+1 yılhayır ya vücuttaki ufak tefek kusurlarla insan insandan soğumaz. ama şunu da söylemeden yapamayacağım harika güzellik ve yakışıklılıktaki insanlar bile aldatılıyor. yani niyeti olan kusursuz olsan da soğur ve aldatır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgili dediğin şey ne ki bir yerinde bişey var diye soğuyup başkasına bakılsın 🙄
Sevdiğinin kişinin vücudunun her özelliği en güzeldir, sadece onun olan güzeldir. Böyle düşünemiyorsan sen onu sevmiyorsun zaten sevgilin de değildir. Sadece zaman geçirip cinsellik paylaştığın biridir. Onun da yoluna gitmesi kayip sayılır mi bilemedin00 Yorumla
+1 yılErkek bu çatlağa ne hacet soğumak isterse soğur bakmak isterse başka kızlara bakar 🤣🤣🤣ama olgunlaşma süreleri var erkeklerin o yüzden bu yoldan istese de istemese de geçecek
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır soğumazdım
00 Yorumla Çatlak her insanda olan bir şeydir
Spor yaparsınız vücut kütleniz büyür bu yuzden deriniz çatlar
Hızlı kilo verirsiniz çatlak çıkar
Ergenlik döneminde vucut bolgeleri aniden büyür deri çatlar
bunlar her insanda illaki vardır erkeklerin ölüp bittigi bi halta benzemeyen scarlett johanssonda bile gögüs çatlakları var Ama siz Kıvanç Tatlıtuğ gibi yakışıklı ve kusursuzsanız ozaman çatlaksız kadın isteyebilirsiniz yüzünüze bile tükürülmeyecek tipinizle "kadın dediğin kusursuz vucut sahibi olmalı" demeyin önce küçük penisinizi büyütün ozaman :D :D30 Yorumla
+1 yılHayir tabiki
Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar kendi kıllı vücutlarına baksınlar. Ayrıca bırak çatlağın olsun, çünkü ne kadar güzel ve kusursuz olursan aldatılma ihtimalin o kadar yükseliyor. Erkekler güzel kadınları taşıyamıyorlar.. Bunları uydurmuyorum, cok örneğini gördüm emin ol
44 Yorumla
+1 yılaslında herkeste var bende de vardı ama geçti nasıl bilmiyorum ama nemledirmekle ilgili bence, benim kalcamda çatlaklar var ve sevgilim gördü bisey demedi hatta anlattım ona neden ve nasıl oluyorlar diye baya ilgilendi bu konuyla
00 YorumlaDaha biraz once bu konuyu konustum sayilir. Sogumayacak erkekler de var. Onemli olan senin kendini beğenmen kendine güvenmen ve öyle güvende hissetmen. Kendini seversen herkes sever, neyi sevmezsen kimse onu sevmez. Bu yüzden önce sen kendini sev ve kendinden soguma 💖
11 Yorumla- 025 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşıyon slak
- +1 yıl
Gülmekten karnıma ağrı girdi 😂😂😂
- +1 yıl
@ozgeeearas sen karışma Bürütüs konu Sezarla aramda
Soran+1 yılEyvvvv
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılErkekler çatlak vs önemsemiyor geçin bunları artık😂
31 Yorumla Soğumam, erkek de soğumasın bir zahmet böyle şeylerden. Soğuyacak erkeğin karakteri de gözümde beş para etmezdi şahsen.
10 YorumlaIster dunya guzeli olsun karaktersiz olan yine baskasina bakar erkek/kadin farketmiyor
20 Yorumlahatunun memesını degıl kendınsıni.. karakterını sevıyorsa aldırmaz.. ama bu senın sectıgın partnere bağlı tabi... bu yuzden dogru ınsan secmeye bak
00 YorumlaErkekler böyle şeylere kadınların 10'da biri kadar bile takılmıyor.. Geçin bunları artık..
00 YorumlaDunyanın en guzelıde olsan bakarız erkegın yapısı bu angalina joli bile aldatılmıs sen ne catlagından bahsedıyorsun takılma boyle seylere
00 YorumlaHayır takılmam sonuçta bir küsur değil ki sana zararı yoksa benim için ne zararı olsun ki sağlık problemi değil başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılAşk, sevdiğinin çarpık bacaklarını düzgün görmektir.
10 Yorumla
+1 yılKanka dört dörtlük olsanda başkasına bakarlar boş ver çok bile
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bi git ya dış görünüşe bakıp kalp güzelliğe bakmadığınız zaman o kişi aldatıyo başkasına bakıyo ondan sonra bütün erkekler suçlu
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle sorular sorup erkekleri şımartmayın sanki onlar çok kusursuz mükemmel
10 YorumlaYani onu bilmem de bazen göğüs damarları falan daha seksi hale getirebiliyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir sebepten bi başkasına bakılmaz ya. Ben sevgilimin totosu kopsa yine onu severim be djdjjd
00 YorumlaEstetik yaptıranlardan soğurum. Doğal olan her şeyi severim
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olmuşsa gerisi önemsiz, kusurlarıyla severim.
00 Yorumla
+1 yılHayır sevdiğim insandan huylanacak değilim beraber onarma yollarına bakarız
00 YorumlaHayır soğumam. zaten başka bir kıza bakmak için bir bahane değil.
00 Yorumla
+1 yılufak ayrıntılara takılmamak lazım ya yarın kendi başına daha büyük önemli şey gelse napıcn
00 Yorumla
+1 yılYa ne alaka bu kadar didiklemeyin. Ona bakarsan sen de bulursun soğuyacak bi çok şey
00 YorumlaBaşka memelere bakabilirim ama başka kızlara bakmam.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüyünce herşeyin bunlardan ibaret olmadığını anlayacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerın vucudu kusursuz sankı boylensorular sormaktan vazgecın ya
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkekleri bi zahmet soğumasın kendi tiplerine baksınlar dunyanin en cirkin erkekleri bunlar resmen araplar bile daha cekici
06 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri genellemen hoş değil. Herkes ayrıca çirkin değil. Çirkinlik güzellik göreceli birşeydir. Ayrıca seven adam göğüse popoya falana filana bakmaz.
- +1 yıl
Ya bu cahile neyi anlatiyorsun gitsin pis kokan suriyelilere versin işte
Cevap sahibi+1 yılTabi canım bakmaz bakmaz
Cevap sahibi+1 yılNeye bakiyorlar bana anlatma istersen
- +1 yıl
Seven adam yüze ahlaka kişiliğe karaktere bakar ciddi düşünen adam zaten bu adamın yaşı 25-35 yaş arasıdır düzenli bir işi vardır. Geri kalanı penisinin uşağı olduysa herşeyide düşünür heryerede herkesede bakar. Demek istediğim herkesi yargılayamazsın. Her erkek senin rastladıkların gibi değil. Genellemen yanlış.
- +1 yıl
Dedi asosyal kezo
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkünse kendisine bakım yapsın isterim, ne o öyle çatlak çatlak göğüsler filan
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBotoks filan yaptırılabilir
Cevap sahibi+1 yılBotoks yapsın çatlak kalmasın, pürüzsüz olsun, öyle geçmezse bir de peeling yapsın, 10 numara olsun
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır. Çatlaklar için vazelin var, mümkünse onu da kullansın, yani çatlakları kapatmak için çaba sarf etsin
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam, seni çatlaklarınla seveceğim 😂😂 anlaştık mı
Cevap sahibi+1 yılYa zaten o çatlaklarda ne kadar belli eder ki, insanlar bazı şeyleri fazlasıyla abartıyor.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan kişinin kendisini her şekilde sevebilmesi zaten. Bu kadar ufak bir şeyi dert edip burada sormak ayrı bir boyut. Ayrıca mankenler de kusursuz değil
Cevap sahibi+1 yılDoğru, zaten bir de efekt vs ile mankenlerin vücutları aşırı derecede pürüzsüz oluyor, normal olarak bunu gören Ayşe Fatma vs benim neden böyle bir vücudum yok düşüncelerine giriyor
Soran+1 yılÇatlağım olustugu gunden itibaren duzenli olarak nemlendirmistim ona rağmen beyaz olarak kaldı elimde olan bisey degil ve lazeride cidden herkese yapmıyorlar akıllım
Soran+1 yılVe benim yaptigim bakımın 3/1 ini diger kadınlar yapmiyodur emin ol cahil şey seni
Yahu kimse kusursuz degildir aw kafayi mi yediniz insan sevdiginden sogur mu
00 Yorumla
+1 yılEn ufak kusurunda senden soğuyacak bir adama dan zaten ayrıl gitsin şu erkeklere bu Kdar yüz vermeyin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm sorunlar bitti tek sorun çatlak kaldı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden soğukluk olsun. Büyük beden göğüslerde çatlak oluşumu doğaldır.
00 YorumlaAsla kanka karekter önemli fizik felan önemli değil
00 Yorumla
+1 yılSaglik sorunlarindan dolayi baskalarina bakacaksamno kisi neden sevgilim olsun? Seven insan iyi gunde kotu gunde her aninda yaninda olur
00 Yorumla
+1 yılSorun etmem ben çatlak falan. Sorun eden erkekde aynada önce kendine baksın.
10 YorumlaGenelde büyük memelerde oluyor, ayrıca sorun etmemiştim. Sende etme
00 Yorumla
+1 yılSoru o kadar saçma ki. Nerden konuya girsem bilemedim. Baştan sona cahillik abidesi.
00 Yorumla
+1 yılBakmak isteyen sen taş olsan da gidip bakmaz mı zaten
00 Yorumla
+1 yılSevgilin kusursuzmu da sanki sadece catlaklarina odaklanacak
01 Yorumla- +1 yıl
Mu ayri
+1 yılBendede var ve hayır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle aptal sorular sormayı bırakın ya ozguvensizleri
10 Yorumla
+1 yılSoğumak için yeterli değil.
00 Yorumla
+1 yılEvet soğurum sanırım.
00 YorumlaGörmeden bişi diyemem.
00 Yorumla
+1 yılHayır neden onu göğsü için mi sevdim
00 Yorumla
+1 yılHayır her türlü bakarım memeleri
00 Yorumla
+1 yılsoğumam doktora götürürüm tedavi ederim
00 Yorumla
+1 yılSoğuma sebebi değil bu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Bi çatlak patlakla soğucak ilişkim olmaz benim ya
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. sirf bu yuzden soguyacaksam zaten sevmiyorumdur
00 Yorumla
+1 yılSeksiligime seksilik katiyor Qq
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek sorun çatlak olması mı
00 Yorumla
+1 yılVücut kusurları bazen seksi bile olabilir
00 Yorumla
+1 yılsevgilim se evet bakarım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Kusursuz insan mı var? İki catlaga soguyalim
00 YorumlaBeb de var onun problemi o
00 Yorumla
+1 yılYooo sonuçta göğüsü ile sevgili değilim
00 Yorumla
+1 yılAşıri değilse olmaz bisey
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt