Merhaba. Bir insan kendisi ile barışık oluo, kendisimi sevmelidir. Sürekli ben çirkinim diyerek kendini çirkin ilan ederek, kendisini üzer. Biz her zaman güzel ve özeliz. Ben sürekli çirkinim diyen birine güzelsin böyle düşünme demeliyiz.
Bütün evren içine yerleştirilmiş sen kendini bir hiçmişsin gibi hissediyorsun. Demiş alimin biri. Herkesin kusurları vardır. Kimse mükemmel değildir derdim. şu an en beğendiğin karakterin yerine geçseydin 1 gün sonra, o beğendiğin kişide bile kusur bulurdun derdim.
Eğer birisi kendini çirkin hissediyorsa, dünyadaki tüm insanlar onun çok güzel olduğunu söylese bile kendi düşüncesini bastıramaz. Ama eğer birisi görsel açıdan pek çekiciliği olmasa bile kendine güveniyorsa, kendini sevdiği yönündeki enerjisini diğer insanlar da fark eder ve bu diğer insanlara daha çekici gelir. Yani tamamen insanın kendi kafasında biten bir durum.
Kardeşim misal diyorum ki: herkes tarzini begenirken neden çirkin olduğunu söyleyip duruyorsun? Bence güzel olduklarinin farkindalar. Ama ego tatmini yapmak için öyle söylüyorlar ya da kendilerine güvenleri yok, bilemiyorum. Her şeye rağmen güzel olmasi için bir insanin kendini güzel görebilmesi gerekiyor.
Sınavım kötü geçti deyip 100 alan tipler gibi. Evet çok çirkinsin dünya da senle ben kalsam yine de bakmam derim güzel olan güzelliğini bilmiyorsa daha ne denir?
Hahahaha lisede Bi erkek arkadaşım, en sevdiğim kız kendini güzel hissetmeyen kızdır demişti😂 neden diye sorduğumda güzel olduğunu hissettirince benim özel olduğumu düşünüyor demişti 😅 mantıklı bence
İki ihtimal vardır; ya özgüveni düşüktür ve gerçekten kendini öyle görüyordur ya da aşırı egolu ve kibirlidir. Aşırı egolu ve kibirli ise çevresinden sürekli güzel olduğunu duymak istiyordur.
Ya kezban kezban. Valla bak hiç çekilmez. Hemen o soruyu sorduğu anda, ben bi tuvalete gidiyorum deyip yanından sıvışıp haber vermeden taksiye binip gidicen. Beklesin dursun
@Canerik17 hiç sorma yaa suratına suratına hönküresim geliyo öylelerinin Ben senin poponu kaldırmak zorunda mıyım kardeşim Ver parasını övelim hayırdır yani fljfldjdkd
İşte bi göğüs dekoltesi görünce kimlere "Yok hayatım çok güzelsin aşk olsun, çuval giysen yakışır Maşallah Maşallah" dediğimizi anlıyo musun? 😔 Yazık la bize, içimizden neler neler demek geçiyo da, dil çaresiz dksksks sjshshsj