başlarız ya bu işinde baştan başlaması yok ters tepki yaratırsa dönüşü olmayan bir yol yoksa aldırmıştım çoktan sağdan soldan birisi uzar diyor biri hiç bir şey olmaz diyor bilgi kirliliği var
Ben yaklaşık 8 senedır Makına ıle alıyorum hep aynı bölge ve aynı yoğunlukta çıkıyor. Gerısı sana kalmış , sonuçta kıl koklerıne müdahale etmıyorsun. Mevcut kılları kısaltıyorsun
Valla ne yapacağımı bilemedim V yaka giymeyi severim bir kaç tek tük kıl v yakadan hafif gözüküyor onları bile takıntı etmeye başladım bir taraftan erkeksilik katıyo diye düşünmeye başladım. Abim çok kıllıydı aşırı dereceydi onu gördükçe benimkiler normal ve göze batmayacak derecede olduğunu düşünüyodum epilasyona başladı onun kılları aldırmış versiyonunu görünce kendimi yadırgamaya başladım