Göğsum çok küçük hatta yok gibi aynı cansu dereyim bu konuda resmini koyuyorum. Ve bunu çok kafaya takıyorum 1.65 e 50 kıloyım arkadaşlarım zayif oldugun icin kucuk falan diyor. Estetik yaptiramam param yok. Sevgilimin yanina utanarak gidiyorum goğsumun icine corap falan dolduruyorum ve erkek arkadasimin daha önce birlikte oldugu kizlar var iki gün sonra evlensek goğsumu gorunce napıcam allah bilir surekli bunu dusunup kafaya takiyorum. Sırf bu yüzden fiziğimin kalanına yükleniyorum bol bol spor yapıyorum belim ince kalcam yuvarlak dolgun ama işte göğsüm yok. Erkeklere sorum küçük göğüslü bir kadına bakış açınız değişiyor mu sırf bu yüzden soğur aldatır mısınız? Kızlardan ise benim gibi küçük göğüslü olan varsa benim gibi kafaya takıyor musunuz, büyütmek için neler yapıyorsunuz, erkek arkadaşınız vs gördüyse tepkisi ne oldu?
Küçük göğüslü olmayı çok kafama takıyorum, ne yapmalıyım?
Güzel örnek vermişsin Cansu Dere yıllara meydan okuyor kadın bunda emin ol küçük göğüslü olmasının etkisi çok fazla kıymetini bilseniz küçük göğüs büyük avantaj hep küçük göğüslü kız arkadaşım olsun istemişimdir bu yüzden
Sen kendini objelestiriyorsun öncelikle yok sevgilim göğsumu beğenir mi beni aldatır mı gibi düşünceleri kafandan çıkar sırf seni göğüsün küçük diye aldatcaksa o zaten senin sevgilin değildir öncelikle küçük göğsün tek çaresi ameliyat diye biliyorum kendini sıkma rahat ol
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim göğüslerim 75 A sevgilim göğüslerimi minnaklarım diye seviyo cok tatlı bulduğunu söylüyo. Vucudumn hc bir yeriyle ilgili eleştri yapmadı dünyalar güzelim diye sever beni. Ama şahsen bende büyük olmasını isterdim. İmkanım olsa büyütürdümde. Seni seven oranı buranı dert etmez göğüslerden ibaret değilsn. Göğüslern için seni terk edecek adam senden daha güzel biri içinde terkedebilir. Özgüvenli olmalısn çorap falan cok sacma cok tatlı büstiyerler var ben olsam altına sütyen giymeden giyerim onları kucuk olduğnu bilmesini sağlarım. Seni eleştirecek adam seven adam değildir.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de bunu düşünüyorum ya destekli takip çorap tika tıka çocuk beni 90 beden falan sanıyor yavastan giyip giyip alıştırsam mi diye düşünüyodum sanırım öyle yapıcam. Bu yorum bana iyi geldi teşekkürler 🙏
Canm sen erkekleri salak mi saniyorsun illkai göğsüne dikkat etmiştir hersey meme degil takma paran olunca yaptirirsin belki ama agrisi cok oluyormuş
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte anlamasın diye destekli takiyorum icine de çorap pamuk evde buldugum tum zerzevatı koyuyorum bazen öpüşürken eli oraya gidicek gibi oluyor hemen bir bahane bulup engelliyorum. Valla gerçi şimdiden yavaş yavaş anlasa mı daha iyi yoksa evlenince bir anda şoka mi girse daha iyi bilemiyorum 😂
Tabikide demen daha mantikli evlendikten sonra hormonlardan ister istemez büyüyor heleki dogurunca birkere de desteksiz git zaten onun icin seni seviyorsa ayrilirsin
Hayır canım senin gibi kafaya hiç takmıyorum, hâlimden gayet memnunum , iyi ki küçük. büyümesi için ne yapmalıyım diye araştırma falan hiç yapmadım. Ayrica erkekler beğenmiyor, güzel bulmuyor diye moralimi bozacak değilim , çokta tın😉
Kilon gayet normal ondan değildir. Meme işi genetik oluyor. Ben çok önemsemiyorum küçük meme olmasını, ama sen gerçekten küçük diyosun. Hiç yok gibi mi? Ya da sen mi abartıyosun?