Kilolu ya da zayıf olmanız farketmez, vücudunuz sizinle birlikte büyüyor ve derinizin bazen buna bağlı olarak çatlaması gayet normaldir.
#beyazorkidem😘

Açıkçası sevgilinle bu tarz ilişkilere girmem hayatıma aldığım kişinin ve cinsel birliktelik yaşayacağım kişinin dini ve resmi nikah kıyarak eşim olmasın tercih ederim zaten eşim olan kişinin de evlendikten sonra bedenen görüntüsü umurunda olmaz.
Çatlaklar ile mi iletişimim olacak?
Onların şekline bakarak mı sevdiğimi veya sevildiğimi düşüneceğim?
Onları öperken mi sonsuzluk hissedeceğim?
Ya da bir kitap, bir film veya dizi hatta gündeme dair onlarla mı sohbet edeceğim?
Böyle şeylere takılmamak gerek.
Görsel çekiciliği yok eden bir durum. Her ne kadar seven için önemsiz olsada pürüssüz bir tenin çekiciliğini vermediği gerçek.
Aşırı değilse soğumam
Cevap
87Cevap
Ufacık detaylara bile takılacaksak ohoo kusur bulan göz güzellige hasret kalır
Sevgi sözde kalmamalı kusurlarıylada gerekiyorsa sevmesini bilmeli benim için hiç sorun olmaz seviyorsam her haliyle kabülümdür..
Bende de var 35 kilo verdiğim zamandan kalma zafer yaraları olarak görüyorum hiç dert değil böyle ufak tefek şeyler
soğumam. aksine çatlak olan yerlere özel ilgi gösteririm. gayet normal bir şey yüzünden kötü hissetsin istemem
Değil çatlak çıban dolsa neden caz geçim bir günlük sevmiyoruz biz
Bende de var hızlı kilo alıp veren bir insanım çünkü ama hiç umrumda değil.
Kırmızı ete zaafım var ama mangalda 🤣 canlıda somuttan daha çok soyut olanlar ilgimi çeker ikisi bir olursa tabi yürüyen afrodizyak olur
Pardon afrodizyaklı afrodit
Ben onun gözlerine bakarak onu seviyorum. Bedenin önemi yok.
Bu kadar çatlak olsa ben kendimden rahatsız olurum.
Bir insanın çatlak izleri olması onun kusurlu olduğunu göstermez tabiki soğumam
çatlak olmayan kadın yok ki var ise de çok nadirdir
eger vucudu için yanındaysan soğabilirsin ama insanlık çatlaktan daha kıymetli
kadinlar bunu cok takiyor ama bizim icin kotu durmuyor :d
Çatlak herkeste var. Çatlaktan soğuyan bir insanla da bakkala bile gidilmez kızçelerim
çatlaklar her kadında olan birşey kusur değildir
Bende de var. Başta umursuyodum ama çaresini buldum deneyebilirsiniz. Ben uğraşarak dikkat çekmeyecek seviyeye getirdim. Limonla şekeri 5 dk Peeling yapıp sonrasında nemlendirici sürüp ertesi gün de contractubex çatlak kremi sürdüm. şu an göze bile gelmiyo. Herşeyin çaresi olduğuna inanıyorum.
Ne alakası var mnk ya? Kendinizi neden bu kadar küçük ve gereksiz görüyorsunuz? İlişkiler mantık ile yaşanır mnk ama sizde beyin yok haliyle böyle soru gelmesi normal
Yok soğumam.. Bunlar da kadına güzellik katar
Ben soğumam eğer o çatlaklar sevgilimdeyse veya eşimdeyse güzel gelir bana görmem diye düşünüyorum.
Bedeninin şeklinden çok Zihni’nin içine önem veriyorum
sevgiliniz diyosun , yani sevgilim olduysa her haliyle kabul etmisim demektir. ottan bktan sebeblerle sogumam hic.
Erkekse hiç umursamam. Kadında da gözüme batabilir ama kötü karşılamak yanlış olur sonuçta doğal birşey.
Aksine. Sevgilim olsa onun çatlakları olsa hoşuma gider çatlakları. Hem hoş görüntü hem de onun da hoşuna gidecektir.
Dolgun kalçalar da çatlaklar olabilir fiziğin iyiyse çatlağa kim bakar.
hayır doktorluk bi seyse tedavi olmasını isterim yok kendindense yapcak bisey yok
E bunlar doğal şeyler bir kusur da değil bunlara takılan sevgili falan da yapmasın.
Aslında o çatlaklar kişiye ayrı bir seksilik katıyor
Hayir soğumam her zaman söylüyorum doğal dovme gibi görürüm.
Yoo takılmam öyle şeylere dış görünüş önemli değil benim için
Takılacak en son şey bunlar olsun yani bunu hiç dert etmem
Aşk'ına ihanet edersin.
Sevipte bir çatlak yüzünden soğuyan aşık değil, menfaatine seviyor.
Soğumazdım ama tedavi ettirmeye çalışırdım bu denli bir çatlak onun canını sıkar hem de çok
Doğumda falan illa ki bir bölgede oluyor. Eşimden de sevgilimden de soğumam.
Kilo alip veriyorsa normal birsey neden soguyayimki
Zerre umrumda olmaz çatlaklarından operim
Doğal birşey bu, özellikle Kadınlarda çok olur, Doğum o bu şu, fakat bunlardan soğuyan Erkek... olmamalı
Evet bi daha yüzüne bakmam onun seks yapmaktan çatlamış edepsiz
Soğumam
Bol bol kremlerim ben onu. Çatlak matlak kalmaz
Sorun olmaz
Insan sevince umurunda olmaz
Iyyy bune ya çok kötü
Imm buldularda kılını aricaklar
Sevelimde iş ona kalsın
Hayır neden soğuyayim ki.
Hayır sadece bu yüzden soğumam tabiki...
Ben soğurum hiç hoşuma gitmez pürüzsüz olması gerekiyor
Çatlak değilde kilo alıp bıngıl bıngıl olursa istemem
yok seven erkek soğumaz
Çatlak olmasın ya. Çok itici
Soğumam kendi iradesine bağlı durumlardaki bakımsızlığı sogutur ancak
Bunlar detay bence kusur değil her insanda olabilecek seyler ben rahatsız olmam böyle seylerden
Hayir neden soguyayim bedeni için mi sevdik
Hayır sevmişim bı kere 😂
hayır aksine o çatlaklardan yaratıcılık çıkarırım
Bi zahmet soğumasınlar
Japon dökerim çatlaklar kapansın diye🤣🤣
Hayır, soğumam.
Soğumam. Bende de var çünkü.
Hayır hatta daha hoşuma bile gidebilir de.
Soğumam, insanlık halidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?